Şimdi Ara

sağ omuz rotaror cuff sakatlığı yaşadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 gündür omzumu çok rahat şekilde hareket ettirebiliyorum ama facepull yapamıyorum mesela o pozisyonda dayanılmaz bi acı oluyor ve mesela musluk sıkarken yani kolu içeri çevirirken de öyle oluyor. tamamen iyileşene kadar sadece bacak ve omuza etki etmeyen kol hareketleri yapmaya karar verdim . daha kötü sakatlanmaktan korkuyorum çünkü. lütfen bi şeyler yazar mısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bende ona benzer bişey yaşadım bir süre ara ver yoksa geçmiyor hem sporuda verimli yapamıyorsun.büyük ihtimalle ağırlık kaldırırken ağırlığı bırakıp biranda kaldırdığın için oluyor bende de oluyor bazen o yüzden ağırlığı hiç salmam sürekli kasılı şekilde bırakırım ki bir daha olmasın
  • face pull trap çalıştıran hareket. trapezler geliştiğinde estetik olmayan bir vücut oluyor. o nedenle o hareketi yapmıyorum. bir müddet o bölgelere ara verin. bacak fln çalışın. bende de squat sırasında problem oluyor ara sıra 1-2 hafta yapmıyorum sonra düşük ağırlık çok tekrar yapıyorum.
  • çok araştırdım çözdüm beyler . çözüm basit : overhead press bu hareket rotatora ağrı vermiyor zaten . düşük ağırlık çok tekrar yapın bir süre yavaş yavaş rotator da güçleniyor kullanılabilir hale geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru formu iyice öğrenmeden yapılan her hareket fayda yerine zarar getirecektir. Önce form ve sağlık sonra kilo artışı , güçlenme , estetik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leopolidas L kullanıcısına yanıt
    Asıl Trapezler geliştiğinde vücut gerçekten estetik oluyor, dar omuzlu değilseniz.

sağ omuz rotaror cuff sakatlığı yaşadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash_bandicoot -- 15 Kasım 2018; 18:56:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

Asıl Trapezler geliştiğinde vücut gerçekten estetik oluyor, dar omuzlu değilseniz.

hocam şimdi şöyle. omuzlar dar değil, kemik yapısı olarak bile epey ayrık bende. kısaca yazmam gerekirse trapezleri aşırı gelişmiş olanları kızlar sevmiyor. erkek mankenlere bakarsanız mesela hafif kaslı vücutları var ama trapezler belirgin olarak çıkıntı şeklinde değil. kendinize hedef olarak nick bateman isimli adamı seçebilirsiniz, kızlar bu adama bayılıyor.

zaten diğer hareketler trapezleri iş görecek, ağırlık kaldırmaya yardımcı olacak şekilde 2.cil 3.cül dereceden dolaylı olarak geliştiriyor. mesela barfiks, seated row, ayakta dumbell row, revers pec deck gibi hareketler.

facepull direkt trapezleri vuruyor. diğer hareketlerle de trapezler etkileniyor. bu sefer trapezler çabuk gelişiyor. bu aynen body e yeni başlayanlarda kol kaslarının erken gelişmesi gibi birşey, çünkü göğüs ve sırt için olan hareketler biceps ve triceps leri de etkiliyor, bunlara ilaveten biceps ve triceps için ayrı ayrı 1-2 tane izole hareketler yapınca biceps triceps hızlı gelişiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sol Biceps Sakatlığı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • leopolidas L kullanıcısına yanıt
    Yani şimdi dediğin elemana vücudu için hayran olduklarını sanmıyorum. Büyük trapezler, kışın da dikkat çeker, olduğunuzdan daha kaslı izlenimi verir. Zaten 2-3 yıl çalışsanız bile, o advanced streoidli freakish görünüşe sahip olmazsınız, hele haftada 3-5 set Face Pull yaparak.

Bu arada Face Pull da aslında arka omuza vurması gerekiyor zaten. Halat uçlarını yana çekmeye çalışırsanız, trapez den çok arka omuzlara vuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

Yani şimdi dediğin elemana vücudu için hayran olduklarını sanmıyorum. Büyük trapezler, kışın da dikkat çeker, olduğunuzdan daha kaslı izlenimi verir. Zaten 2-3 yıl çalışsanız bile, o advanced streoidli freakish görünüşe sahip olmazsınız, hele haftada 3-5 set Face Pull yaparak.

Bu arada Face Pull da aslında arka omuza vurması gerekiyor zaten. Halat uçlarını yana çekmeye çalışırsanız, trapez den çok arka omuzlara vuruyor.
    tanıdığın kız varsa bir sorar mısın o adam kadın gözüyle nasıl diye?

sonra da kızdan aldığın salya örneği miktarını buraya girersen biz de öğreniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 16 Kasım 2018; 16:31:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.