einstein demiş ki; ” neden beni anlamıyorlar ve neden beni seviyorlar”…
şöyle diyesim geldi…”ulan daha ne istiyorsun dunkof” (dunkof’u da almanca dersinde öğrendim ) Seni anlasalardı zaten sen sen olmazdın ki değil mi? o zaman sıradan olurdun. Sevgilim beni anlamıyorrrr… die tutturan tiki sözlerinden nefret ederim. Abicim bırak da anlamasın ya. Bırak herkez kendi hayatında yaşasın. Seni anlamasın uğraş didin anlat ki aşk’ın keyfi olsun ya.
Bazıları da ” biz göz-göze bakınca anlaşıyoruz ” der. Hayır arkadaşım ben böyle bir ilişki istemiyorum. İSTEMİYORUMMM… konuşacaksın, tartışacaksın, konu uzadıkça uzayacak, anlatmaya çalışacaksın.
Aslında bu anlanmayı bekleme işi insanları çok geriyor. Mesela ben ailesiz büyümüşsem bunu ailesinin yanında büyüyen biri anlayamaz diyorlar. E senin bu duygunu anlayamıyorsa o adamdan arkadaş,sevgili olmaz mı?
Einstein aynı zaman da şunu da demiş “Karşılaştığınız bir sorunu mevcut düşünce yapınızla değiştiremezsiniz, çünkü sorunu oluşturan zaten mevcut düşünce yapınızdır.(buraya nokta koydum yani olay bitmiştir cümlesi)”. E yani olay ne eğer insanlar tartışmasaydı, konuşmasaydı, ANLATMASAYDI, mevcut düşünce yapımız 1000 lerce yıl içerisinde tekerlek yapmakdan, bugatti veyron yapmaya nasıl gelirdi. Değil mi?
Artık insanlarımız lütfen ama lütfen anlaşılmamaktan yakınmasın da ANLATAMAMAKDAN yakınsın. Ya da hiç yakınmasın. Mutlu olsun demek anlatacak birşeyleri var…
Bu arada liselerde farklı gözükmek için şaçmalayan ve herkez eğlenirken köşede oturup soyutlanan insanları hiç sevmem.Dikkat çekmeye çalışmadıklarını biliyorum ama bize katılmazlarsa düşünce yapıları değişmeyeceğinden hep orada oturup insalara bakacaklar.Tabi bunu yapmaktan hoşlanan insanlara saygım var..Daha fazla uzatmadan bittu :D
hatalarım varsa affola.. saygılar dh ailesi..yazı tamamen bana aittir. yani tüm küfürler bana
bir insan deli olmasa bu kadar ün yapmaz dı :D einstein da bir deli idi ama deli old. için beyninin % lik dilimini daha fazla kullanıyodu hadin bizde delirelim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme