Şimdi Ara

SAMSUNG 42C91H HAKKINDA YORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki Plazma TV yi kullanan arkadaşlar,
    Şu an satışta olan en uygun seçenek olarak tespit ettiğim bu modelden alıyorum.
    10 taksitle 1850 fiyat aldım.
    Tavsiyelerinizi beklyorum...

• 42q91h için fiyat al bence daha yeni ve iyidir model 2200/12 samsung bayilerinde fiyatı var piyasada daha da ucuza bulabilirsin buludugun ile göre
  • yaklaşık 15 gün önce bu modeli estore dan kdv bizden kampanyasıyla aldım 1694+25ytl kargo normalde samsung'un 32'' lik bir modelini takip ediyordum samsung bayisinin tavsiyesiyle bu modele yöneldim.fiyatına göre görüntü kalitesi beklentimin çok üzerinde çıktı.güzel bir ürün tavsiye ederim
  • Duvar aparatı da dahil mi bu fiyata?

quote:

Orjinalden alıntı: pomp

yaklaşık 15 gün önce bu modeli estore dan kdv bizden kampanyasıyla aldım 1694+25ytl kargo normalde samsung'un 32'' lik bir modelini takip ediyordum samsung bayisinin tavsiyesiyle bu modele yöneldim.fiyatına göre görüntü kalitesi beklentimin çok üzerinde çıktı.güzel bir ürün tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozermn -- 3 Haziran 2008; 14:56:15 >
  • hayır duvar aparatını 40 ytl ye ben aldım ürün anadolu elektronik garantisinde servis tarafından montajı yapıldı(bunu özellikle belirttim çünkü samsung bayileri internetten alınanürünlerin anadolu elektronikten garantili olmayacağını iddia ediyorlar.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG UE48H6470 ANA KONU
    11 yıl önce açıldı
    LG 42LA660S yeni model hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.