Şimdi Ara

Salonda düşük ağırlık yok, nasıl yavaş yavaş arttırabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ücra bir yerde oturuyorum buralardaki tek salon burası küçücük bir yer ve bazı şeyleri eksik. Bunlardan biri de düşük ağırlık olmaması. Takip ettiğim vücut geliştirmeciler her defasında kaldırdığın ağırlığı arttır diyorlar her defasında 0.5kg 1kg falan bir şeyler ekle diyorlar. Ama bizim salonda en düşük ağırlık 2.5 kg.

10kg ile tek kol curl yapıyorum ama 12.5 ile yapamıyorum. bu atlamayı nasıl gerçekleştireceğim? her defasında daha mı fazla tekrar yapmam gerekiyor? Böyle deniyorum ama 12.5'a geçiş yapınca birden çok ağır geliyor ağırlık yerinden kalkmıyor Hadi yaptım diyelim ama sırada 15kg var. 15kg kaldırmak gözümde çok büyüyor sanki 1 yıl geçmesi gerekmiş gibi geliyor nasıl ulaşacağım bu kilolara?

50kg ile squat yapıyorum barın iki ucuna 2.5kg taksam 55 oluyor ve bu sefer ağırlığın altında kalıyorum 5kg kolay değil bir anda arttırmak. Sürekli de 50kg ile çalışamam ama yavaş yavaş arttırma imkanım olsa 2 haftada 55 yaparım lakin böyle 2 hafta sonra 55'e çıkınca hala ağırlığın altında kalıyorum aynı şekilde dediğim gibi 55 yaptık diyelim 60 var 65 var bu kiloları da kaldırmam gerek, nasıl başarabilirim bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 19 Temmuz 2020; 20:59:36 >

• Bizim salonda da aynı durum var.

Tek çözüm tekrar sayını olabildiğince arttırıp sonrasında ağırlık artışı gerçekleştirmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi tekrarları da arttırabilirsin. Negatif tekrarları daha uzun zorlayabilirsin...

veya işte 12.5 kglikle yap sen curl gerekirse 1 tekrar çıksın sonra düşür 10kgye yap tekrarını sonra 7.5 sonra 5 uzun bir drop set periyodu...

2 biceps hareketini süperset yapabilirsin

squat için çömeldiğin en aşağı kısımda 2-3 saniye bekleme yapabilirsin...kısacası hareketleri zorlaştırman gerekiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.