Şimdi Ara

salonuma pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    salonuma sessiz bir pc toplamak istiyorum..
    şimdi diyeceksiniz foruma göz gezdir bulursun bişeyler diye lakin malumunuz sistem tavsiyeleri güncelliğini kaybediyor zamanla..
    aklımda şu bekonun minibigi ya da shuttle kasa pcler var..
    fazla oyun oynamam crysis önemli değil ama en azından medal of hanor yada cod serisi oynasın derim..
    106 ekran lcd im fullhd..
    burada benim en çok önem verdiğim ultra sessiz ve salon şıklığında olması ...
    alabileceğim veya inceleyebileceğim adresleri ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
    saygılarımla..
    hayat güzeldir...

• Aynı dertten bende de vardı sonunda vazgeçtim çünkü kasa fiyatları çok pahalı >150€
    Bekonun minibig midir nedir o da gereksiz pahalı.

Yani çok pahalı en güzeli laptop al, arada salona götür
  • INTEL E8200 Core 2 Duo 2.66GHz.................................................................159 usd
    ECS G45T-M2 (V1.0) üzerinde ( GMA X4500HD ) ekran kartı mevcut.....------- ( 1-2 hafta )
    2x1 GB VERITECH DDR2 800 ......................................................................34 usd
    MAXTOR HDD 250 GB SERIAL ATA 3,5 INC INT. 7200 NCQ .............................46 usd
    THERMALTAKE VG8400BNS WING RS 101 400W Mid TOWER............................74 usd
    ASUS AS-DRW-2014S1T SİYAH SATA ..........................................................28 usd
    SCYTHE Shuriken CPU Soğutucusu................................................................36 usd

Toplam : 377 usd + ( tahmini anakart 100-120 usd ) = 497 usd + kdv
  • LAPTOP AL BENCE. BEN ÖYLE YAPTIM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.