Şimdi Ara

Sadece ip ile tüm şampiyonları almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rp çekmek istemiyorum böyle bir şey ne kadar zamanımı alır sizce :D Tüm herolar olmasa da aklımda 20-30 hero var şuan

• hepsi uzun sürüyor 20-30 hero max 1 hafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoroxD

hepsi uzun sürüyor 20-30 hero max 1 hafta
    3.5-4 yılda tamamlayabildim ben tüm karakterlerimi. ama onun yanında 10 rune sayfası aldım
  • Yıllarını alir
  • Ben sevdiklerimi alıyorum şu an sezon 2den beri oynuyorum ama arada bıraktıklarım oldu 5 6 ay yarısına geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangalsucuk

Ben sevdiklerimi alıyorum şu an sezon 2den beri oynuyorum ama arada bıraktıklarım oldu 5 6 ay yarısına geldim
    sadece 2 tane şampiyonu rp ile aldım onun haricinde 35 k ip 10 sayfa rün ve bi kerede ismimi değiştirdim sadece 13- 14 şampiyon kaldı almadığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi_adam

sadece 2 tane şampiyonu rp ile aldım onun haricinde 35 k ip 10 sayfa rün ve bi kerede ismimi değiştirdim sadece 13- 14 şampiyon kaldı almadığım

Alıntıları Göster
    Sezon 1'den beri oynuyorum nick değiştirmekten ve rune sayfası dizmekten tamamlayamadım hala 10 tane eksiğim var.
  • Butun sampiyonlari acmanin manasi yok ki. Sahsen benim hicbir zaman acmayacagim herolar var. Bunlari listeden silince su an acacak pek hero bulamiyorum. Oynadigim 10 tane hero var duzenli olarak hadi olsun 15. Ranked icin bu hero derinligi iyidir belki ama sacma sapan herolari picklemedigimden acmama gerek yok. Mesela akali yorrick heimerdinger zac nunu nidale singed nasus aklima gelen bi kac hero. Bunlar op olsa tum dunya oynasa yine de acmayacagim herolardan. 20 tane run sayfasi dizerim ip ile alinacak herseyi alirsam belki bu gereksizleri de bosluk kalmasin diye alirim ama kullanmam kesinlikle. Bu mantikla dusunursen 20 hero rahatlikla isink gorur. Tabi her lanede iyi oynayan biri icin bu sayi 30-40 da olur.
  • Solo zed
    Mid kata
    Adc yasuo
    Sup bilits
    Jung lee sin al yeter
  • Sezon 3 de başlamıştım ekko ile bitirdim.
  • Belli başlı şeyler al önce.Ben ilk turnuvada alınan şampiyonlarla Başladım.65 tane oldu 1.5 sene içinde. tabi pek oynamadım ve bedava gelenler de oldu.Tüm hepsini almaya ömür mu dayanır ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Butun sampiyonlari acmanin manasi yok ki. Sahsen benim hicbir zaman acmayacagim herolar var. Bunlari listeden silince su an acacak pek hero bulamiyorum. Oynadigim 10 tane hero var duzenli olarak hadi olsun 15. Ranked icin bu hero derinligi iyidir belki ama sacma sapan herolari picklemedigimden acmama gerek yok. Mesela akali yorrick heimerdinger zac nunu nidale singed nasus aklima gelen bi kac hero. Bunlar op olsa tum dunya oynasa yine de acmayacagim herolardan. 20 tane run sayfasi dizerim ip ile alinacak herseyi alirsam belki bu gereksizleri de bosluk kalmasin diye alirim ama kullanmam kesinlikle. Bu mantikla dusunursen 20 hero rahatlikla isink gorur. Tabi her lanede iyi oynayan biri icin bu sayi 30-40 da olur.

