Şimdi Ara

Sadece icimi dokmek istedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 26 yasindayim 1.64 boy 60 kiloyum yasimdan kat kat kucuk gosteriyorum iddaa bayilerinde bile 18 yasindan buyuk oldugumu kanitlamak icin kimlik gosteriyorum sesim de ince 6 yasindayken buyumuyorum diye beni hastaneye goturmusler hormon tedavisi yapilmasi gerekiyordu neden bilmiyorum yaptirmamislar lanet bir okul hayati gecirdim cok basariliydim ama herkes benle cuce ve kepce diye alay ederdi hep dayak yedim pisirik buyudum ozguvenim yok kizlarla ne zaman yakinlik kurmaya kalksam bahanelerle uzaklastirildim bu yasima kadar kimse tarafindan sevilmedim begenilmedim yasim ilerledikce daha da mutsuz oluyorum kendime daha cok kapaniyorum universiteye gidiyorum o kadar kalabaligin icinde kendimi yapayalniz hissediyorum sanki ordaki yuzlerce insandan farkli ve garip olan tek insan benmisim gibi hissediyorum aklimdan intihar dusuncesi gitmiyor ama korkuyorum yapamiyorum aklimdan da bu dusunceyi atamiyorum bu hayata bir anlam katamiyorum eriyorum bitiyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah kolaylık versin kardeş
  • Bir psikoloktan tedavi almalısın bence,mutlaka git ve bu işin profesyonelleriyle durumunu görüş,elbet bir çıkar yol bulursun...
  • hayata küsmüşsün be abi
  • Sen cok yanlis yapmisin, icine kapanirsan kimse seni zorla bi yere davet etmezki. Bak sana bi ornek vereyim, liseden bi arkadasim var, kisa boylu kendisi, ama hic takmiyor ve hayatinada yansitmiyor. Okulda falanda baya taninir olmustu. O arkadas, ortamda yoksa eksikligini hissederiz. Gecen gun de konusuyoduk yine, bahsediyor bana universitede soyle boyle kizlarla muhabbetim var, cok fena ortam kurduk, elemanlar saglam falan.

O cocugun senden ne farki vardi? O da kisa boylu 165-70 arasi, ve bayada zayif. Ama adam senin gibi yapip bi kenara cekilmemis, arkadas edinmis yine. Bize 1. sinif anisini anlatmisti. Daha ilk gunlermis. Hoca sinifa girmis bunlarin hepsi ayaga kalkmis ama hoca bizim arkadasa kizmis sen niye kalkmiyosun diye, sonra yanina gidince bi bakmis o arkadasta ayaktaymis meger Ben bu kadar kisa biriydim kucekken de diyor. Sirt cantam benden buyuktu diyor.

Yani bi koseye saklanarak, toplumdan kacarak bi yere varamazsin. Alay mi ediyolar, duzgunce soylersin hoslanmadigini. Zaten boyle biseyin univde olcagini tahmin etmiyorum. En azindan universitede herseyi sil bastan yapip baslayabilirdin. Sen bi cok firsati kacirmisin. Simdi yapman gereken univde bi arkadas grubuna girmek ve onlarla takilmak. Kendini sevdirmek istiyosan bisey ismarla onlarla, bunu ara sira yaparak hem kendini sevdirirsin, hemde yeni dostluklar kurarsin. Daha bi is hayatin falanda olucak, aile kurucaksin belki. Hayat daha bitmedi yani devam ediyor, farkli farkli firsatlar cikicak karsina insanlarla tanisabilmek icin.

Ayrica ic huzuru bulman icin ( muslumansan ) namaz kilmani oneririm, bu gibi durumlarda maneviyata onem vermek iyi geliyor. ( dip not : sakirt degilim )

• Askere gidince birşeyin kalmaz merak etme. 26 yaşında bir adamın fizik ve dış görünüş ile işinin çoktan bitmiş olması gerekir. Daha çok dünyevi şeyler yönelir. Ben 24 yaşımdayım. Bu dediğin olaylara 4 yıl önce takılırdım. Önemli olan insan olmak. Efendi gibi giyinip, oturup kalkmana dikkat ettiğin sürece kimsenin senin boyuna takacağını sanmam. Bende 1,70 civarıyım ama bundan gocunmuyor. Allah bizi böyle yaratmış. Anne, babadan genetik gelen miras. Hayata atılma yaşını geçmişsin uğraştığın şeylere bak.

