Şimdi Ara

Sakal Kesim Yönü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep yukarıdan aşağıya doğru traş oluyorum ama jilet reklamlarinda boğazdan çeneye doğru yani benim kestiğim yönün tam tersinde traş olunduğunu gördüm ve acaba benmi yanlış yöne kesiyorum yoksa kişiden kişiye değişirmi kesim yönü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgilendirici Sakal Kesim Yönü Rehberi

Sakalınızı düzgün ve şık bir şekilde kesmek, etkileyici bir görünüm elde etmenin anahtarıdır. Doğru sakal kesim yönü, yüz şeklinizi vurgulayarak ve sakalınızın sağlıklı büyümesini sağlayarak bunu başarmanıza yardımcı olur.

Boğazdaki Sakal Nasıl Kesilir?

Boğazdaki sakal, hassas bir bölgedir ve dikkatle kesilmelidir. Köpük uyguladıktan sonra, sakalınızı boynun doğal kıvrımını takip ederek yukarı doğru kesmeye başlayın. Tıraş bıçağı veya elektrikli tıraş makinesi ile yavaş ve nazikçe hareket edin.

Makine ile Sakal Hangi Yöne Kesilir?

Elektrikli tıraş makineleri, sakalınızı istenen yöne yönlendirerek kesmenizi sağlar. Tüylerin doğal büyüme yönünü takip edin ve makineyi sakalınızın üzerinde nazikçe hareket ettirin. Tıraşınızın yönünü sık sık değiştirin ve tüm bölgeleri eşit şekilde kapladığınızdan emin olun.

Tıraş Sakal Kesim Yönü

Tıraş olurken, sakalınızı kesmek için kullanılan bir ustura veya jilet kullanılır. Tıraş bıçağını yüzünüzün kıvrımlarına göre tutun ve sakalınızı tüylerin doğal büyüme yönüne doğru kesin. Tekrar tekrar aynı bölgeyi traş etmeyin ve kesikleri önlemek için keskin bir tıraş bıçağı kullanın.

Sakalın Doğal Büyüme Yönü Nasıl Belirlenir?

Sakalınızın doğal büyüme yönünü belirlemek için, sakalınızı ellerinizle nazikçe geriye doğru tarayın. Tüylerin doğal olarak düştüğü yön, kesim yönünüzü belirleyecektir. Bu yöntem, sakalınızın hem simetrik hem de bakımlı görünmesine yardımcı olacaktır.

Sakal kesim yönüne dikkat ederek, kusursuz bir sakal stili oluşturabilir ve kendinden emin ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Asagidan yukarı kesmeye korkarım ben

• Ben makineyle yukarı doğru kesiyorum yanları falan yanlis mı? Aşağıya doğru temiz olmuyor tam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtful -- 19 Şubat 2017; 1:8:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil alistirdiysan oyle devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdan aşşağıya devam hocam doğrusun yönünü sonradan değiştirme farklı almaya gerek yok...

• doğrusu yukarıdan aşşağıyadır reklamlara takılma pazarlama stratejisi
  • Hocam güneşe paralal 90 derece açıyı ayarlayıp ayna karşısında amuda kalkarak traş olman gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal- Bıyık Çıkmaması
    8 yıl önce açıldı
    Sakal Bıyık Meselesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aşağıdan yukarı daha kolay alınır boğaz çevresinde ama doğrusu yukarıdan aşağıyadır. Bende ilk başlarda aşağıdan yukarı alırdım ama bariz ters çıkıyor sakallar alışmadan yukarı aşağı almak lazım.
  • Thoughtful kullanıcısına yanıt
    Makineyle ters almanın zararı yok diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yukarıdan aşağıya doğru kesiyorum.
  • boğazda aşağıdan yukarı doğru kesilir ve daha kolay aslında böyle kesmek.

Sakalı faulden çeneye kadar yatay şekilde.
    Bıyık aşağı (Bıyığı sakın ters kesmeyin tipsiz olursunuz) Genelde kökünden almak için ters kesenler var aman
    Çene ve cücük aşağı doğru.

Size tavsiye cücüğünüz ve cücüğün yanlarında tüy sizi rahatsız edecek şekilde değilse oralara jilet vurmayın oralar boş kalsın daha iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

boğazda aşağıdan yukarı doğru kesilir ve daha kolay aslında böyle kesmek.

Sakalı faulden çeneye kadar yatay şekilde.
    Bıyık aşağı (Bıyığı sakın ters kesmeyin tipsiz olursunuz) Genelde kökünden almak için ters kesenler var aman
    Çene ve cücük aşağı doğru.

Size tavsiye cücüğünüz ve cücüğün yanlarında tüy sizi rahatsız edecek şekilde değilse oralara jilet vurmayın oralar boş kalsın daha iyi oluyor.

hocam herkes boğaz için yukarıdan aşağıya kesilir diyor. ben sizin dediğiniz gibi kesiyordum acaba düzenimi değiştirsem mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.