Şimdi Ara

Sadece İngilizceyle yapabileceğim işler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamu yönetimi mezunuyum bir mesleğim yok. Son iki üç aydır ingilizce geliştirmeye çalışıyorum şu an pre intermediate ile intermediate arasında gidip geliyorum. Peki sadece ingilizceyle yapabileceğim bir var mı sizce? Çünkü inanılmaz derecede gelecek kaygısı içindeyim yaş da otuz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enforcer90 -- 22 Ocak 2021; 0:12:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otellerin resepsiyon bölümünde çalışabilirsin.

• Kamu yonetimi isletme iktisal denkligi olan bolum degil mi ? Ingilizceyle ceviri yapabilirsin ama mutercim tercuman mezunlari dururken sana is dusmez. Sadece cv de ingilizce biliyor secenegini isaretliyorsun bir isine yaramaz abd veya ingiltereye gitmedigin surece kariyer hayatinda. Tr piyasasi bellidir, gelecek kaygisi herkeste var.

Bende 28 yasindayim artik.yildim ugrasmaktan mucadele etmekten is guc sahibi olmamaktan. Ya ticaret yapacaksin ya da maasli orta bir ise gireceksin. Kurumsal sirketler ve devleti unut.

• Sadece İngilizceyle günlük çeviri işleri hariç hiçbir şey yapamazsın veya gerçekten iyi olursan özel ders verirsin.
    İngilizcenin yanında mesleki yeterliliğini de artırıp kariyerine devam etmen lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendinigelistirentasrali

Sadece İngilizceyle günlük çeviri işleri hariç hiçbir şey yapamazsın veya gerçekten iyi olursan özel ders verirsin.
    İngilizcenin yanında mesleki yeterliliğini de artırıp kariyerine devam etmen lazım

Maalesef mesleğim yok ki yeterliliğini artırayım

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Kamu yonetimi isletme iktisal denkligi olan bolum degil mi ? Ingilizceyle ceviri yapabilirsin ama mutercim tercuman mezunlari dururken sana is dusmez. Sadece cv de ingilizce biliyor secenegini isaretliyorsun bir isine yaramaz abd veya ingiltereye gitmedigin surece kariyer hayatinda. Tr piyasasi bellidir, gelecek kaygisi herkeste var.

Bende 28 yasindayim artik.yildim ugrasmaktan mucadele etmekten is guc sahibi olmamaktan. Ya ticaret yapacaksin ya da maasli orta bir ise gireceksin. Kurumsal sirketler ve devleti unut.

Sizin bölüm nedir?

• enforcer90 E kullanıcısına yanıt

2 yil bilgi ve belge yonetimi gazi uni, dgs den 4 yillik anadolu uni halkla ve iliskiler reklamcilik lisans mezunuyum. Ingilizce seti aldim calismak icin daha kapagini acmadim.

Eger zerre bir umudun yoksa akintiya karsi kurek cekmek zulumdur.

Ithalat.- ihracat sorumlusu olarak fabrika vesaire islere girebilirsin ingilizce sayesinde ama onlarda tecrubeli adam isterler. Nufus cok artti x kusagi zamaninda ekmegini yediler sana banada ancak kirintilari kaldi.

Yuksek lisans yapmis arkadasim var piyada ustegmen kendisi isi biraksam disarida is yok suriye icinde surunuyorum diyor. Hani kucumsemek icin demiyorum ama senden benden egitimli donanimli adamlar tutunamiyorlar sivilde polis, asker olmaya calisiyorlar.

https://forum.donanimhaber.com/bim-market-duraganliga-issizlik--147532318

Su konumu oku 3 paragraf bisey piyasayi ozetler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Kamu yönetimi mezunu değil misin İibf işlerinden birini seç kendine işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: kendinigelistirentasrali

Kamu yönetimi mezunu değil misin İibf işlerinden birini seç kendine işte.

İibfnin özellikle de kamu yönetiminin ne kamuda ne de özelde belli bir karşılığı yok, kpssye en yüksek puanla atananlar hep İİBF, özelde desen belli bir karşılığı yok

• quote:

2 yil bilgi ve belge yonetimi gazi uni, dgs den 4 yillik anadolu uni halkla ve iliskiler reklamcilik lisans mezunuyum. Ingilizce seti aldim calismak icin daha kapagini acmadim.

Eger zerre bir umudun yoksa akintiya karsi kurek cekmek zulumdur.

Ithalat.- ihracat sorumlusu olarak fabrika vesaire islere girebilirsin ingilizce sayesinde ama onlarda tecrubeli adam isterler. Nufus cok artti x kusagi zamaninda ekmegini yediler sana banada ancak kirintilari kaldi.

Yuksek lisans yapmis arkadasim var piyada ustegmen kendisi isi biraksam disarida is yok suriye icinde surunuyorum diyor. Hani kucumsemek icin demiyorum ama senden benden egitimli donanimli adamlar tutunamiyorlar sivilde polis, asker olmaya calisiyorlar.

https://forum.donanimhaber.com/bim-market-duraganliga-issizlik--147532318

Su konumu oku 3 paragraf bisey piyasayi ozetler.

Peki siz ne iş yapiyosunuz şu an?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enforcer90 -- 30 Ocak 2021; 23:23:30 >

Issizim annemin maasiyla idare ediyoruz.

• quote:

Issizim annemin maasiyla idare ediyoruz.

Peki belirgin bir mesleğin var mı? Daha önce hangi işlerde çalıştın?

Kfc esnaflik lydia apple store anketorluk tsk optikci pazarlama kirtasiye market sonrasinda ali agaoglu gibi insaat sektorunde calismak isterdim insaat muhendisi olup ama sayisal zayif.

Ali agaoglu Turkiye vergi rekortmenleri arasinda giren ender insanlardan, yaptigi projeler yurtdisi isleri ve sagladigi finanslar acisindan insaat ve agir sanayide sagladigi istihdamlarla ornek aldigim insan.

• Para gıldır gıcıp işlerde hocam. Biz de belki hep kendimizi geliştirelim o işi yapalım demekten kaybediyoruz . Ne adamlar ne kadar saçma işlerden para kazanıyor.

• albequerr A kullanıcısına yanıt

Albecigim benim mahalledeki arkadas sosyal bilgiler ogretmeniydi parasini eksik yatirmislar dershaneden ek derse sokup odeme yapmamis falan o da dershane muduruyle kavga etmis cikmis. Ertesi gun sabah geldigin parani hesabina yatirdik kapi orada haydii yallahhh demisler senin bizden alacagin falan yok kanitla nerde ?

Yoklama defterine attigi isim imza kismini daksille silip degistirmisler. Sonrasinda meb e sikayet etmis islem yapilmamis oyle kalmis. Ankara murat egitim kurumlarina falan gitmeyin sonra magdur olursunuz. Cocukta sinirlenmis gecen aradi Kilis 7.hudut taburunda astsubay olarak goreve baslamis 2018 astasak devresiymis.

Bende ankara buyuksehir belediyesine basvuru yaptim sirketleri belpa vb. de calismak icin geri donus yapmalarini bekliyorum. 18 yasindan beri sagda solda hep calistim. Ogretmen arkadasta diyor konuyu attim oradaki adamlara soyle muhendislik, tip veya hukuk mezunu olmadiktan sonra daha cok beklerler. Herkes ister kendi isini yapmayi kalem tutarken simdi elim silah tutuyor. Beklemekle curutmesinler omurlerini bir yerden baslasinlar. Insaat muhendisi arkadasta zabita olmus eski is yerinden tanidigim beypazarinda mutluymus.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.