Bildirim
saçmalığa bak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sakin ol adamım bende önemli birşey oldu sandım format at geçer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sevgili 2001li kardeşim. Asıl likelamazsan bir sorundur. Kıza yürümeye bi yerden başlaman gerek.
Büyüyünce geçer..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WonderCx
sevgili 2001li kardeşim. Asıl likelamazsan bir sorundur. Kıza yürümeye bi yerden başlaman gerek.
Büyüyünce geçer..
2001 li değilim büyük göstermek için öyle yazdım normalde 2078 ' liyim abi -
Like yi kaldırsaydın ya faceni dondurana kadar.Eğer kız beğendiğinde online değilse göremezdi senni beğendiğini.Sende beğenini kaldırsaydın,kızın bildirim kısmında 1 bildirim görünecekti ama bildirimlere tıkladığında göremeyecekti senin beğendiğini. -
quote:
Orijinalden alıntı: kesikparmak
Like yi kaldırsaydın ya faceni dondurana kadar.Eğer kız beğendiğinde online değilse göremezdi senni beğendiğini.Sende beğenini kaldırsaydın,kızın bildirim kısmında 1 bildirim görünecekti ama bildirimlere tıkladığında göremeyecekti senin beğendiğini.
öyle oluyor mu :D beğeniyi kaldırdım elbette o zaman face'i açıyorum bu arada arkadaş ekli değildi kız bununda bi etkisi olurmu -
Facebooku çökert böylelikle bakamaz, likeladığını anlayamaz, nasıl fikir? -
Senin like ladığını gördü bile çok geç dondurmak fayda etmez. -
bi kere bende beğendim sanmıştım fotoyu elim ayağım birbirine dolaşmıştı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X