Şimdi Ara

SAĞLIK BAKANLIĞINI KINIYORUM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim babam 43 Yasında Epilepsi hastası birkaç ilaç kullanıyor, bu kullandığı ilaçlardan birinin (Maliasin) üretimi durdurulmuş ve piyasada mu ilacın muadili yok deniliyor en azından şimdilik...Peki bu ülkede milyonlarca epilepsi hastası var ne yapacak bu insanlar illa nöbet gecirmelerini gözlerimizin önünde izleyecekmiyiz ?!.. Hammadde temin edilemiyormuş bu yuzden üretim durdurulmus peki neden bu devlet,hükümet bu gibi önemli ilaclar için şirketlere ve insanlara yardımcı olmuyor anlayamıyorum !!!

Bunun acilen çözümlenmesi gerekmiyor mu sizce ???

Cevaplarınızı bekliyorummm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NottoN -- 26 Temmuz 2010; 20:01:34 >

• Bu soruyu %40 lık bi kesime sormak gerek.
  • Bakanlığa dilekçe yazın bence. İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü'ne.. yurtdışı ilaç kapsamında muadilini getirtebilirsiniz belki.
  • Güya sağlıktan tasarruf yapıyorlar,birçok sigortalı insanın ilacını artık devlet ödemiyor. Sağlıktan kısacağına oğullarına açtıkları fabrikalardan, yardakçılarını yerleştirdikleri yerlerden, en önemlisi 7 yıldızlı otelde yaptıkları tatillerden kıssınlar.

Ha bide milletvekillerinnin ödedikleri telefon ve diğer faturalarından..
  • Başka bi ilaç yok mu epilepsi için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Bu soruyu %40 lık bi kesime sormak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41,5

Başka bi ilaç yok mu epilepsi için?

var zaten bir ilaç değil epilepsi hastalarının çoğu yaklaşık 3 tane kullanıyor.Bu ilaçta bazı epilepsi hastlarının kullandığı ilaçlardan biri..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Genel sağlık sigortası
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aRkadaşlar eğer aranızda eczacı yada ilaçlarla ilgilinen varsa MALİASİN adlı ilacı bulabilirse benle irtibata geçebilir mi ?
  • Özel mesaj attım
  • Sağlık bakanlığı suçlayacak bir neden yok iyi düşünün ilacı sağlık bakanlığı üretmiyor firma üretimi kesmiş bunda kimin suçu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Sağlık bakanlığı suçlayacak bir neden yok iyi düşünün ilacı sağlık bakanlığı üretmiyor firma üretimi kesmiş bunda kimin suçu var

Dostum firma hammaddeyi elde edemediğinden üretemiyorumus !

Devlet bu kadar önemli bir ilac için firmaya yardım edemez mi sence yada yerine muadilinin üretilmesi veyahutta buna benzer bir ilacın yrtdısından getirilmesi için bir calısma yapamaz mı sence bakanlık ???
  • Burda sorun ilaç firmasında istese üretir ama eğer yerine yeni kendi bulduğu patentli bir ilacı piyasaya verecekse kaldırır düzen böyle

quote:

Orijinalden alıntı: NottoN

quote:

Orijinalden alıntı: espial

Sağlık bakanlığı suçlayacak bir neden yok iyi düşünün ilacı sağlık bakanlığı üretmiyor firma üretimi kesmiş bunda kimin suçu var

Dostum firma hammaddeyi elde edemediğinden üretemiyorumus !

Devlet bu kadar önemli bir ilac için firmaya yardım edemez mi sence yada yerine muadilinin üretilmesi veyahutta buna benzer bir ilacın yrtdısından getirilmesi için bir calısma yapamaz mı sence bakanlık ???

• Üstteki eki okumadın galiba yukarıda ''Hammadde temin edilemediğinden'' yazıyor.Üretmek istemediğinden üretmemezlik yapmıyor
  • Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır annemden ayrı yaşıyan biriyim, geçenlerde annemin benden epilepsi hastası olduğunu gizlediğini öğrendim çünkü son çare olarak beni aramış ve Maliasin adlı ilacı İstanbulda aramamı istemişti. Dünyamın başıma yıkılması yetmezmiş gibi aradığım hiç bir yerde de ilacı bulamamam beni gerçekten çok üzdü. Bu aralar kendimi bu ilacı bulmaya adadım diyebilirim. Eğer bu konuda bana yardımcı olabilecek elinde bu ilaçtan bulunan ya da herhangi bir yerde stok olduğunu bilen birileri varsa lütfen benimle irtibata geçsin.

Şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.