Media markt'ten aldığım LE40A656a modelinde 2 det ölü pikseli yetkili servisi çağırtıp tespit ettirdim.Televizyonu satarken 1 adet ölü pikselde olsa hemen değiştiryoruz diyerek sattılar şimdi ise kocaman Anadolu elektronik yapılan inceleme sonucunda bu ölü piksellerin görüntü kaybına neden olmadığını söyleyerek değişim yapmadılar.Televiyonu 27.05.2008 tarihine aldım hangi yola başvurmalayım?
Kardes ben olsam şikayet sitelerine şikayet ederdim. Buyuk firmalar o tip sikayetlerle ilgileniyor genelde. Belki seninkiylede ilgilenirler...Sonuçta işin ucunda itibar kaybetmek var
:Normalde ölü piksel garantisi 5 adete kadardır. Onun dışında ürün değişimi yapmazlar bildiğim kadaıyla ama yinede sen şansını bir dene bakalım... ilk alındığında ölü pikseli değiştiren istanbul bilişim var benim bir arkadaşımkini değiştirdiler.......Herkes yapmıyor insiyatiflerine kalmış satıcı firmanın...
Büyük ihtimalle hiçbir şekilde değişim yapmayacaklardır çünkü LCD panellerde belirli miktarda ölü piksel normal olarak kabul ediliyor SAMSUNG sanırım 5 taneye kadar değişim yapmıyordu.
En iyisi tvyi almadan önce gerekli testlerin hepsini aldığınız yerde görevlilere yaptırmanız arkdaşlar....................
Sn.Yaşar Çoruh öncelikle çok büyük geçmiş olsun başına gelen durum cidden hoş bir durum değil yalnız hakkını sonuna kadar savunmanda fayda var çünkü sana o firmayı temsilen orda duran satış temsilcisi sana ürünün hakkında asılsız vaadlerde bulunduğu için o ürünü geri verme hakkın var eğer ürünü şirket üzerine değilde kendi üzerine satın aldı isen çünkü ürünü şirket üzerine aldıysan şartlar biraz değişiyor diye hatırlıyorum ? ama araştırmanda fayda var sonuçta bir çok yerde cihazda ölü pixel olduğu taktirde değişim yapıyorlar ama ilk bir iki gün içerisinde sen üzerine düşeni yapmışşın zaten tespit ettirmek için servisi çağırmışşın ? bundan sonrası açıkcası senin biraz üstelemen gerekiyor ? Tekrardan büyük geçmiş olsun inş. hayırlısı ile derdine derman bulursun.Sonucuda burdan bizi bilgilendirirsen seviniriz .Şimdiden kolay gelsin
öncelikle geçmiş olsun, Burada asıl suçlu cihazı aldığınız media markt mağazasında size yanlış bilgi veren personeldir. Tabi personelin söyledikleri yazılı olarak kayıt altında olmadığı için media markt kendini bir şekilde sıyıracaktır. E anadolu elektronik desen (Ölü piksel belli bir sayıya kadar değişim nedeni değildir.) tarzı bir savunma ile topu size sözü kim verdiyse modunda topu atacaktır.... E burada gene tüketici mağdur olacaktır.
Biraz karamsar yaklaştım ama malesef yüksek ihtimal olacak olan bunlar: