Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.535
Cevap
54
Favori
178.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gelistirici ayarlarina nasil giricem dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adkadaslar telefon cok guzel ama sarj biraz hizli gidiyor anlamadim. Daha once mi9t pro vardi. 4000 bataryali onun 2 sene sonraki performansi gibi batarya suan sifir

• o1yasin kullanıcısına yanıt

Ayarlar > Telefon hakkında > Yazılım bilgileri > Yapım numarası'na peş peşe 7 kez basın. Artık ayarlar menüsünün en alt kısmında geliştirici seçeneklerini görebilirsiniz.

• o1yasin kullanıcısına yanıt

Bu şarj konusunda çok şikayet var.

Yazılım ile düzelir mi bilmiyorum.

Perfonmans kısıp düzeltmezler umarım.

• Günlük ortalama 8 saat ekran süresi alınmıyor mu?

• Arkadaşlar telefonun ekranı bana çok kötü hissettirdi renk canlılığı olarak. Eşimin telefonuyla yanyana koyunca bariz bir şekilde soluk görünüyor telefon. Ekran parlaklığı son da yapsam bahsettiğim durum değişmiyor. Epeyde birisi ben de normal demiş. Siz böyle bir durum fark ettiniz mi acaba? Akşam eve geçince fotoğraf ekleyeceğim. Eğer benim cihaza özelse servise göndermeyi veya iadeyi düşünüyorum bu pazartesi aldım pasaj üzerinden.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

İnanın xiaomi 11 lite 5G NE ekran süresi daha fazla.

Ben oyun asla oynamam.

YouTube, film, sosyal medya, farklı apk lar vs kurup kullanıyorum.

Umarım yazılım ile pil iyileştirilir.

• ENGN55 E kullanıcısına yanıt

Durum aynen dediğiniz gibi.

Ekran canlılığı Ultra kötü.

Hadi dedim bende sorun var, bugün çevremdeki bütün Turkcell bayilerini gezdim durum budur.

Ekran konusunda kötü.

Kaliteli fotoğraf çeksem ne olacak ki. Ekran güzel göstermiyor.

• 25 watt şarj aleti deneyen varmı. İçinden çıkan 15 watt lık alet ile 2 sefer denedim %1 den %100 e 1:42 da doluyor. Acaba 25 watt kaç dakikada doldurur. 25 watt almaya değermi. Ayrıca 25w da aşırı ısınma olurmu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bir kaç defa bunu söyleyeni gördüm ama ben bir sorun göremedim sizler için yükleyeyim resimler hatta video açtım denedim orta parlaklıkta ekran görüntüsü aldım

Barış Özcanın son videosunu 2k çözünürlükte denedim..

Samsung Galaxy A52s 5G [ANA KONU]

• By-Gsli kullanıcısına yanıt
    25 watt şarj aleti ile 4500 mAh lik batarya 1 saat 5 dakikada doluyor hafiften telefon ısınıyor..

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

Kullanım alışkanlıklara göre değişiklik gösterebilir. Ancak 5G NE olmayan yani 4G modelinden yüksek.. Arkadaşımda a52 vardı bu esneme olayı üzerine kasayı değiştirdi garanti daha sonra onu başkasına verdi 11 lite 4g yi aldı ekranı a52s den daha iyi ama pili daha kötü.. 1 gün değiştirdik çünkü telefonları..

Kasım güncellemesi gelmez ise aralık ayında bir pil optizasyonu bekliyorum işin açıkcası 120hz kullanınca ve AOD kullanınca cidden fazla gidiyor. Bu yüzden 60HZ kullanıyorum hep ben.. Var ama kullanamamak kötü biraz :/

• quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

25 watt şarj aleti ile 4500 mAh lik batarya 1 saat 5 dakikada doluyor hafiften telefon ısınıyor..
    %1 denmi 1saat 5 dakikada doluyor. Almaya degermi sizce

Evet %1 den 1 saat 5 dakikada doluyor bende S10 lite var bizim kutudan 25 watt şarj aleti çıkıyor fiyat uygun bulursanız alınabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

Evet %1 den 1 saat 5 dakikada doluyor bende S10 lite var bizim kutudan 25 watt şarj aleti çıkıyor fiyat uygun bulursanız alınabilir..
    25 wattların Kablosu type c den type c ye mi oluyo.
    Teşekkür ederim

Evet type c den type c ye..rica ederim

• Deepharp kullanıcısına yanıt

Yukarıda yazdığım (işlemciyi kısmak) gibi bir güncelleme yapmazlar umarım pil için.

• Bu A52S de 120hz kullanınca bataryanın ömrünü mü kısaltıyor yoksa şarjımı çabuk bitiriyor acaba

Eşinizin telefonu ne?

Ekran sürekli 120 kare yenilemesi yaptığı için şarj daha çabuk boşalıyor ancak o seri görüntüye değer diye düşünüyorum ve 120Hz'de kullanıyorum.

Galaxy Max Hz uygulaması ile telefona adaptif yenileme hızı özelliği kazandırmak mümkün ancak bu özellik için uygulamaya ücret ödemek gerekiyor.

https://forum.xda-developers.com/t/app-galaxy-max-hz-refresh-rate-mods-screen-off-mods-and-more.4181447

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.