Şimdi Ara

SAMSUNG DVD WRİTER SORUNU(Sorun Halloldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşa aldığımız dvd writer iki tane dvd yazma denemesinde de aynı aşamada takılıyor size takıldığı aşamanın fotğrafını koyuyorum.yardımcı olursanız sevinir arkadaş!resim koyamıyorum sitede bi sorun var heralde yazma işlemi için neroyu kullanıyorum üsttekiUSED READ BUFFER full dolu gözüküyor altındaki de %3 de takılıp kalıyor 10-15 dakka sonra hata verip dvd yi kullanılamaz hale getiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadaloglu_12 -- 8 Şubat 2007; 20:51:33 >

• selam

samsund dvd rw nin modelini ve firmware versiyonunu yazarmısın. Bunlar önemli çünkü

yada samsung web sitesinden güncel firmware cekip yükleyebilirsin bir sorun varsa düzeltiyor.
  • sağol dostum bu ürünün kutusu yok gold bilgisayardan oem olarak aldım akşam söküp modeline bakıcam ve samsung dan firmware yükleyecm.Olmazsa yine burdayım.Teşekkürler!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kahraman_turk12

sağol dostum bu ürünün kutusu yok ****dan oem olarak aldım akşam söküp modeline bakıcam ve samsung dan firmware yükleyecm.Olmazsa yine burdayım.Teşekkürler!

sökmene gerek yok everest ultimate ile bakabilirsin
  • Arkadaşlar sorun halloldu teşekkürler!Firmware sürümü eskiymiş!
  • arkşlar aynı sorun bende de var ama kaliteli medyalara yazıyor. benimki phillips dvdr1660k/00 var aynı şekilde çözebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onder1911 -- 9 Şubat 2007; 2:24:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ondeire

arkşlar aynı sorun bende de var ama kaliteli medyalara yazıyor. benimki phillips dvdr1660r/00 var aynı şekilde çözebilirmiyim?

firmware güncellemesinden başka yolun yok.
  • çok saol arkadaşım bu model için firmwire yok gibi ama araştırıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dadaloglu_12

Arkadaşlar sorun halloldu teşekkürler!Firmware sürümü eskiymiş!

@dadaloğlu

Samsung DVD rw'nin modeli ne? Bende Samsung almayı düşünüyorum. Firmware'den sonra problemin kaldı mı? Yazma ve diğer DVD'leri

okuma performansı nasıl???
  • lg gsa-h42n dvd-rw aldım. bunun firmware update'ini yaptım. son versiyonu nereden görebilirim???
  • dvdrw de asusdan şaşmayın arkadaşlar bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

dvdrw de asusdan şaşmayın arkadaşlar bence.

evet asus almamaktan şaşmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

dvdrw de asusdan şaşmayın arkadaşlar bence.

Asus'ta yazdığı DVD'yi Dizüstü bilgisayarında okuyamadığını belirten bi iki kişi vardı. Durum nedir dostum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: buyukaslan

lg gsa-h42n dvd-rw aldım. bunun firmware update'ini yaptım. son versiyonu nereden görebilirim???

evet arkadaşlar lg gsa-h42n in firmware versiyonunu nerden görebiliriz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.