Bu arada askere gidince düzelirsin. Üniversite mezunu gideceğin için kısa dönem yaparsan çavuş ya da onbaşı rütbesine haiz olursun. Orada alacağın eğitimler ile emir vermek senin kontrolünde olacak. İnsanları boyun posun ile değil de statün ile kontrol etmeye başlayınca özgüvenin gelir merak etme. Kim istemez uzun boylu, kaslı bir vücuda sahip olmayı. Ama davranışlarına dikkat edersen. İşin boy posla alakalı olmadığını anlarsın.

Örnek bir kişilik olursan kimse ne boyuna takılır ne de kulaklarına. Ama olduğundan daha iyi görünmekte senin elinde iddia bayilerinde sürteceğine spor yap biraz hacim kazan. Eğer hacmin artarsa duruşun değişir. Dik yürümeye başlarsın. Olduğundan daha uzun ve kalın görünürsün. Kıyafet kombinasyonlarını boyuna ve zevkine göre ayarlayabilirsin. Senin boyuna, kulaklarına takan arkadaşların yanında fazla bulunma. Biz kaza ile tanınmayacak hale gelirler. Manken gibi bir adam bir kaza ile felç bile kalır. Kendinle barışık ol ve kendini yenile...

• Fikirleriniz icin tesekkur ederim ..

• Senin ilacın kendine yetmeyi ögrenmek dostum. Mutlulugunu büyük ölçüde etrafındaki insanlarla etkileşimine bagladıgın için böyle mutsuz oluyorsun. Kendine yetmeyi ögrendiginde, kendi başınayken başkalarıyla birlikte oldugundan daha iyi vakit geçirmeyi ögrendiginde bütün bu saydıgın problemler bir anda yok olacak. Bence kendine yetmeyi bilme bir insan için hayattaki en önemli şeydir. Bunu beceren insan dünyada cenneti yaşar.
  • Boy konusunu bu denli olumsuz hale getirmeyin.İletişiminizi geliştirmek için çalışın bence.
  • kardesim sen oku is bul parana bak senden yakisiklisinin arabasi olmaz evi olmaz senin evin kalitede araban olur hayati luks yasarsin elbette evlenirkende kiz verirken seni daha ustun tutarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickituttuk

Merhaba ben 26 yasindayim 1.64 boy 60 kiloyum yasimdan kat kat kucuk gosteriyorum iddaa bayilerinde bile 18 yasindan buyuk oldugumu kanitlamak icin kimlik gosteriyorum sesim de ince 6 yasindayken buyumuyorum diye beni hastaneye goturmusler hormon tedavisi yapilmasi gerekiyordu neden bilmiyorum yaptirmamislar lanet bir okul hayati gecirdim cok basariliydim ama herkes benle cuce ve kepce diye alay ederdi hep dayak yedim pisirik buyudum ozguvenim yok kizlarla ne zaman yakinlik kurmaya kalksam bahanelerle uzaklastirildim bu yasima kadar kimse tarafindan sevilmedim begenilmedim yasim ilerledikce daha da mutsuz oluyorum kendime daha cok kapaniyorum universiteye gidiyorum o kadar kalabaligin icinde kendimi yapayalniz hissediyorum sanki ordaki yuzlerce insandan farkli ve garip olan tek insan benmisim gibi hissediyorum aklimdan intihar dusuncesi gitmiyor ama korkuyorum yapamiyorum aklimdan da bu dusunceyi atamiyorum bu hayata bir anlam katamiyorum eriyorum bitiyorum...

Usta aynı beni tarif etmişsin,nedense bu forumda çoğu kişide kendimi görüyorum,ve şuan gülüyorum,diyorum neden böyle saçma sapan bir geçmişim olmuş.

