arkadaşlar komşudan emaneten samsung es70 diye bi foto makinesi aldık işimiz vardı.tam götürecekken komşuya yere düşürdüm ekranın yarısı kırıldı.
bu ekranı nerde bulabilirim acaba ?
samsung es70
EKRANIN ARKASINDA YAZANLAR ŞUNLAR SÖKTÜMDE KENDİM
çok acil yardımcı olun komşuya yüzüm yok böyle böyle oldu diyecek :(
LM1063A01- 1A SY - A2 - 100408 - G4045
aliexpress ya da amazondan 10 dolar gibi bir ücrete alabilirsin, artık ustasına göre 20-30 lira da taktırmasına verirsin
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhanozturk
aliexpress ya da amazondan 10 dolar gibi bir ücrete alabilirsin, artık ustasına göre 20-30 lira da taktırmasına verirsin
ordan nasıl gelecek peki kaç günde gelir nasıl alırız hiçbiryerde bulamadım 3 gündür heryeri geziyorum zaten
necmo123N
kullanıcısına yanıt
Abi nereyi geziyon kim barındırır bu malzEmeyi :D aliexpressten 2-3 hafta süre içinde gelir Olmazsa bi google a sor türkiyede satan varsa biraz daha pahalıya getirtirsin,hiç mi yok kardEşim yurtdışından alışveriş yapan arkadaşın,normal bul ürünü düzgün bi satıcıdan öde gec
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhanozturk
Abi nereyi geziyon kim barındırır bu malzEmeyi :D aliexpressten 2-3 hafta süre içinde gelir Olmazsa bi google a sor türkiyede satan varsa biraz daha pahalıya getirtirsin,hiç mi yok kardEşim yurtdışından alışveriş yapan arkadaşın,normal bul ürünü düzgün bi satıcıdan öde gec
maalesef yok konuları araştırdım ama birsürü şey yazmışlar.sen yazıyorsan bana bi yardım etsene özelden görüşelim olmadı
Aradığın ürün bu sanırım. Normal sahibinden de alışveriş yapar gibi kaydol,siparişi ver.ödemeyi yap.Onlar sana izleme kodu verir. 1 aya kadar uzayabilir ama görürsün ülkeye girdikten sonra.Al bunu sonra birine taktırırsın.