Herkes ürünü en üstte yer alsın diye en düşük fiyatı koyuyor. Sahibinden.com ise buna izin veriyor. Site çöplüğe dönmüş durumda. Ürün alacaksın veya satacaksın aradığının ürünün saçma salak ilanlar yüzünden ürünün fiyatı belirsiz. Ürünü almak istesen fiyatını öğrenmek için satıcıya ulaşman gerekiyor. Sosyal medya gibi yerlerde sağlam takipçisi olanların bu konuyu gündeme getirmesi lazım. ![]() |
Sahibinden.com fiyat rezilliği

-
-
Bu sorun sadece otomobil ve parçalarında var, ben diğer kategorilerde görmedim böyle bir şey. Çöplüğe dönmüş demek abartı olur biraz. Tabii ki çözülürse harika olur ama nasıl çözerler acaba?
-
Mesajını sil bütün kategorilerde var.
-
Hocam konudan bağımsız olacak ama üstteki üyeye neden "mesajını sil" yazdınız merak ettim doğrusu. @Why Shy @Harbiyeli 3779 Kendisi doğru veya yanlış fikrini beyan etmiş. Forumda birine "mesajını sil" yazmanızı çok garipsedim doğrusu. Zira üstteki mesajda forum kurallarına aykırı bir durum göremedim ben. Diyelim forum kurallarına aykırı bir mesele var, bu durumda da ilgili mesaj şikayet edilebiliyor zaten ve @Nat Alianovna gereğini yapıyor eğer kurallara aykırılık varsa.
Bunun dışında bir konu açtığımızda, ilgili konuya kimlerin yazıp kimlerin yazamayacağını seçmek gibi bir lüksümüz yok. Ya da konuya yazılan bir mesajı beğenmedik diye bunu sildirme gibi bir hakkımız da yok.
İnşallah ben yanlış anlamışımdır zira size yakışmaz bir forum arkadaşımıza "mesajını sil" demek diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 31 Mayıs 2024; 17:29:12 >
-
Yanlış bilgi verdiği için sil dedim. Forumda mesaj silmek gayet doğal bir durum. Ben bir konuya bilmeden yanlış bir şey yazsam biri beni uyarsa silerim. Gocunulacak bir durum değil.
-
Hocam birisi yanlış bir şey yazmış ise onun mesajını alıntılayıp bak bu bilgi yanlış doğrusu bu diyebiliriz, ille mesajını silmesi şart değildir diye düşünmekteyim.
-
Yanlış bilgi vermek açılan konuyu saptırıyor. Özellikle bu konuya gelen ilk mesaj ise. Şuan gördüğün gibi konu sapmış durumda.
-
Yanlış olacak ki doğru da olsun hocam
Doğru olacak ki yanlış da olsun
-
Ayrıca konuya giren insan konudaki mesajları okuyor. Konuya atılan mesajlar bu şekilde yanlış veya gereksiz olursa üye bu tür mesajları okuyarak zaman kaybeder.
-
Aylar sonra nereden aklına geldi bu konu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X