Şimdi Ara

Sakal Yanak Çizgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanağımda ki sakal çizgisi yamuk yani girintili çıkıntılı düzeltmeli miyim neyle düzeltmeliyim ? elmacık kemiği üstünde ki tüylerden bahsetmiyorum orda çıkmıyor zaten
    Şu şekilde sakalım Sakal Yanak Çizgisi Sakal Yanak Çizgisi

Böyle düzgün olması için jilet falan mı kullanıyorlar yoksa genetik midir ?

Sakal Yanak Çizgisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClydeShelton -- 8 Temmuz 2017; 15:28:4 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sakal Yanak Çizgisi: İdeal Hat ve Belirleme

Sakal Yanak Çizgisi Nedir?

Sakal yanak çizgisi, sakalının yüzünün yanlarında bittiği çizgidir. Bu çizgi, sakalın şeklini ve görünümünü belirlemede önemli bir rol oynar.

Sakal Yanak Çizgisi Nasıl Olmalı?

İdeal sakal yanak çizgisi, yüz şekline bağlı olarak değişir. Yüzünün şeklini belirledikten sonra, aşağıdaki yönergelere uyabilirsin:

• Oval Yüz: Sakal yanak çizgisini, kulağının ortasından ağzının köşesine doğru hafifçe eğimli bir çizgi olarak belirleyebilirsin.
    • Yuvarlak Yüz: Sakal yanak çizgisini, kulağının altından ağzının köşesine doğru keskin bir açıyla belirleyebilirsin.
    • Dikdörtgen Yüz: Sakal yanak çizgisini, kulağının ortasından ağzının köşesine doğru düz bir çizgi olarak belirleyebilirsin.
    • Kalp Yüz: Sakal yanak çizgisini, kulağının altından çenenin köşesine doğru eğimli bir çizgi olarak belirleyebilirsin.

Sakal Çizgisi Belirleme

Sakal çizgini belirlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Bir ayna karşısına geç.
    2. Yumuşak bir fırça veya tarak kullanarak sakalını düzelt.
    3. Sakalının yüzünde doğal olarak bittiği noktayı belirle.
    4. Bu noktadan kulağının ortasına veya altına doğru düz veya eğimli bir çizgi çiz.

Sakal Hizasının Önemi

Sakal hizası, genel sakal görünümünde önemli bir rol oynar. Yanlış bir hizalama yüzünü şekilsiz gösterebilir. Sakal yanak çizgisini doğru bir şekilde belirleyerek, sakalınla yüz hatlarını dengeleyebilir ve çekici bir görünüm elde edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • genetik veya sonradan agda
  • Sürekli jiletle düzeltmen lazim sanirim ama tamamen zamanında nasıl kestiğinle alakalı bence,tabii seviyesi de genetiktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

genetik veya sonradan agda

Ağda ile olduğunu sanmıyorum çok acıtmaz mı sonuçta tüy değil sakalın hizasını düzeltiyorsun ? Elmacık kemiklerini evde lazer ile hallediyorum hizayı jiletle düzeltince de hemen cıkıyor ellemeyince de bıyığın yukarısında kalıyor yanak sakal hizam güzel durmuyor ne yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.H

Sürekli jiletle düzeltmen lazim sanirim ama tamamen zamanında nasıl kestiğinle alakalı bence,tabii seviyesi de genetiktir

Jiletle düzeltince oluyor da normal de jilet kullanmıyorum sadece oraya kullanınca artar ya da kalınlaşır diye tırsıyorum biraz siz de öyle mi yapıyorsunuz ?
  • Genetik falan değil kuafor ciziyoonları öyle.Bazen bende öyle yaptırıyorum. Git burak özcivitin suratına yakından bak anlarsın. Quaresmada hep boyle çizdiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClydeShelton

quote:

Sürekli jiletle düzeltmen lazim sanirim ama tamamen zamanında nasıl kestiğinle alakalı bence,tabii seviyesi de genetiktir

Jiletle düzeltince oluyor da normal de jilet kullanmıyorum sadece oraya kullanınca artar ya da kalınlaşır diye tırsıyorum biraz siz de öyle mi yapıyorsunuz ?

Hocam bi fotoğraf atin da ona göre konuşalım.Ben sertlesene ve gürleşene kadar yıllardır jilet kullandim,normal sakal şekline gelince de makasla duzeltmeye başladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yanakta sakal cıkmıyor:(
    14 yıl önce açıldı
    Yanakta sakal çıkmaması
    geçen yıl açıldı
    Sakal Kesim Yönü
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

Genetik falan değil kuafor ciziyoonları öyle.Bazen bende öyle yaptırıyorum. Git burak özcivitin suratına yakından bak anlarsın. Quaresmada hep boyle çizdiriyor

Ustura ile mi çizdiriyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

Hocam bi fotoğraf atin da ona göre konuşalım.Ben sertlesene ve gürleşene kadar yıllardır jilet kullandim,normal sakal şekline gelince de makasla duzeltmeye başladım

Şuan düzgün şekilde uzayınca atarım anca fotoğrafla örnek verdim zaten düzgün bir şekilde olmasını istiyorum ama benim sakal çizgim girintili çıkıntılı

• Epilasyon diye bir şey var. Duymadınız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Epilasyon diye bir şey var. Duymadınız mı?

Konuyu az biraz gözünüzle takip etseydiniz elmacık kemiğine epilasyon yaptığımı görür okurdunuz direk çizdirmek istemiyorum doğal durmuyor sormak istediğim şey neyle alırsam daha düzgün olur misal bu ara jilet ile düzeltiyorum yukarı falan taşarsam artar mı kıllar sertleşir mi diye sorguluyorum.
  • ClydeShelton kullanıcısına yanıt
    bukdar mantıklı sorular bu forumu aşıyor adamım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Epilasyon diye bir şey var. Duymadınız mı?

Konuyu az biraz gözünüzle takip etseydiniz elmacık kemiğine epilasyon yaptığımı görür okurdunuz direk çizdirmek istemiyorum doğal durmuyor sormak istediğim şey neyle alırsam daha düzgün olur misal bu ara jilet ile düzeltiyorum yukarı falan taşarsam artar mı kıllar sertleşir mi diye sorguluyorum.

Kardeş jiletle alırsan sakalının çıktığı kalınlıkta çıkar. O zaman sorunu ona göre sor. Soru sorma şeklin anlaşılır değil ki bak farklı yorumlayanlar çıkmış.

• jiletle düzeltirsin onu yapamıyorum diyorsan berber yapar sonra sen yapmaya devam edersin
  • kuaför çiziyor

• ilk sakal sekli daha iyi bence

• Yaptıranlar lazerle yaptırıyor genelde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.