Şimdi Ara

saçmalığa bak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevdiğim kızın face'inde dolaşıyordum yanlıslıkla fotoyu like'ladım elim ayağım titredi direk facebook'u dondurdum bende beyler ne yapmam lazım çok utanıyorum gizlice stalk'larken oldu

• Sakin ol adamım bende önemli birşey oldu sandım format at geçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgili 2001li kardeşim. Asıl likelamazsan bir sorundur. Kıza yürümeye bi yerden başlaman gerek.

Büyüyünce geçer..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonderCx

sevgili 2001li kardeşim. Asıl likelamazsan bir sorundur. Kıza yürümeye bi yerden başlaman gerek.

Büyüyünce geçer..

2001 li değilim büyük göstermek için öyle yazdım normalde 2078 ' liyim abi
  • Like yi kaldırsaydın ya faceni dondurana kadar.Eğer kız beğendiğinde online değilse göremezdi senni beğendiğini.Sende beğenini kaldırsaydın,kızın bildirim kısmında 1 bildirim görünecekti ama bildirimlere tıkladığında göremeyecekti senin beğendiğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesikparmak

Like yi kaldırsaydın ya faceni dondurana kadar.Eğer kız beğendiğinde online değilse göremezdi senni beğendiğini.Sende beğenini kaldırsaydın,kızın bildirim kısmında 1 bildirim görünecekti ama bildirimlere tıkladığında göremeyecekti senin beğendiğini.

öyle oluyor mu :D beğeniyi kaldırdım elbette o zaman face'i açıyorum bu arada arkadaş ekli değildi kız bununda bi etkisi olurmu
  • Facebooku çökert böylelikle bakamaz, likeladığını anlayamaz, nasıl fikir?
  • Senin like ladığını gördü bile çok geç dondurmak fayda etmez.
  • bi kere bende beğendim sanmıştım fotoyu elim ayağım birbirine dolaşmıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.