Dusuncen biraz sacma. Misal ww oynanmazdi bi ara sonra booom! %65 win rate 2 patch sonra dovduler bu sefer seju freelo sonra ryze,ez vs diye devam etti eger senin sampiyon havuzun genis degilse tum bunlardan mahrum oldun. Bir baska neden ise 10 champla oynaman profesyonel arenaya cikmani engeller ha isim olmaz diyorsan o senin bilecegin is.
    Ayriyeten surekli surekli ayni herolari oynamak beni oyundan soguturdu acikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Hayvan

quote:

Butun sampiyonlari acmanin manasi yok ki. Sahsen benim hicbir zaman acmayacagim herolar var. Bunlari listeden silince su an acacak pek hero bulamiyorum. Oynadigim 10 tane hero var duzenli olarak hadi olsun 15. Ranked icin bu hero derinligi iyidir belki ama sacma sapan herolari picklemedigimden acmama gerek yok. Mesela akali yorrick heimerdinger zac nunu nidale singed nasus aklima gelen bi kac hero. Bunlar op olsa tum dunya oynasa yine de acmayacagim herolardan. 20 tane run sayfasi dizerim ip ile alinacak herseyi alirsam belki bu gereksizleri de bosluk kalmasin diye alirim ama kullanmam kesinlikle. Bu mantikla dusunursen 20 hero rahatlikla isink gorur. Tabi her lanede iyi oynayan biri icin bu sayi 30-40 da olur.

Dusuncen biraz sacma. Misal ww oynanmazdi bi ara sonra booom! %65 win rate 2 patch sonra dovduler bu sefer seju freelo sonra ryze,ez vs diye devam etti eger senin sampiyon havuzun genis degilse tum bunlardan mahrum oldun. Bir baska neden ise 10 champla oynaman profesyonel arenaya cikmani engeller ha isim olmaz diyorsan o senin bilecegin is.
    Ayriyeten surekli surekli ayni herolari oynamak beni oyundan soguturdu acikcasi.

Alıntıları Göster
    Tüm herolar + 9 rün sayfası + 2 kere nick değişimi yaptım hala 22k ip var

• quote:

Orijinalden alıntı: Nico Di Angelo

quote:

O da senin kararin. Ben syndra ile 165k sampiyon puank yaptim. Ondan once de olcum olsa 80-90k cikardi. Versen sabaha kadar da oynarim. Kimisi her el farkli hero oynar onu da o bilir. Mesela su an viktor acik ara digerlerine ustun. Bu hafta freelerdeydi. Denedim biraz seslendirmesi bile hosuma gitmedi hero da zor. Ama acik ara op. Ben bu heroyu oynamam onun yerine sevdigim bi xerath alirim range avantajiyla ezilmem en azindan. Mahrum kalirim belki avantajindan ama oyunu eglenmek icin oynuyorsun sonucta. Sevmedigim heroyu oynamak istemem varsin op olsun free elo olsun. Gercekten opsa 1-2 nerfle ayari cekerler zaten. Ben mid or feed tiplerindenim. Main role mid. Geri kalan yerler cok iyi degilim. Hele ki jungle oynayacagima 2 mid yaparim. Adc de ne kite bilirim ne gosuluk. Support iyiyse biseyler yapabilirim.Solo da alirim maokai farmlarim off tank herolar kasarim o kadar. Bu kafayla belirli seviyede kalirim dogru ama derdim soloq da cilingir olmak degil. Belki iyi bir takimin mid oyuncusu olursam o zaman hedefime ulasirim

• Çok uzun sürer
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Çok uzun sürer
    çok oynarsan 2 yıl da biter gibi. normal de 3 yıl da hepsini açarsın sadece şampiyonları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pete Dunham

çok oynarsan 2 yıl da biter gibi. normal de 3 yıl da hepsini açarsın sadece şampiyonları.

Alıntıları Göster
    3 yıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

3 yıl

Alıntıları Göster
    Sezon 2 yarsından beri oynarım, sezon 5 iyice boşladım genel olarak tüm w/l yi sayarsak bi 5000 oyunum vardır. 15 sayfa rune page var. 101 de champ (çoğunlukla 6300 lükler) var. Yuvarlarsak 4 sene oldu. Çok aşırı oynarsan 2 senede tamamlarsın bence.
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Dedi bronz kardeşimz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NotimeTodie

Dedi bronz kardeşimz

Yazacagin mantikli seyler varsa yaz okuyalim. Yok ben bos konusucam dersen soyle.?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.