Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.537
Cevap
54
Favori
178.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefonu evimin yanındaki Turkcell bayisinden aldım. Turkcelli değilim ama arkadaşı getirmeme bile gerek kalmadan tel numarasını vermem yetti. 4890 liraya aldım, internette 100 lira daha pahalı.

• Merhaba arkadaşlar. Ben de dün akşam yükselişi durdurulamayan döviz kurunun da korkusu ile Turkcell Pasaj'dan 4899 TL'ye aldım (+150 puan da Yapı Kredi kampanyasından geldi). Bir tanıdık bir iki ay önce taahhüt vermişti Turkcell'e; zaten yıllardır da Turkcellli. Onun numarası ile hallettik ve ek bir yükümlülüğe sokmadı Turkcell. Telefon bugün ya da yarın elime ulaşır diye tahmin ediyorum.

Kılıf için şu an Spigen Thin Fit Black ile Rugged Armor Matte Black arasındayım. (Telefonu siyah aldığım için ikisi de uyuyor)

Yalnız ekran koruyucu konusunda yeni önerilere ihtiyacım var Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]  Eğer alıp kullanan var ise ve tavsiye ediyor ise bir tavsiye link'i atarsa sevinirim. Zira ilk önerilen Spigen AlignMaster olan ekran koruyucu şu an piyasada yok gibi. Şu an şuna yakın gibiyim ama yurt dışı satışı olduğu için tereddüt var. Ayrıca: Almayalı ne kadar pahalılaşmış bu tip şeyler Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]  Hadi A52S yeni çıktı diye piyasada yok desem konu o da değil, A52 ile aynı ekran sonuçta. Çok içime sinen bir ekran koruyucu bulamamış olmanın üzüntüsünü yaşıyorum şu anda Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] Tavsiyelere açığım.

• mrkaraburc kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Turkcell bayisi için güzel rakam, fiyat ufak ufak düşmeye başlıyor anlaşılan.

• The Firebringer T kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, banka kampanyası epey iyi iş yapmış. Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] 

Thin Fit ile Rugged Armor seçimi biraz da sizin göz zevkinize kalmış, ben sade olmasını istediğim için Thin Fit'i tercih etmiştim. Bir de Rugged Armor'un iç yüzeyi zamanla telefonun arkasına iz yapar mı emin olamadım.

Spigen'in ürünlerinde ilginç bir stok sıkıntısı var, Thin Fit ve AlignMaster'ı aldıktan sonra stoklar tükenmişti. Thin Fit'in tekrardan satışına başlandı ancak AlignMaster halen yok.

• sarppy kullanıcısına yanıt

Dün yazdım Spigen'e stok gelecek mi diye. "Ürün stok bilgisi henüz paylaşılmamıştır. Talebiniz iletilecektir" şeklinde dönüş yaptılar. Bir süre ekran korumasız kullanacağız gibi duruyor. Artık mecburen "Allah korusun" diyoruz Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] 

• Bende bugün aldım telefonu. Tek kötü yanı bildirim ışığı olmaması

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lucky s L kullanıcısına yanıt

Arka kapak esneme.

Çerçevede ses sorunu var mı sizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Hayır

• Kilit ekranında bildirim gelince ışık yanmıyor açmanın yolu var mı

• Bu telefona Mi A3'den geçtim. Mi A3 dandik telefondur ama gcam ile kamerası çok kaliteli oluyordu,

A52s'de gcam yüklenmiyor, samsung stock kamera uygulaması da açıkçası berbat, hiç hoşuma gitmedi. Kötü Mi A3 bile gcam ile çok daha güzel fotoğraflar çekiyordu. Biraz hayal kırıklığına uğradım doğrusu. Özellikle selfy kamera baya kötü.

• The Firebringer T kullanıcısına yanıt

Sipigen Thin Fit Black oldukça güzel ve müthiş kaliteli kılıf, ancak telefon gramaj olarak ağır birde sert kaliteli kılıf takınca şahsen bana iyice ağır geldi. Bu yüzden herhangi bir telefoncudan bildiğin çakma esnek plastik A52 kılıf aldım ve rahat ettim. Bilginiz olsun.

Ekran korucu cam sevmiyorum o yüzden film almıştım İlgili Link;

https://www.kilifplus.com/samsung-galaxy-a52s-ekran-koruyucu-gold-nano-esnek-film-kirilmaz-seffaf-25515

A552s yazdığına bakmayın a52 geliyor zaten aynı

• lucky s L kullanıcısına yanıt

Telefonda bildirim Led'i yok bu yüzden bildirimleri direk görmek istiyorsanız Always On Display Aktif edip her zaman göster diyebilirsiniz. Hatta Samsung Therme'den koyu siyah bir AOD ekranı seçerseniz rahat edebilirsiniz.

