Şimdi Ara

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.342
Cevap
56
Favori
51.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aslında Oled olmayan iyi bir ıps benim işimi herzaman görür parlaklık düşük olmayacak cerceveleri kalın olan modelde pek sevmem ben bütün secenekleri eleyince bendeki markayı saymazsak samsung kalıyor ama oda acıkta yok incelemek icin bide bendeki 28.2 o 27 arada büyük fark olurmu genelde bu tarz ürünlerde ekran kenar cerceveleri ve altı üstü kalın oluyor oled ise günlük uzun süreli kullanıma bile gelemiyor yanıyor yoksa oledin keyfi bir başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermilas -- 8 Kasım 2023; 22:30:17 >
  • Bu son çıkan 16 lı güncellemeyi yükleyen varmı ? Samsung bütün sitelerinden kaldırmış güncellemeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bykrm kullanıcısına yanıt
    Aynen neden kaldırdıki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim güncelleme halen 1444 de kalmış nerden indircem onu monitorde guncelle diyorum guncel diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuneytBora -- 9 Kasım 2023; 19:34:3 >
  • CuneytBora kullanıcısına yanıt

Şuan genelde 1504 var hocam, bazı bölgelerde işte 1540 mı ne indiriliyordu. Kendi sitesinde veriyordu ,manuel kurmak isteyenler için ama otomatikte bize gelmediydi. Yukarıda dediklerine göre oda kaldırılmış sanırım, galiba stabil değil sanki.Zaten 1504 sürümünde bir sorun yok, bir hatada kalmadı gibi.

Yazılımsal olarak tek sıkıntı işte nvidia sürücülerinde güncel kurarsan hdmı 2.1 ile 175hz 12 bit vermiyor, 10 bit veriyor. Bu sorun ocak sürücüsü hariç hemen hemen tüm sürücülerde var. 12-10 bit ayrımını bu monitörde yapmakta zor hani. Sizde nyie 1444de kaldı anlamadım valla.Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

Samsunga sorun durumu, hatta sormuşken ben ürünü alırken 3 yıl garantisi var diyordunuz, şimdi nasıl oluyorda bunu 2 yıla düşürebiliyorsunuz. Tüketiciyi mi kandırıyorsunuz, diye birde fırça atın.

:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 10 Kasım 2023; 11:5:49 >

• -SKYNET- kullanıcısına yanıt

anlamadım bende müşteri hizmetleri ile görüştüm bakalım haber beklıyorum

attığınız lik bulunmuyor bu arada

• CuneytBora kullanıcısına yanıt

Linke tıkladıktan sonra monitörün adı yazan yerlere tıklayarak sitenin ocak ve ağustos ayındaki görüntüsü geliyor. Önceki sayfalarda mesajım var vu konularla ilgili.kendi aldığım ekran görüntümde var.kaldıki samsung sitesine girin orqda 2 yıl garantiyi göreceksiniz.bu en azından ağustosa kadar 3 yıldı.sonradan 2 yıla düşürdüler sitelerinde.

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 10 Kasım 2023; 13:50:34 >

• biraz önce Samsung kurumsal ile toplantıdaydım. O yazan 2 yıl garanti sadece ürün garantisi. OLED için garanti vermiyorlar. Bunun da açıklamasını mevcut teknolojik sistemde OLED yanığına karşı herhangi bir önlem olamayacağından ve eninde sonunda yanık oluşabileceğinden dolayı Samsung olarak OLED yanığını garantide göstermiyorlar.

eğer monitörünüzü OLED yanığından dolayı garantiye verirseniz onaylanmayacaktır. hani sonradan supriz yaşamayın diye söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 10 Kasım 2023; 14:47:39 >
  • Firmaların ne söylediklerine çok takılmayın, hakkınızı THH, Tüketici mahkemelerinde yeri gelince arayın. Bizler olayı gidişine bırakınca satıcılarda kafalarına göre element uyduracaklardır. Yine o satıcılar piksel kusurlarını kendi kafalarına göre yorumluyor, yok aynı bölgede 3-5 ölü piksel olacakmış yok ekranın farklı noktalarında 10-15 ölü piksel olacakmışta anca müdehale edilirmiş, bunu kim söylüyordu hatırlamıyorum ama bunu diyen firmalarda var. Kanun ne diyordu bu konuda, 1 tane piksel hatası bile kusurlu ürünler statüsüne girer. Sen bana ürünü böyle kusurla mı sattın, yani ben bu kusuru göre göre mi aldım, hayır. O zaman sonradan oluşan kusur için seçimlik haklar devreye girer. Kabul etmiyorsan satmayacaksın, herkes bir şeyler satacak diye bir şart yok. Kendine güvenen, malına güvenen satsın. Aslında kanunlar yok değil sadece yaptırımları zayıf, firmalarda bunu kullanarak bezdirme politikasına gidiyorlar. Karar sonrasında eğer tüketici haklı çıkarsa ürün bedelinin 3 katı ceza olarak satıcıya kesilse, bunun yarısı alıcıya yarısı devlete kalacak deseler bak kanunların dışına çıkabiliyorlar mu ...

