Şimdi Ara

Sağ arka tekerleğime iki tane bijon somunu sıktım problem olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün patlak lastiğimi değiştirip stepneyi taktım fakat sökerken iki tane bijon somunu gevşedi bende çaprazlama iki tanesini sıktım iki tane daha sıkacağım ama şuan için yolculukta problem Yaşar mıyım?

• Yaşarsın, öyle yola gidilmez, en fazla dörtlüleri yakıp emniyet şeridinden lastikçiye gidilir 30km ile.
  • Teşekkür ederim hocam hemen götüreceğim tamirciye
  • Araçlarda 4 bijon üzerinde hayatımız. Siz 2sini takmamıssınız :)
  • Gevşedi derken yalama mı oldu? O şekilde 2 somuna çok yük biner. Somunları kesme ihtimali doğar. Sadece şehir içinde falan lastikçiye kadar gidersiniz. Yani 2 somun da o tekeri orada tutar ama güvenilip de devam edilmez.
  • Karşı lastikten 1 bijon sök eksik olana tak hocam. Lastikçiye kadar 3er bijonla idare eder.
  • eski bi şahinde başımıza gelmişti sıkmamışlar arka lastik çıktı bizden hızlı gidiyordu acayip gülmüştük.
  • Hocam lastiklerden biter bijon sökün, orijinal lastiği 3 bijon idare eder, stepne ye takın öyle sürün..

Stepne tam boy ise günlük işlerinizi görmeye idare eder (çukura felan girmemeye çalışın)

Tam boy stepne ile ortalama 200-300km kullandığımı bir hafta boyunca biliyorum sorun yasamamistim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.