Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy A70 128GB Akıllı Telefon Prizma Beyazı MM ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.284
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 8 Haziran 2021; 13:35:31 >

• mevcut değil diyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat hatasindan iptal edilip stok olmadığı için gönderim yapamiyoruz derler uğraştığınızla kalırsınız :)

• Mediamarktın ne yapacağı belli olmaz gönderebilirde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koskoca firma nasıl bu kadar dikkatsiz ve amatör bir iş yapıyor akıl alır gibi değil. reklam için yapıyor diyenlere inanmiyodum bu zamana kadar ama artık mantıklı gelmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _anthology_ -- 7 Haziran 2021; 15:6:1 >
  • _anthology_ kullanıcısına yanıt

Reklam olacağını sanmiyorum ya düpedüz amatör isi bu ya da bir yerde bi açık var bulamadılar bi türlü

• Kestane cuma kampanyasında bile ürün göndermediler.

Media markt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunu gönderir diyenlerin Hulk'un gerçek olabileceği hakkındaki düşüncelerini de merak ediyorum :)

Nedense sadece Media Markt'tan bu arkadaş alıyor televizyonları telefonları çok ilginç değil mi :) Aleyküm selam diyor yeşil yaratık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 8 Haziran 2021; 13:45:22 >
  • Gerçekten bu fiyata düşüyor fiyat hatası yok.

• Ürünün bozuk olanını bu fiyata satmazlar güzel kardeşim. Fiyat hatası çok bariz bir şekilde

• Alabilin oldu mu? 😃

• ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt

Oldu hocam. Mağazadan teslimat seçeneğini seçerek aldım, gittim aldım. Telefondan yazıyorum şuan...

• Hulk a selamlarımı söyleyin

SAMSUNG Galaxy A70 128GB Akıllı Telefon Prizma Beyazı MM ....
  • 197 TL ye ki alındı yani

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

Hulk a selamlarımı söyleyin

Hocam sizin adınıza çok sevindim ömürlük bir sıcak fırsat yakaladınız, telefonu kullanirken aldığınız fiyatı düşününce keyfiniz kat be kat artar hayırlı olsun...

• Avukatımsı kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim, kullanımı bana kalmaz ama bu fiyata göndermeleri beni de şaşırttı daha önce başka bir ürünü THH kararı ile almıştım bunda öyle olmadı

ekleme : yeni gördüm bazı kişilerin Johny Constantine bayağı zoruna gitmiş bu durum onun adına üzüldüm diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 8 Haziran 2021; 13:58:38 >
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Nereden haberiniz oluyor bu fiyata düştüğü hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ixsmail

Nereden haberiniz oluyor bu fiyata düştüğü hocam?

Telegram gibi uygulamalar üzerinden haberleşen gruplar var.

Bundan birkaç yıl önce bir whatsapp grubunda Teknosa Şubelerinden Ipad Mini cihazları 100 liradan toplayıp 1.500 liraya satan birinden bahsedilliyordu.

Whatsapp grubundan biri indirimi haber verince bu uyanık vatandaş tüm stoğu şubeleri gezerek toplamıştı.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim bir tek Dh Sicak Fırsatlar Telegram var hocam baska varsa bildiğiniz yazabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Avukatımsı

Benim bildiğim bir tek Dh Sicak Fırsatlar Telegram var hocam baska varsa bildiğiniz yazabilir misiniz

Grubun linki var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.