Şimdi Ara

Sallantı Korkusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm. Arkadaşlar önceden de bahsetmiştim çözüm bulamadım bi yardım edin. Istanbul Yalova Feribotunu kullanıyorum. Sallanıyor. bazen çok sallanıyor. ve midem falan bulanmıyor. korkuyorum ama neden korktuğumu bilmiyorum. depremden falan da korkuyorum o da sallanıyor çünkü. kız arkadaşım yalovadan geliyor beni alıyor biniyoruz gemiye bazen. ama ayağım geri geri gidiyor. gözünüzü seveyim yardım edin ne yapacağım bilmiyorum. geminin sallantısından çok korkuyorum. denge sıvısı kulakta falan ya belki bi çözümü vardır. Yardım edin. :(

• Yüzmeyi biliyor musunuz hocam? Bana biraz psikolojik gibi geldi.
  • hocam biraz biliyorum ve dediğin gibi psikolojik yarın binmek zorundayım, ne yaparsam rahat ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa-yenikapi deniz otobüslerine bilmiyorum arada. Gerçekten kötü olabiliyor. Bir kere daha alabora oluyoruz dedim,herkes ayağa kalktı demir direkleri tuttu falan ama olmadı bisey. İmkan varsa feribota (deniz otobüsü değil, büyük olan,araba da taşıyanlar feribot) binin. Daha az sallanıyor.

Kimi zaman gözümu kapatmak kimi zaman ufka bakmak rahatlatıyor. Gerçi benimki korkmaktan ziyade mide bulantısı oluyor daha sıklıkla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim bindiğim arabalı feribot bazen çok fena sallanıyor bazen dümdüz gidiyor anlayamıyorum sallanınca çok kötü oluyorum mide bulantısı değil bu başka bişey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karanlık korkusu ve paranoya
    11 yıl önce açıldı
    Yaşlanmak ve Ölüm korkusu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.