Mevcutta alanlar, ben dahil böyle bir durumda eğer kabul etmezse firma THH,tüketici mahkemede hakkınızı arayın.Orasıda aleyhimizde karar verirse yapacak bir şey yok malesef. Yeni alacak olanlarda bunu göz ardı etmesin, iyi araştırsın derim. Firmalaların söylemlerinede direk inanmayın, resmi belge olarak isteyin. Resmi belgede oled yanıkları garanti dahilindedir yazsını arayın. Garanti belgesinde yazıp yazmadığına bakın, hatta garanti belgelerini doldurdun süreç bitmeden. Samsung garanti süresinde ne yaptığını gördünüz. Ve unutulmaması gereken şey her tercih kişinin kendi kararının bir sonucudur, iyisiyle kötüsüyle bu böyledir.

• Adem Helvacı'nın sahip olduğu foruma konu açtım ve kendisine de özelden mesaj attım fakat görür mü bilemiyorum. Ulaşabileceğimiz başka bir mecra var mı acaba?

https://www.forum.inceleriz.com/konular/samsung-monitor-garantisini-3-yil-diyerek-satti-6-ay-sonra-2-yila-indirdi.5228/

• Chromede şu yer imleri çuğunuda otomatik gözüken şekilde ayarlayamıyor muyuz acep, onuda karartım, zeytin gibi oldu valla. Lakin site simgeleri yırtık dondan çıkar gibi boncuk boncuk gözüküyor.Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

• Ben valla aldığıma biraz pişman oldum. Görüntü ve akıcılık mükemmel ama heran yanıcak diye korkuyo insan. 2 dk odadan çıksam kapatıyorum belki uzun sürer dönmem diye

• siz bu ürünü aldığınızda her bir pixel için para veriyorsunuz size garanti vermek ZORUNDA THH ye başvurun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Adem beyin ywazdığı yazı şu şekilde. Her ne olursa olsun garanti kanunen oled yanığını kapsıyor.

Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübüinceleriz forum
    Samsung monitor garantisini 3 yıl diyerek sattı 6 ay sonra 2 yıla indirdi.
    https://forum.inceleriz.com/konular/samsung-monitor-garantisini-3-yil-diyerek-satti-6-ay-sonra-2-yila-indirdi.5228/#post-73979
  • merhabalar satmayı düşünen var ise pm yoluyla iletişime geçebilir

iyi forumlar

• USB den firmware update dosyasını kaldırmışlar gözüküyor. Samsung neler yapıyor cidden anlamak zor Samsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

Bir ekranı stabil hale getirmek bu kadar zor olmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Kasım 2023; 18:36:55 >

Hocam pişman olmaktan ziyade hakkını arayın, ölü pikseli garantiye sokan devlet koskoca yanığa nasıl garanti verdirmez, bu işin peşini düşün. Bak arkadaş yukarıda bir forumda bu durumu dile getirmiş, forumdaki yönetici THH üyesi birisi, bu konularda insanları bilinçlendiren birisi, tüketicinin hakkını savunan birisi. Bireyselde biraz egolu olsada orada sizde sesininizi duyurun mesala. Bizim bu durumumuzu dilen getirin sosyal medyada Adem bey falan diyin gidip sitesine üye olarak. :) İnsanımız nedense hakkını aramakla uğraşmak istemiyorum, bu 3 yıl garantinin 2 yıla düşürüldüğünü ilk görüp uyaran bendim. Kaç kere burada konumuzda yazdım, 1-2 kişi anca ilgilendi. Bizler böyle kendi aramızda dağınık olursa, firmalar bizim hakları şey etmezSamsung G8 QD-OLED Kullanıcılar Kulübü 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 18 Kasım 2023; 19:43:38 >
  • Samsung g7 s32bg75 siparişi geçtim kullanan var mıdır nasıldır ?

• garanti süresi en azından sitedeki 3 yıl ibaresi kalkmadan öncesi için geçerli, silinen firmware dosyasıyla ilgili de bilgi sordum, dönüş yapılacak, siz donanımhaber kullanıcılarına sunarım bu bilgileri

• Samsung'un sitesinden garanti sorguladığımda şu şekilde çıkıyor. Ama altta yazan yazıda, "tahmini olarak hesaplanmaktadır ve kesinlik içermemektedir" diye ibare de var

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.