Şimdi Ara

Sahne Kurmak istiyorum yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bir Anaokulunun veliler toplantısına hazırlık amacıyla sahne kurmaya niyetlendik. ortalama 40 kişinin katılacağı bir toplantıda ses sistemi sorunumuz var. Aslında sorun; olan birşeyde olur bizde ses sistemiyle ilgili ne yazıkki hiçbirşey yok. Bu yüzden sıfırdan bir ses sistemi kurmak istiyoruz ve bu konularda bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum. 40 kişiye hitap edilebilecek mikrofonlu bir sistem nasıl kurulur? yardım edecek arkadaşlar şöyle güzel bir parça listesi yaparlarsa çok memnun kalırım. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum..

• 1 adet amfili mikser
    salonun büyüklüğüne göre 2 veya 4 adet 100-150 watt arası geniş alan seslendirme hoparlörü
    mikrofon (bence telsiz alın, kablo karmaşası ve uzun kablodaki cızırtı sorunu olmuyor, zaten çok pahalı değiller)
    ve hoparlör kabloları
  • teşekkür ederim arkadaşımda ben anfilere baktım gitar anfisi filan buldum o tarz şeyler olur mu? yani internetten satın alabileceğim bir link verebilirseniz çok memnun olurum..
  • bahsettiğim cihazlar sizin baktığınız gibi olanlar
    fakat bunların amfili olanını tercih edin
    yoksa harici bir amfi daha almanız gerekecek

gitar amfileri pek kullanışlı değildir
    aynı anda hem mikrofon hemde müzik gibi bağlantılara olanak vermeyebilir
    bu gibi cihazlar çok daha iyidir
  • Mixer ve amplifikatör
    http://www.videohome.com.tr/asp/show_stock.asp?product=emx312sc

Hoperlör
    http://www.eniyiteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=1774

AKREPmt. dediği gibi alanın büyüklüğüne göre 2 ya da 4 tane takarsan 40 kişiye sunum yapabilirsin.
    Bu arada açık alan mı kapalı alan mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapmayın gözünüzü seveyim, bi anaokuluna sadece konuşma yapmak için ve basit bi müzik yayını yapmak için EMX 312 SC çok fazla küp amfi olarak geçen basit amfiler gayet işini görecektir. Hemde rahatlıkla. Sonuçta canlı performans olarak gruplar çıkarılmayacak. Basit bi küp amfi halk arasında cami amfisi çok rahatlıkla iş görecektir. Konuyu hortlattığımın farkındayıöm :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.