Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 üm bu hale geldi yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galaxy s3'üm aşağıdaki resimlerde de görüldüğü üzere bu hale geldi.
    Ekran en üstten başlamak üzere renk değiştirip sonradan karardı.Renk değişimi en aşağı pixellere kadar ulaşmasına rağmen tamamen kararma ekranın %60'lık kısmını etkisine aldı.Tamamen kararma durdu.Ama geriye kalan %40'lık kısımda görüntü çok bozuk.
    Buna rağmen telefonun ekranında herhangi bir kırık bulunmuyor.
    Birkaç kere düşmüşlüğü var ama ekranı kılıf korudu.
    Ayrıca dokunmatikte en ufak bir sorun yok,gayet güzel çalışıyor.Hatta telefonda tahmin ederek ve hayal gücümü zorlayarak mesaj bile yazabiliyorum.

Sorunum bu fakat telefon yurt dışından hediye geldi.Garanti falan yok.Uluslar arası garantiyi de kaldırmışlar duyduğuma göre.
    Telefona ne olmuş ve ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim.

Not:Fotoğraflar *#0*# tuşlanarak çekilmiştir.Yeşil renk o ekrandaki deneme tuşlarından bir tanesine basılarak elde edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hab_gs1905 -- 2 Ocak 2013; 1:50:32 >

• sanırım telefonun lcd ekranı kırılmış .serviste sizden 460 tl gibi bir fiyat isteyeceklerdir. kendim yurdışından cep tel aksesuarı getirdiğim için elimde ekran var .isterseniz telefonunuzu 400 tl fiyata hemen satın alabilirim
  • Amoled ekran darbe almıştir.servisle görusun sonucta para ile yapicaklar hayir demezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darbe alması veya düşmesi çok önemli. Eski telefonumu (9900 BB)Telefonumu düşürdükten sonra 2 Hafta geçti beyni karıştı tuşların işlevleri değişti telefoncuya koştum direk. Yani düşmesinden kaynaklı olabilir.
  • Kısacası, Samsung servise götür, ama ucuzculara götürme yoksa daha fazla bozabilirler :) Kolay gelsin!
  • Kıyıdaki köşedeki servislere yaptırıp telefonu daha da haşat etme derim. Samsung servise ver adam akıllı yapsınlar.
    Hiç olmazsa değiştirilen parçanın garantisi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepcik

sanırım telefonun lcd ekranı kırılmış .serviste sizden 460 tl gibi bir fiyat isteyeceklerdir. kendim yurdışından cep tel aksesuarı getirdiğim için elimde ekran var .isterseniz telefonunuzu 400 tl fiyata hemen satın alabilirim

teşekkürler ama telefonumdan memnunum Eskişehir'de serviste 500 tl ye yapıyorlarmış oraya götürcem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Amoled ekran darbe almıştir.servisle görusun sonucta para ile yapicaklar hayir demezler

Eyvallah kardeş beni bu samsung 'un müşteri hizmetleri yanılttı zaten yurt dışı telefonlara ekran falan takmaz servislerimiz demişti bi bayan. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Darbe alması veya düşmesi çok önemli. Eski telefonumu (9900 BB)Telefonumu düşürdükten sonra 2 Hafta geçti beyni karıştı tuşların işlevleri değişti telefoncuya koştum direk. Yani düşmesinden kaynaklı olabilir.

Valla benim de korkum ana karta bişey olması.Bakalım öyle bişey olmuşsa servisi de değiştirmiyor... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencity

Kısacası, Samsung servise götür, ama ucuzculara götürme yoksa daha fazla bozabilirler :) Kolay gelsin!

Eyvallah kardeş teşekkürler.Aynen öyle yapacağım zaten.Galiba bir yerden harama bulaştık durup dururken çıktı cepten.Hayırlısı... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: hab_gs1905

quote:

Darbe alması veya düşmesi çok önemli. Eski telefonumu (9900 BB)Telefonumu düşürdükten sonra 2 Hafta geçti beyni karıştı tuşların işlevleri değişti telefoncuya koştum direk. Yani düşmesinden kaynaklı olabilir.