Şuanda ne boya ne kiloya ne dış görünüşüme önem vermiyorum,başkasının benim hakkımda düşündüklerinin benim için ekmek kırıntısı kadar değeri yok.

Kızlar konusunda s2kme takmıyorum,yoldan geçen kızların,minübüsdekilerin beni kestiğini göre göre hafif tebessümle onlara umut veriyorum,sonra uzaklaşıyorum.

vs.vs.vs şuan şu lanet olası dünya ile daş..ak geçiyorum,hiç kimsenin ( anne-babam dahil) benim vicudum,huyum suyum hakkında söylediklerini s2kime takmıyorum ve mutluyum.
    MUTLUYUM
    MUTLUYUMmmmmmmmm

Para konusunda da istediğimi alıyorum harcıyorum yiyorum.

Çok kötü şeyler yaptığımıda biliyorum,ilerki zamanlarda olacaklarıda biliyorum.ama s2kme bile takmıyorum artık bu lanet olası dünyayı.

Yaşa = eğlen =mutlu ol döngüsü içindeyim

• Psikolog önemli. Türkiye' de bu hiç yaygın değil ama batıda çok yaygın. Biz içimize atıyoruz ve bu durum çeşitli hastalıkları tetikliyor. Vücutta çıkan sivilceler bile stres kaynaklı değil mi?

Boyu dert etmemeni öneririm. TÜİK rakamlarına göre ortalama Türk kadını 1.61, Türk erkeği 1.72 boyunda. Bu beyana dayalı olduğu içinde az çok bunun birkaç santim daha kısa olduğunu çok rahat söyleyebiliriz. Çok dert ediyorsan Converse vb ayakkabılar yerine boyu en az 5-6 cm uzun gösteren tonlarca ayakkabı var.

Üniversite yetmez, Türkiye' de üniversiteler sıkıcı. Hiçbir aktivite yapılmıyor. Mutlaka hoşuna giden bir uğraş vardır, yok diyorsanda kendini tanımaya çalış. Bir müzik türüne, bir spor türüne mutlaka ilgin vardır. Bunlar yoksa ücretsiz dil kursları var. Bazılarında inanılmaz güzel sosyal ortamlar varmış. Yapacak çok şey var, kendini biraz tanı. Herkesin olumsuz yönleri var, önemli olan olumlu yönleri görmek.

• psikiyatrik ilaç içmeyin hayattan koparsanız çünkü herşeyinizi mahvederek insanca yaşamanızı engeller.daha önce yazdığım mesaj.

kardeş bu hastalık bende de var.kesinlikle ilaç içme ilaç daha kötü yapıyor.psikiyatri kapitalizmin sahte bilimidir.

psikiyatrik ilaç içme çok zararlıdır.ben kullandım çok pişman oldum.vücut olarak gelişmeni engeller.uyuşturucu gibi etki eder.

daha önce yazdığım mesaj.

kötü bir durum asosyallik kardeş düzeltmelisin.ama burda psikoloğa git diyorlar.her zamanki mesajımı yazayım bir kişi daha psikiyatriden ve ilaçlarından dert çekmesin.pskiyatrik abd tarafından kurulmuş hastaları kontrol altına almak ve hasta insanların geçtiği kötü durumları görüp başka insanları o hale sokmayıp kendine işgücü yaratmak için vb kurulmuş sahte bir bilimdir.ilaçları hastalığı daha kötü yapar,sıkıntı yapar,katillik ve intihar yapar kanser yapar vb hatta bir yerde gördüm yılansı hareket yapar yazıyordu belki eşcinsellik bile yapar.o yüzden psikiyatriste görünme psikolog neysede.ilk başta kitap film izle oyun oyna ders çalış bunları yoketmeye çalış sonrada insan içine çık.linklere bak ve yazıyı oku.

http://bianet.org/biamag/saglik/120630-psikiyatra-gidip-ilac-alan-bu-kitabi-okusun

http://ekonomi.milliyet.com.tr/psikiyatrinin-uydurma-hastaliklari/ekonomi/ekonomiyazardetay/14.09.2011/1438254/default.htm

radikalde konuyla ilgili çıkan bir habere göre ilaçlar hakkında dönen şöyle spekülasyonlar mevcuttur:

