Şimdi Ara

Samsung g400 vs motorola v9

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar piyasada kapaklı olarak en iyi 2 telefon bu 2si herhlde pek sizce bunlardan hangisi nedenleri ile belirtirseniz iyi olur.

• ben de 6300-v3x-maxx v6 karşılaştırması alabilir miyim?tşk
  • v9 daha şekil duruyor bence
  • v9 alırdım ben olsam
  • eğer fotoğraf çekimi senin için önemliyse g400 değilse v9 almalısın v9 daha karizma duruyo ve daha kişileştirebilir özelliklere sahip ben olsam v9 alırdım

@burak okan bence v6 daha iyi dokunmatik dış kapak müzik tuşları çok kullanışlı 3g ve flaşlı kamerası büyük artı
  • telefoncularda samsung satmaya çalışıyor=)karizma olarak kesinlikle v9 önde.
  • V9 kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özellik arıyorsan G400, V9'dan açık ara önce. Tasarım ve malzeme kalitesi konusunda V9 kesinlikle.

@burak,

Üç'ü arasında V6 Maxx önde.
  • Elbette V9
  • Özellik bakımından v9 çok geride ama fiyatı 200 ytl civarı daha pahalı. Eğer kamera önemli değil diyosan ve paran varsa v9. Ayrıca kişiselleştirme konusunda Nej@t'a katılmıyorum. Samsung, soul serisinde kişiselleştirmeyi baya geliştirdi bu yüzden motoroladan önde.
  • Kişiselleştirilebilirlik konusunda samsung un nesi varmış? G400 kamera ve radyosu dışında öne çıkıyor ama ne kadar uzun ömürlü olacağı belli değil.Malum tüm semsang lar bir süre sonra çatlamaya ve bir taraflarından arıza vermeye başlıyor. Ekstra yazılım yüklemeyi hiç kaldıramaz ölür

EDIT: g400 de EDGE bile yok. Ne teknolojisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 28 Aralık 2008; 20:14:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

Kişiselleştirilebilirlik konusunda samsung un nesi varmış? G400 kamera ve radyosu dışında öne çıkıyor ama ne kadar uzun ömürlü olacağı belli değil.Malum tüm semsang lar bir süre sonra çatlamaya ve bir taraflarından arıza vermeye başlıyor. Ekstra yazılım yüklemeyi hiç kaldıramaz ölür

EDIT: g400 de EDGE bile yok. Ne teknolojisi

Ya tabi g400 ün metal kasasıda mutlaka çatlayacaktır veya paslanır belkide ne dersin? Ne kadar saçma bi yorum yaptığını sen dahil herkes görüyo. Yazılım yükleyince ölürmüş. Hakkında hiçbir şey bilmediğin bir telefon hakkında bu kadar iddialı konuşma istersen. Sen bana v9 un kişiselleştirilebilirliklerinden bahset bakalım hangisi daha iyiymiş madem kişiselleştirme o kadar anlıyosun. Bide teknolojilerinden de bahsedebilirsin V9 un

• ben ikisini de kullanmadım fakat motorola açık kaynak kod kullandığı için daha öndedir muhtemelen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

Özellik bakımından v9 çok geride ama fiyatı 200 ytl civarı daha pahalı. Eğer kamera önemli değil diyosan ve paran varsa v9. Ayrıca kişiselleştirme konusunda Nej@t'a katılmıyorum. Samsung, soul serisinde kişiselleştirmeyi baya geliştirdi bu yüzden motoroladan önde.

yinede samsung g400e tema yüklemek gibi bir lüksümüz yok aldığımızda içinde bulunan temayla kullanmak zorundayız bana uymayan bir durum ben sıkıldıkça temasını değiştiririm ama v9a göre yüzlerce tema seç beyen kullan sıfır v9 430 ytlye alınabiliyo g400den daha ucuz

• quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

Özellik bakımından v9 çok geride ama fiyatı 200 ytl civarı daha pahalı. Eğer kamera önemli değil diyosan ve paran varsa v9. Ayrıca kişiselleştirme konusunda Nej@t'a katılmıyorum. Samsung, soul serisinde kişiselleştirmeyi baya geliştirdi bu yüzden motoroladan önde.

yinede samsung g400e tema yüklemek gibi bir lüksümüz yok aldığımızda içinde bulunan temayla kullanmak zorundayız bana uymayan bir durum ben sıkıldıkça temasını değiştiririm ama v9a göre yüzlerce tema seç beyen kullan sıfır v9 430 ytlye alınabiliyo g400den daha ucuz

Doğrudur g400 de dünyanın en gelişmiş tema yapma programlarından biri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 28 Aralık 2008; 23:15:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.