Edit: Şunu da eklemeyi unuttum. Ayarlar>Bildirimler>Işıklı Bildirim seçeneğinde 2 tane seçenek var. Arka kamera flaşı ışıklı bildirim, Ön Ekran flaş bildirimi diye bunları da tercih edebilirsiniz tabi.

mrkaraburc

Tarih 14 Kasım 2021 01:50:57

Bu telefona Mi A3'den geçtim. Mi A3 dandik telefondur ama gcam ile kamerası çok kaliteli oluyordu,

A52s'de gcam yüklenmiyor, samsung stock kamera uygulaması da açıkçası berbat, hiç hoşuma gitmedi. Kötü Mi A3 bile gcam ile çok daha güzel fotoğraflar çekiyordu. Biraz hayal kırıklığına uğradım doğrusu. Özellikle selfy kamera baya kötü.

@mrkaraburc

Kesinlikle katılıyorum. Dün sahil kenarında 90'na yakın video ve fotoğraf çektim Videolar başarılı aslında ama fotoğraflar için baya zorlandım.

1.cisi 4:3 16:19 1:1 Full modları aşırı derecede yakınlaştırma atıyor, Uzak modu seçiyorsunuz ona rağmen çok uzaklaştırmıyor bu selfi kamerası için geçerli. Sağ üstte bulunan Filtre durumunu kapatınca çoğunlukla ışığa göre aşırı soluk çıkartıyor. Filtreleri açınca daha güzel pozlama atıyor. Fakat yüz cildinizden aşırı belli oluyor filtre kullanıldığı.

Arka kamera ise Geniş açıda bazı köşeleri aşırı uzatıyor sanki o köşe Matrix filmi gibi başka bir boyuta evriliyormuş gibi oluyor. Ancak normal modda telefonu biraz uzaklaştırıp aynı zamanda telefonu sabitleyince aşırı güzel bir fotoğraflar yakalayabildim. Bazı fitre uygulamarını denedim renkleri canlı göstermesi bazı durumlarda hoşuma gitti.

Tek çekim olayını beğendim, Enterasan güzel bir hava katmış.

Portre modu zaman zaman düzgün çalışırken zaman zaman aşırı bozuyor. Yoğunluğu 7 yapınca güzel foto yakalamak için selfi çubuğu olması lazım yada telefonda deklanşör tuşu olması lazımdı (Ahh Sony Ahhh :( ) Fakat portre modunda çekilen fotoğraflarda arka planı değiştirme seçnekleri geliyor onu beğendim güzel çalışıyor.

Kıssadan hisse ön kamera 4/10 , arka kamera ise 6/10...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 14 Kasım 2021; 12:55:57 >

Custom GCam uygulamaları kurabiliyorsunuz aslında. Kendim henüz kurmadım fakat denemek isterseniz bu telefon için önerilen birkaç GCam versiyonu paylaşabilirim.

• Önerebileceğiniz kablosuz kulaklık var mı bütçe 1000 tl

• sarppy kullanıcısına yanıt

tabi önerbilirsiniz ancak çoğunu denedim ben de olmuyor.

Bir de şöyle bir mesele var kamerada, 1080p 30 fps oisle birlikte güzel eyvallah, ancak 60fps'de ois yerine eis var bu da görüntüyü çok kırpıyor, 60fps resmen çöp, çektikten sonra google fotoğraflarda ayrıntılarda 2mp ile çektiği yazıyor. Bu eisi devre dışı da bırakamıyoruz. Samsung kamerada resmen yazılımla içine etmiş, keşke bu kadar kısıtlama olmasa.

• Arkadaslar selam, iphone 12 den gectim. Iosa alisamadim android candir dedim. Guzel bir tema onerirmisiniz simgeler oyuncak gibi geldi simdi. Telefon genel olarak cok guzel. Bluetoot apx filan varmi bilgisi olan bluetoot ozellikleri yani?

• o1yasin kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Evet Bluetooth aptX var, kulaklık destekliyorsa LDAC da var, LDAC en iyisidir ses iletim konusunda.

Bu menüyü geliştirici ayarlarından açabilirsiniz:

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]

Siz olmuyor dedikten sonra birkaçını indirip kendim denedim, indirdiklerimde ya birkaç saniye sonra kamera donuyordu ya da tamamen siyah bir ekran oluyordu. Çalışan bir sürüm aramaya devam edeceğiz anlaşılan.

• Arkadaşlar telefonu 15 gün kullanmak için aldım.
    Hangi 25 wattlık şarj cihazını önerirsiniz.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

Telefonun kendi kutusundan çıkan 15W'lık adaptörle bile hızlı şarj olurken hem adaptör hem de telefon ısındığı için açıkçası daha da hızlı şarj etmenizi pek önermem. Hatta bu sebeple telefonun hızlı şarj özelliğini kapattım ve normal hızda şarj ediyorum, bu sayede şarj olurken telefonda ve adaptörde bir ısınma olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.