1- depresyonların tedavisinde kullanılan ilaçlardan özellikle seçici serotonin geri alım engelleyicisi (ssri) grubundan ilaçların özellikle birkaçı, homisid (başkasını öldürme), suisid (kendini öldürme) hatta her iki davranışa birden yol açabilir.
    2- psikiyatrik ilaçlar, beyinde kalıcı hasara, kansere neden oluyor.
    3- psikiyatrik ilaçlar, beyin biyokimyasını etkileyerek, daha doğrudan deyişle değiştirerek psikiyatrik bozuklukları tedavi ediyor. mesela yukarıda anılan ssri ilaçlar, beyindeki serotonin adlı biyoamin'in akışını hızlandırıcı etkiye sahiptir. başka ilaçlar da dikkate alınırsa, psikiyatrik ilaçlar, dopamin, noradrenalin üzerinden beyinde biyokimyasal değişmelere yol açarak sonuca ulaşıyor. halbuki söz konusu ruhsal bozuklukların, beyindeki biyokimyasal değişmeler sonucu ortaya çıktığı konusunda kesin kanıt yok.
    4- psikiyatrik ilaçlar, alışkanlık yapan ve tabii uyuşturucu olan alkol, hatta esrar gibi etki ediyor. psikiyatrik yakınmaları olan kişiler, bugünün legal ilaçlarını kullandıklarında iyileşme belirtileri gösterseler bile, ilacı bıraktıklarında, belirtiler geri geliyor. başka ifadeyle, bu ilaçların etkisi geçici, sadece kullanıldığı sürede ve anılan uyuşturuculardan çok farklı değil.

ayrıca bu linkteki yazıyı incelemeni tavisye ederim.ilaç kullananların daha geç iyileştiğini yazıyor.

http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_2403.htm

konuya sonra yorum atarım.

• 26 yasinda olup 18 yasinda gostermek cok kotu ...

• çok kişi gördüm, kısa boylu, zayıf ama heryerde kendini gösteren, canavar gibi olan, o yüzden bunlar bahane...
  • Sakal bırak. Olgun gösterir.
    Ses içinde yumurta iç bende işe yaradı baya.
    Vucutunu geliştir,kilo al. Senin gibi çok arkadaşım var ama cüce olsalar bile vucutları yetiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durumdan kaynakli sosyal fobi oldugunu soyledi psikiyatr antidepresan verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: nickituttuk

Merhaba ben 26 yasindayim 1.64 boy 60 kiloyum yasimdan kat kat kucuk gosteriyorum iddaa bayilerinde bile 18 yasindan buyuk oldugumu kanitlamak icin kimlik gosteriyorum sesim de ince 6 yasindayken buyumuyorum diye beni hastaneye goturmusler hormon tedavisi yapilmasi gerekiyordu neden bilmiyorum yaptirmamislar lanet bir okul hayati gecirdim cok basariliydim ama herkes benle cuce ve kepce diye alay ederdi hep dayak yedim pisirik buyudum ozguvenim yok kizlarla ne zaman yakinlik kurmaya kalksam bahanelerle uzaklastirildim bu yasima kadar kimse tarafindan sevilmedim begenilmedim yasim ilerledikce daha da mutsuz oluyorum kendime daha cok kapaniyorum universiteye gidiyorum o kadar kalabaligin icinde kendimi yapayalniz hissediyorum sanki ordaki yuzlerce insandan farkli ve garip olan tek insan benmisim gibi hissediyorum aklimdan intihar dusuncesi gitmiyor ama korkuyorum yapamiyorum aklimdan da bu dusunceyi atamiyorum bu hayata bir anlam katamiyorum eriyorum bitiyorum...

Adamım boşver takma hiç kimseyi, öncellikle kendine bi hedef belirle ve o hedefe doğru ilerle. Vucut yap. Yüz tipine göre saç sakal bırak, bunun için kuaförden yardım alabilirsin. Vucut içinde biraz arştırma yap. ve Cool ol. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.