|
Samsung Galaxy A16 Türkiye’de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
işin suyunu gene çıkardı. zibilyon tane model. ve zibilyon tane yazılım desteği vermemek için neden.
-
Cihaza bak, fiyata bak, yazık artık bu işin çivisi çıktı.
-
A15 i aldığım fiyata verirlerse alırım
-
Almayın şu cihazları. 6 yıl güncelleme garantisi verip 4 GB ram'li cihazı 10K'ya satışa sunuyor. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu! 2 yıldır G99 ile aynı modelleri çıkartmaya doymadılar. Bir gram iyileştirme yok. Göz boyamak için IP54 sertifikası eklemişler. OIS yok. A24 veya A15 adıyla daha uyguna satın alabilirsiniz.
-
Temcit pilavı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son zamanlarda samsung tarafında bir fiyat artışı var. Türkiye için özel fiyatlandırma hala geçerli ama biraz azalttılar sanki. Neyse çıkış fiyatı hep yüksek oluyordu o yüzden normal kabul ediyorum. 6-128'lik versiyonu 8499 liralara düşünce baya satılır yine.
-
anlamı olmayan bir model. editörün tarafsızlığını anlıyorum ama ip54 öne çıkarmasını da çok anlamsız buldum. birisi bana bu modelin neden a16 adı ile satışa çıktığını açıklayabilir mi?
-
Giriş seviyesi telefona IP54, 6gb ve 8gb ram versiyonlarını getirmiş, sende 4gb alma
Çinliler aynısını yapsın da görelim
6yıl android güncelleme desteği var fakat android 14 ile başlattıkları için aslında 5 güncelleme olacak. Android 14 ile başladı en son Android 20 alır
2025 yılında A26,A36..vs Android 15 ile başlar Android 21 alır (muhtemelen)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G99 işlemciöi kaldi laaa,amaclari calişsin yeter mantiği bunu alicağiniza ikinci el xs alin 11 alin daha mantikli şakamisiniz la:)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mtk bu g99'dan kaldırdığı parayı hiçbirşeyden kaldırmamıştır.Kullanmayan marka kalmadı.
3 yıldır G99 satıyor. Yetmediği yerde "G99u" diyip satıyor.Sonra dönderip bir daha satıyor. Helal olsun valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 30 Kasım 2024; 12:58:3 > -
Bu da bir satış stratejisi. Buna bu kadar para vereceğime, şuna şu kadar para veririm diye diye daha yüksek fiyatlı asıl satmak istediklerini satıyorlar.
-
Her yaka telefon arkadaş, önce bir güncelleme getirin telefonlarınıza. Bu kadar telefon çıkarıyorsunuz ama güncellemeyi çok geç getiriyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bari g100 olsaydı içinde. Ama 8 gb olan versiyonunun fiyatı düşerse almak mantıklı olur.
-
Arkadaşlar inanmayın samsung firmasına 2 yıl yerine 5 aylık cihaz satıyorlar yalan söylüyorlar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Almayın şu cihazları. 6 yıl güncelleme garantisi verip 4 GB ram'li cihazı 10K'ya satışa sunuyor. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu! 2 yıldır G99 ile aynı modelleri çıkartmaya doymadılar. Bir gram iyileştirme yok. Göz boyamak için IP54 sertifikası eklemişler. OIS yok. A24 veya A15 adıyla daha uyguna satın alabilirsiniz.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X