Şimdi Ara

Samsung D 6000 LED TV Kullanıcıları Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
12.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung D 6000 serisi Led tv ler ile ilgili bilgi paylaşımları, sorunlar, çözümler için bu başlığı kullanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se@ -- 27 Mayıs 2011; 0:44:56 >

• 32d6000 dartyde 1525 lira

3d varmı bu tvde

fiyat nasıl

memnunmusunuz cihazdan
  • Beş gün önce Vatan bilgisayardan 46D6000 aldım.TV yeni kuruldu.Amatör bir kullanıcı olduğum için çok keskin yorumlar yapamıyacağım ama genel itibariyle memnunum.Karanlık odada siyah ekranda hafif bulutlanma var gibi ama beni çok rahatsız etmedi.MKV film izleme imkanı buldum çok güzel bir görüntü verdi.evimde sd uydu alıcı vardı bu uydu alıcı ile bu tv yi kullanmak pek mümkün görünmüyor. Benim takıldığım husus bu TV de dahili hd uydu alıcısı yokmuş, araştırmalarım sırasında bazı sitelerde dahili hd uydu alıcısı var görünüyordu, bu konu beni şaşırttı, ayrıca Tv nin arka bölümünde CI kart okuyucu yuvası mevcut eğer uydu alıcı yoksa kart okuyucu ne içindir anlayamadım.bunun yanından hd yayına henüz geçmedim ama düşünüyorum bu konuda önerileriniz varsa beni mutlu edersiniz, hd yayına geçene kadar sd yayınlar için altın uçlu skart almamı önerir misiniz.şimdiden teşekkürler.

• evet 32d 6000 de 3d var, 40 d 6000 de su an 2300 lira civarı ve cok guzel bi tv.web browser yok ama smart tv özelliği var.
  • arkadaşlar darty gittim gördüö 50" tv arasında en güzel göstereni buydu fakat görüntüde biraz bulanma vardı 50" bu normal mi? euro sport hd kanalı gösterimdeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobil37

Beş gün önce Vatan bilgisayardan 46D6000 aldım.TV yeni kuruldu.Amatör bir kullanıcı olduğum için çok keskin yorumlar yapamıyacağım ama genel itibariyle memnunum.Karanlık odada siyah ekranda hafif bulutlanma var gibi ama beni çok rahatsız etmedi.MKV film izleme imkanı buldum çok güzel bir görüntü verdi.evimde sd uydu alıcı vardı bu uydu alıcı ile bu tv yi kullanmak pek mümkün görünmüyor. Benim takıldığım husus bu TV de dahili hd uydu alıcısı yokmuş, araştırmalarım sırasında bazı sitelerde dahili hd uydu alıcısı var görünüyordu, bu konu beni şaşırttı, ayrıca Tv nin arka bölümünde CI kart okuyucu yuvası mevcut eğer uydu alıcı yoksa kart okuyucu ne içindir anlayamadım.bunun yanından hd yayına henüz geçmedim ama düşünüyorum bu konuda önerileriniz varsa beni mutlu edersiniz, hd yayına geçene kadar sd yayınlar için altın uçlu skart almamı önerir misiniz.şimdiden teşekkürler.

Evet çeşitli internet sitelerinde bu televizyonun içerisinde dvb-s2 (hd uydu alıcısı) olduğu yazıyor ama sanırım yok d7000 ve üstü modellerde olması lazım.CI kart girişi diye bahsettiğiniz yer common interface modul girişidir. Örneğin diyelim ki teledunya seyretmek istiyorsunuz, hd set top box almak yerine bi conax modul alıyorsunuz teledunya kartını içerisine taktığınız da tek kumandayla, tv nin yanında ek kutu ve kablo karmaşası olmadan teledunyayı seyrediyorsunuz.Yada benzer platformlar için CI kullanabilirsiniz. Bende 40d 6000 modeli var ve karanlık odada bulutlanma olayına rastlamadım. Çok net ve kaliteli bir görüntüye sahip şu an için oldukça memnunum. MKV filmlerde çok başarılı, altyazılarda türkçe karakter sorunu yok, alt yazı büyütme seçeneği çok güzel, dual sese sahip mkvlerde ses seçimi yapılabilmesi güzel. Smart tv özelliğine ise diyecek yok google maps bile gayet güzel çalışıyor, istediğimiz video yu youtube tan seyretmek , oyun oynamak , facebook,google talk,twitter v.s. bir çok uygulama mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: istcool

