Şimdi Ara

samsung 40m87'ye uygun ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bu konuyu niye burada açtım diye adminlerimiz kızabilir.Ama önce bir okuyun :)
    Samsung LE40M87 ye uyacak bir 5+1 ses sistemi almak istiyorum.Yanlız bir sorunum var.
    Bu televizyon 1080p hdmi 1.3 destekliyor biliyorsunuz.
    Şimdi ben hdmi inputlu bir ses sistemi alırsam ve ps3'ten yada başka bir 1080p kaynaktan aldığım çıkışı bu ses sistemine hdmi ile,ordan çıkanı hdmi çıkışı da televizyona bağlarsam 1080p'den yada hdmi 1.3 ten feragat etmek zorunda kalmamalıyım.Yani bir şekilde araya daha düşük bir cihaz koyarak verinin kalitesini düşürmemeliyim.
    Bu yüzden akla onkyo ts 605-705 gibi 1080p hdmi 1.3 passtru destekleyen bir receiver geliyor,ki fiyatlar yurt dışında 600 $ dan başlıyor.
    Asıl sorunsa hoparlor seçerken başlıyor.Güzelim glossy black kaplamanın yanına kaliteli olsa bile kocaman ahşap kutular koymak istemiyorum,kaplaması televizyona uysun istiyorum.Bunu sağlayan çok çok az marka var,çoğu da çok pahalılar :(
    Bana toplamda 1-1.5 milyar gibi tutacak, sesi optik de olsa bağlayabileceğim,samsung'a uyabilecek home theater önerebilecek kimse var mıdır?

Not1: Samsung'un kendi home theater ürünleri var fakat bunlara ps3 gibi başka bir kaynak bağlanabiliyor mu bilmiyorum.
    Not2: Bana kalsa logitech z5500 alıcam rahat edicem ama hanım salonda duvara monteli çirkin (onun görüşü) hoparlörler görmektense 2-3 milyar verip sistem kurmaya razı!

• Jaiko sanırım şu an sadece ps3 kaynağını düşünüyorsun. Sesi optikten aktarmayı düşünürsen uygun fiyatlı çözümler bulabilirsin .Bu yöntemi düşünürsen detaylıca pm atabilirim. Ayrıca ps topiğinin altında ps3 ve ses sistemleri konusu açılmıştı.Birde okumadıysan oraya bir gözatıver.Sevgiler
    Not: Ses sistemini aceleye getirme(bütçen uygun değilse) .Zamanla parça parça oluşturabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokinto -- 14 Haziran 2007; 23:48:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.