|
Bildirim
|
Sana alınır mı diye soran oldu mu?
Konuyu baltalama. |
beyler note serisi bir telefonla başka bir telefonu kıyaslayabilmeniz için alternatif olarak sunduğunuz telefonda da s-pen olması gerekir. Çünkü kalemi ve fonksiyonlarını aktif olarak kullanan biri daha sonrasında başka telefon almak istemeyecektir. Ben hala note 7 (fan edition) kullanıyorum mesela. Çünkü başka bir cihazdaki bilmem kaç gb ram, işlemci vs benim umrumda değil. Bazıları oyun oynar, performans gerektiren uygulamalar kullanır. Bazıları da o kalemi aktif olarak kullanmayı gerektiren işler yapar. Tercih meselesidir yani.
|
Şu forumu kullanmayı bi öğrenemediniz. Çöp denmez alternatif denir.
|
Bunlar samsung düşmanı, xiaomi aşığı,
xiaomi çöpte yapsa savunurlar. Ama piyasayı elinde tutan samsunga çöp derler. Neyse boşver, bu kişiye bu kadar cevap bile fazla, değmez. |
Evet uçurum olduğu bariz. Önerdiğin telefon ile aralarında 1600 tl fark var.
|
Aferin sana , bak ne güzel araştırıyorsun. Birde sana cevap veriyorlar. Kıymetini bil.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kominikasyon -- 25 Ağustos 2020; 22:42:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 25 Ağustos 2020; 22:55:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkbilir -- 25 Ağustos 2020; 22:55:42 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 25 Ağustos 2020; 23:39:49 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 26 Ağustos 2020; 11:28:17 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 26 Ağustos 2020; 9:11:2 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 26 Ağustos 2020; 10:39:21 > |
|