arkadaşlar darty gittim gördüö 50" tv arasında en güzel göstereni buydu fakat görüntüde biraz bulanma vardı 50" bu normal mi? euro sport hd kanalı gösterimdeydi

tv paneli çok kaliteli bir görüntüye sahip. Tekno marketlerde genelde görüntü bir çok televizyona çoğaltılır ve görüntü kalitesi düşer. En iyisi flash belleğinize bir mkv 1080p lik film trailer atıp orada tv ye takıp denemek bence.
  • büyük zahmetle oluşturduğum kanal listesinin usb belleğe alınabiliyor olması çok güzel bir özellik bence sizde hemen yedekleyin
    bu arada aksam tamamen karanlık odada film seyrettim, bulutlanma denen olaya rastlamadım sanırım panel konusunda şanslıyım.
  • arkadaslar samsung b-c-d serisi için kanal editörü linki:
    samsung channel editor - samsung kanal editoru d serisi
    http://ullrich.es/wp-content/uploads/2011/03/SamyGO-ChanEdit-SerieB-C-D.rar
    java uygulaması olarak calısıyor, tv nizden usb bellege kaydettiginiz .scm uzantılı doyası open scm kısmından acıp editleyebiliyorsunuz.umarım işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se@ -- 29 Mayıs 2011; 12:58:54 >
  • Biz de Vatan'dan 40 d 6000'yi 2349 TL'ye aldık. Mesajımız bulunsun....
  • Bilgi için saolasın. Teledünya için Conax modülü onlar mı parayla veriyorlar yoksa biz dışarıdan mı alıyoruz? Fiyatları 80 ile 125 Tl arasında değişiyormuş..

quote:

Orijinalden alıntı: mobil37
    CI kart girişi diye bahsettiğiniz yer common interface modul girişidir. Örneğin diyelim ki teledunya seyretmek istiyorsunuz, hd set top box almak yerine bi conax modul alıyorsunuz teledunya kartını içerisine taktığınız da tek kumandayla, tv nin yanında ek kutu ve kablo karmaşası olmadan teledunyayı seyrediyorsunuz.Yada benzer platformlar için CI kullanabilirsiniz..
  • merhaba arkadaşlar ben de vatandan 40D6000'i 2199 TL'ye aldım. Henüz gelmedi. Kargo teslim ettikten sonra servis gelip kurduğunda herhangi bir kurulum ücreti alıyor mu? Ayrıca bir sorum daha var. Bu dahili CI kart girişine D-smart modülü alıp takabiliyor muyuz
  • genel olarak memnunmusunuz?clouding vs. varmı.kullanıcılar yorumlarını belirtirse seviniriz.(sd,hareketli görüntü gibi)
  • Bende bugün Vatan Bilgisayar'dan 46D6000 aldım. Kampanya mevcuttu nakit olarak 2990 TL'ye aldım. Ayrıca 1 adet Panasonic 3d blueray ve 2 adette samsung ssg-3700cr 3d gözlük aldım. Kurulmasını merakla bekliyorum :)
  • Merhaba, vatan'ın sitesinde gözlük göremedim? varsa linki paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omegamon

Merhaba, vatan'ın sitesinde gözlük göremedim? varsa linki paylaşabilir misiniz?

Merhaba gözlükleri Vatan'dan almadım, Samsung bayisinden aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.