Valla benim de korkum ana karta bişey olması.Bakalım öyle bişey olmuşsa servisi de değiştirmiyor... :D

Evet oyle. Telefonu yaptirdim o zaman cizikler kaldi kasaya 250 TL istediler garantiye girmiyomus. Hala oyle satmiyorum duruyor bosuna deger kaybi

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Kıyıdaki köşedeki servislere yaptırıp telefonu daha da haşat etme derim. Samsung servise ver adam akıllı yapsınlar.

Ya evet sırf o yüzden cumartesi Eskişehir'e gitcem nasipse... 1 saatte yapıyoruz sadece 500 tl den bahset sen diyor servisi
  • quote:

quote:

quote:

Evet oyle. Telefonu yaptirdim o zaman cizikler kaldi kasaya 250 TL istediler garantiye girmiyomus. Hala oyle satmiyorum duruyor bosuna deger kaybi

Artık nasip bakalım . Cumartesi görecez. Yine başka birisi de sorun yaşarsa diye sonucu bildiririm buradan...

• quote:

quote:

Kıyıdaki köşedeki servislere yaptırıp telefonu daha da haşat etme derim. Samsung servise ver adam akıllı yapsınlar.

Ya evet sırf o yüzden cumartesi Eskişehir'e gitcem nasipse... 1 saatte yapıyoruz sadece 500 tl den bahset sen diyor servisi

500 lira nedir ya. Cidden çok yüksek bir rakam. Bunlarda bundan para kazanıyor yemin ederim. Ekranı kırmaya gör vah vah.
  • quote:

quote:

quote:

500 lira nedir ya. Cidden çok yüksek bir rakam. Bunlarda bundan para kazanıyor yemin ederim. Ekranı kırmaya gör vah vah.

burası türkiye kardeş servis mantığı böyle işliyor.100 dolar bile etmeyen paneli 500 tl değişiyorlar.sırf servis işçiliğinden kaldırıyorlar.yani serviste holding gibi para kaldırıyor.

• http://yesilcin.com/yesilcin-mobil-cihazlarda-donanim-destek-hizmeti-t13474.0.html

Buraya bakmanızı öneririm.
    Kendim S2 min ekranı kırıldı verdim bir kaç günde yaptılar.
    Üstelik takılan ekranın garantisi mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

quote:

quote:

burası türkiye kardeş servis mantığı böyle işliyor.100 dolar bile etmeyen paneli 500 tl değişiyorlar.sırf servis işçiliğinden kaldırıyorlar.yani serviste holding gibi para kaldırıyor.

samsung telefonun en önemli parçası ekran kısmıdır ve telefonunun tam yarısı eder çin den bile 200 doların altına getirtemezsiniz o ekranı .

• Sadece samsung için değil büyük ekranlı dokunmatik tüm telefon markalarında telefonun en pahalı parçası ekrandır, haliyle fiyatlar yüksektir, lcd-led televizyonlar gibi düşünmek gerek ekran çatladığında tamiri olmuyor ekran değişiyor ve televizyonun yarısı kadar fiyat isteniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

http://yesilcin.com/yesilcin-mobil-cihazlarda-donanim-destek-hizmeti-t13474.0.html

Buraya bakmanızı öneririm.
    Kendim S2 min ekranı kırıldı verdim bir kaç günde yaptılar.
    Üstelik takılan ekranın garantisi mevcut.

Öncelikle teşekkürler.
    Baktım orada da 425 tl diyorlar.Anladığım kadarıyla fiyatlar çok oynamıyor. ebayda da 217 dolar falandı.
    Ben en iyisi yetkili servisinde içim rahat bi şekilde yaptırayım en azından 1 saat içinde alabileceğim.Afyon'dan kargo ile 1500 tl lik telefonu göndermek aklıma pek yatmıyor.Ancak site başarılıymış,tuttum yani...

• quote:

quote:

quote:

Valla yapılacak pek fazla bişey yok ebaydan alsam 200 küsür dolar.Gelmesi de 15 günden az sürmez .Hadi geldi diyelim güvenilir şekilde 50-100 tl verip taktırabileceğin neresi var?
    Pahalı telefon kullanmanın bedeli demek ki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.