Şimdi Ara

Safari'de Video İzlerken Donma (Mojave)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mojave sürümüne geçtikten sonra safaride bazı videoları izlerken, (Örnek: Gazete sayfalarındaki videolar, Twitter üzerindeki bazı videolar) 3 saniyede bir saliselik donmalar oluyor, hem video da hem Mac'in kendisinde, fare imleci bile donuyor bu sırada. Bu sorun sadece safaride oluyor bu arada, opera'da aynı videoları da sorun yok. Şu ana kadar SMC, NVRAM resetledim, safe boot başlattım, başka kullanıcıda denedim, mojave'yi baştan yükledim ama sorunum devam ediyor. High sierra'da böyle bir sorun yaşamıyordum. Fikri olan var mı?

• safarinin kronik problemi. El capitanda da oluyor ve tüm sistemi etkileyen bir kasılma yapıyor.
  • Aynı sorunu yaşıyorum sistemi baştan başlatmadığım sürecede düzelmiyor, güncelleme bekleyeceğiz.
  • Firefox veya Chrome kullan safari iyice sapitmaya başladı son zamanlarda
  • Safari, haber uygulaması, AppStore veya video eklentileri olan herhangi bir şey açtığımda bu olur. Bütün sistem gecikti ve donardı. Farklı sitelerle kötüleşir. Videoda reddit.com'a gittim, safariyi minimuma indirdim, böylece imleç izleyici üzerinde daireler çizebiliyorum. Nasıl atladığını, hıçkırdığını ve donup kaldığını görüyor musun?

3 hafta önce yeni bir 2018 MacBook Pro (Touch Bar) i5 8GB Ram 512GB SSD satın aldım

Safari, haber uygulaması, AppStore veya video eklentileri olan herhangi bir şey açtığımda bu olur. Bütün sistem gecikti ve donardı. Farklı sitelerle kötüleşir. Videoda reddit.com'a gittim, safariyi minimuma indirdim, böylece imleç izleyici üzerinde daireler çizebiliyorum. Nasıl atladığını, hıçkırdığını ve donup kaldığını görüyor musun?

3 hafta önce yeni bir 2018 MacBook Pro (Touch Bar) i5 8GB Ram 512GB SSD satın aldım

Bu gecikme, video oynatımını da engeller ve bu da donuklaşır ve donar.inro.in/showbox/ inro.in/mobdro/ https://inro.in/tutuapp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 20 Kasım 2018; 22:34:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.