Şimdi Ara

Sahibinden.com'a YAZIKLAR OLSUN - ibretlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://ilgincseyler.sahibinden.com/ adresinde dükkanı bulunan kullanıcının dikkat ederseniz son zamanlarda yayınladığı tüm ilanlar aynı.

Siz ilan vermek isteseniz, aynı ilanı bir daha veremiyorsunuz. Normal kullanıcı olsanız da, sahibinden.com'da dükkan sahibi olsanız da bu durum değişmiyor.

Bu resmen çifte standart uygulamak oluyor. YAZIKLAR OLSUN.

Sadece bu kullanıcı değil, bunun gibi özellikle sevgililer gününe yönelik ürünler satan bir kaç kullanıcıda da durum aynı.

Üstelik 3 gün üst üste müşteri hizmetlerine durumu iletmeme rağmen hiçbir şey yapılmıyor.

Paylaşmak istedim.

• bende rasgeliyorum bazen aynı ürünü 50 kere ilan vermiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar mağaza açıp paralı üyelik alıyorlar Rent a Car firmalarının hepsi böyle
  • Benimde tek üründen 6-7 ilanım mevcut. Normal üyeyim 2005'den beğri üyeliğim var. Bunun bir katkısı olucağını sanmıyorum ama
  • İlk defa denk gelmen şaşırtıcı araba kiralama şirketlerinin ilanları sayfalarca sürüp gidiyor keza telefon ilanlarında s3 ip5 ilanlarında açıklamasına kadar aynı kişinin vermiş olduğu ilanlarla karşılaşılabiliyor çifte standartmı bilinmez ama premium üyelik gibi bir şeyde olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Benimde tek üründen 6-7 ilanım mevcut. Normal üyeyim 2005'den beğri üyeliğim var. Bunun bir katkısı olucağını sanmıyorum ama

bencede sanma çünkü bende 2004 temmuzundan beri üyeyim.. ve fazla sayıda aynı ilandan girdiğimde onaylanmayabiliyor.. onaylayan ekiple ilgili bi sıkıntı olduğunu sanıyorum.. sahibinden.com kampüsünü seyrettiyseniz inanılmaz büyük bir yer ve inanılmaz fazla çalışan var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Benimde tek üründen 6-7 ilanım mevcut. Normal üyeyim 2005'den beğri üyeliğim var. Bunun bir katkısı olucağını sanmıyorum ama

bencede sanma çünkü bende 2004 temmuzundan beri üyeyim.. ve fazla sayıda aynı ilandan girdiğimde onaylanmayabiliyor.. onaylayan ekiple ilgili bi sıkıntı olduğunu sanıyorum.. sahibinden.com kampüsünü seyrettiyseniz inanılmaz büyük bir yer ve inanılmaz fazla çalışan var..

Benim ilanların hepsi tek seferde onaylanıyor. Bazen bokunu çıkartarak ilan veriyorum... Yinede onaylanıyor garip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.