Şimdi Ara

sakın iphone kullanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    her güncellemede telefon cozutuyor.herseferinde öncesinde yedek almasam bütün bilgilerim buhar olup uçacaktı 2 defa başıma gelince akıllandım.
    kendi kendime güncelleme yapmıyacam bir daha söylememe ragmen.proglamlar çalışmayınca(facebook whats up)mecbur güncelleme yaptım.sonuç yine hüsran telefon kendini koruma moduna aldı. alıştım artık i tune ile geri yükleme yapılacak tamam dedim 5 farklı bilgisayarda denedim olmadı 4005 hatası verip durdu bunaldım.telefoncuya götürdüm oda 2. denemesinde başka bilgisayarda geri yüklemeyi itunes de başardı.giden 20 lira oldu neyse. adam benim 50 kere yaptıgım şeyin aynısı yaptı bu arada.bu sefer apple kimligi ve parola sordu.güvenlik için gayet güzel ama parolayı unuttum. benim suçum haklısınız. parola sıfırlama maili gönderdim. onayı geldi. yeni parolayı belirledim.oh mis 3 günlük kabus bitti derken yeni parolayı kabul etmedi.hadi yeniden sıfırlama veya reset için istekte bulundum cevap yok. kaçkere denedim sıfırlama maili gelmedi.güvenlik sorularını deniyim dedim dogum tarihimi bile kabul etmedi.2000 lira verip rezil olmak canımı fena halde sıkıyor.

bu arada 75 lira verip yeni kablo aldım belki kablodandır diye geri yükleme yaparken.çektigim eziyetten bıktım.

ilk fırsatta satıp tipi güzel diye sony alacam sişzde fan boylugu bırakın gercek dünyaya dönün

• Tamam gidip satıyorum hemen..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'ım sen aklı ver, fikri ben veririm yarabbim..!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  sakın iphone kullanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 8 Ekim 2014; 1:53:32 >
  • docdrmami kullanıcısına yanıt
    Eksi

• Hataları Google a yazmak gibi bir şey neden yapmadın?

Ayrıca her Güncelleme öncesi Uyarıyor seni yedekleme yapın diye ,adam bilgileriniz kesin silinmez çok temiz update olur demiyor sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açana niye eski verme seçeneği yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakın kunduz almayın
    4 yıl önce açıldı
    SAKIN LENOVO ALMAYIN!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 farklı bilgisayardan sonrasını okumadım. Cool story bro.

• Araç kullanmayı bilme, arabana benzin koyma, bakım yaptırma, sonra bu araba neden gitmiyor, neden tekliyor, bu araç kendi kendine gitmiyor mu?
    Bilmeyene herşey zor. Öğrenmek istemek bu kadar zor olmamalı.

• bu sahis gibi telefon kullanmayi bilmeyenler buraya da baskasinin yardimiyla yaziyor heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoB -- 8 Ekim 2014; 3:14:31 >
  • Hemen sat bana. Telefonun nedir?

• Bende bu tipleri anlamıyorum, tamam sevmedin hoşlanmadın anladık da sorunun varken şuraya hata konusu açmak,yardım istemek yerine söylenmek için konu açıyorsun?
    Iphone kullanıcısıyım ve son zamanlarda baya nefret ettim bende ama boş boş konular açıyorsunuz, forum dert dökme mekanı oldu artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucterian -- 8 Ekim 2014; 4:14:41 >
  • sende olmasan kime eksi vericez :D
  • Umarım burada esas anlatılmak istenen, hep bir iphone'um olsun istedim ama olmadı, bende sağdan soldan okuduğum şeylerle yalandan bir problem uydurup olamayan cihazımı kötüledimdir

yoksa kimse alenen ne kadar mal olduğunu ilan etmez diye düşünüyorum
  • Tipi güzel diye sony alacakmıs 😳
    Alda bi kurtulalım senden

• HAyatımda gördüğüm en saçma konulardan bir tane daha işte git sat telefonunu hemende bir daha bu bölüme girmezsin inşallah.
  • Sen kullanmayı beceremiyorsan git sat... Kabiliyet olmayınca iPhone ne yapsın...
  • Hemen bırakıyorum iPhone kullanmayı. Neredeydi benim eski 3310?..
  • Büyük bir hatadan döndüreceksin birsürü, kişiyi aydınlattın hepimizi. Yakındır Sony ile ilgili de aydınlatırsın insanları sen böyle gidersen.
  • Daha Whatsapp yazamıyorsun sana iPhone büyük gelmiş kusura bakma.

Whats up nedir ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.