Şimdi Ara

sakal tıraşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam. ben bundan önce burnumun altını ve çenemin üstünü makineyle alıyordum fakat makine hepsini alamıyordu. fauellerimin altı felan çok fenaydı, bu sabah jileti aldım ve biraz köpük ile faullerimin altını, çenemi jiletle kestim. sakal uzaması olur mu? burnumun altını, yanağıma felan sürmedim. sadece o taraflara sürdüm. suratımdaki bir çok tüy gitti. kalınlaşma olur mu? ya da uzama. hormonlarım biraz güçlüdür diye düşünüyorum, burnumun oradaki tüyler felan hızlı uzar da biraz. ayrıca uzadıktan sonra da jilete devam mı etmeliyim, yoksa makineyle mi devam etmeliyim?

• arkadaşlar elimi attığımda hafif hafif elime batıyor. fakat kestiğim bazı yerlerde hala batmıyor. problem etmiyorum. bir daha kesmeyeceğim sanırım. eğer kesersemde kestiğim yerin aynısından kesmeye dikkat edeceğim. çok uzamaz dimi ya? okulda problem olsun istemiyorum.
  • yaş kaç ?
  • yaşım 14 dostum. elimi kestiğim yerlere attığımda elime hafif hafif geliyor. öğretmenler kızar diye kesmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein~

yaşım 14 dostum. elimi kestiğim yerlere attığımda elime hafif hafif geliyor. öğretmenler kızar diye kesmiştim.

bende jilet taşıyıcısıyla traş oluyorumm.Şöyle ki benim yüzümde neredeyse sakal yok.Sadece favori altı ve bıyık - çene var.Ben bunları ve yanaklarımı traş ediyorum ve üstteki ölü deriyi alıyor hemde cildimi temizliyor.Ardından ise özgüven geliyor insana....

Sana da şunu söyleyeyim.Ben ilk traşımı lise 1 de olmuştum.O zaman bir hocam kızmıştı şu bıyıklarını kes evladım diye bende kestim bıyıkları.Sana tavsiyem ise makine ile devam et , baktın tahriş ediyor ve sivilcelenme yapıyor o zman düşünürsün kararına göre jilete geçersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenigeldimreyiz -- 26 Ağustos 2012; 22:26:18 >
  • önerin için teşekkürler. bence de özgüven geliyor kendisine hem de daha yakışıklı oluyoruz :D sakallar çıkmadı ama elime geliyor.
  • benimde fazla sakal yok ama yavaş yavaş çıkmaya başladı özellikle bıyık ve favoriler baya bi hızlı uzuyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakal traşı makine önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Sakal- Bıyık Çıkmaması
    8 yıl önce açıldı
    kızıllaşan sakal?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sana kücük bi öneri sakallarını keserken veya çıkmayan yerlerde bile jileti sürdüğün zaman aynı yöne doğru kes yoksa sakalların yamuk yumuk çıkar
  • Konunun üzerinden baya bir geçti. Benim yaşımda ki arkadaşlarıma söylüyorum. Tabi genlere bağlı olarak değişen bir olay olsa da, ben ağustostan beri en azından 3-4 kere tıraş oldum sanırım. Ama sadece küçük bit bit çıktı ve biraz kötü göründü, ama yine de ayrıydı tabi; hoş bi' şey bence, özgüven felan geliyor insana. Şimdi bugün tekrar vurdum çünkü makineyle alınca, bir arkadaşımın söylediği kadarıyla ileride tüyler yamuk yumuk çıkıyormuş ki halamın oğlu on yedi yaşına kadar makine ile almış ve şimdi sakalları yamuk yümük. Bu yüzden, sakallarını jilet ile alıp ve sakal çıkar umutuyla yapan arkadaşlara söylüyorum: rahat olun, çıkmıyor. Bundan bir kaç sene sonra çıkarsa bilemem tabi de, o zamanlarda zaten jilet çağınız gelecek. Her neyse, konu hort oldu ama yine de belirtmek istedim. Aylardır foruma giremiyordum çünkü. Bu arada, ben sadece bazı bölgeleri jilet ile aldım. İleride bir yerde gür çıkarken, bir yerden de hafif sakal çıkmaz dimi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.