< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 8 Haziran 2021; 13:35:31 > |
SAMSUNG Galaxy A70 128GB Akıllı Telefon Prizma Beyazı MM ....
-
-
mevcut değil diyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat hatasindan iptal edilip stok olmadığı için gönderim yapamiyoruz derler uğraştığınızla kalırsınız :)
Mediamarktın ne yapacağı belli olmaz gönderebilirde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koskoca firma nasıl bu kadar dikkatsiz ve amatör bir iş yapıyor akıl alır gibi değil. reklam için yapıyor diyenlere inanmiyodum bu zamana kadar ama artık mantıklı gelmeye başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _anthology_ -- 7 Haziran 2021; 15:6:1 >
Reklam olacağını sanmiyorum ya düpedüz amatör isi bu ya da bir yerde bi açık var bulamadılar bi türlü
Kestane cuma kampanyasında bile ürün göndermediler.
Media markt
Bunu gönderir diyenlerin Hulk'un gerçek olabileceği hakkındaki düşüncelerini de merak ediyorum :)
Nedense sadece Media Markt'tan bu arkadaş alıyor televizyonları telefonları çok ilginç değil mi :) Aleyküm selam diyor yeşil yaratık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 8 Haziran 2021; 13:45:22 > -
Gerçekten bu fiyata düşüyor fiyat hatası yok.
Ürünün bozuk olanını bu fiyata satmazlar güzel kardeşim. Fiyat hatası çok bariz bir şekilde
-
Alabilin oldu mu? 😃
Oldu hocam. Mağazadan teslimat seçeneğini seçerek aldım, gittim aldım. Telefondan yazıyorum şuan...
-
Hulk a selamlarımı söyleyin
-
197 TL ye ki alındı yani
Hocam sizin adınıza çok sevindim ömürlük bir sıcak fırsat yakaladınız, telefonu kullanirken aldığınız fiyatı düşününce keyfiniz kat be kat artar hayırlı olsun...quote:
Orijinalden alıntı: ŞAKACIHulk a selamlarımı söyleyin
teşekkür ederim, kullanımı bana kalmaz ama bu fiyata göndermeleri beni de şaşırttı daha önce başka bir ürünü THH kararı ile almıştım bunda öyle olmadı
ekleme : yeni gördüm bazı kişilerin Johny Constantine bayağı zoruna gitmiş bu durum onun adına üzüldüm diyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 8 Haziran 2021; 13:58:38 > -
Nereden haberiniz oluyor bu fiyata düştüğü hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ixsmail
Nereden haberiniz oluyor bu fiyata düştüğü hocam?Telegram gibi uygulamalar üzerinden haberleşen gruplar var.
Bundan birkaç yıl önce bir whatsapp grubunda Teknosa Şubelerinden Ipad Mini cihazları 100 liradan toplayıp 1.500 liraya satan birinden bahsedilliyordu.
Whatsapp grubundan biri indirimi haber verince bu uyanık vatandaş tüm stoğu şubeleri gezerek toplamıştı.
-
Benim bildiğim bir tek Dh Sicak Fırsatlar Telegram var hocam baska varsa bildiğiniz yazabilir misiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Avukatımsı
Benim bildiğim bir tek Dh Sicak Fırsatlar Telegram var hocam baska varsa bildiğiniz yazabilir misinizGrubun linki var mı?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hulk a selamlarımı söyleyin |
Bunu gönderir diyenlerin Hulk'un gerçek olabileceği hakkındaki düşüncelerini de merak ediyorum :) Nedense sadece Media Markt'tan bu arkadaş alıyor televizyonları telefonları çok ilginç değil mi :) Aleyküm selam diyor yeşil yaratık. |
Benzer içerikler
- yalın fırsat 30 gb
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- türk telekom yıldızlı günler 40 gb
- bimcell yeni hat ücreti
- vodafone hediye internet
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X