Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 ve Iphone 4S arabanin arkasina baglanip suruklenirse ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung galaxy s3 un ekran testlerinde iphone 4s ten daha iyi sonuc alindigi biliniyor.peki 2 telefon bir aracin arkasina baglanip suruklenirse sonuc ne olur?

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=BK318yBOvjw&feature=player_embedded#!]

• Lan içim gitti be insanlar o telefonu almak için ne uğraşıyorlar madamlar yola atıyo sürüklüyo üstüne bıçak batırıyor insafsızlar

Gözlerim doldu ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasincreed

Lan içim gitti be insanlar o telefonu almak için ne uğraşıyorlar madamlar yola atıyo sürüklüyo üstüne bıçak batırıyor insafsızlar

Gözlerim doldu ya la
    Bir insan niye bunu yapar ? Yani hangi telefon gerçekte kazayla arabanın arkasında sürüklenir ki?
  • Adamlarin test ettigi telefonlari bu ulkede satsan o ulkede altlarindaki arabayi alacak parayi eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Adamlarin test ettigi telefonlari bu ulkede satsan o ulkede altlarindaki arabayi alacak parayi eder.
    Yakında SGS3 ve I4S in yanında atom bombası patlatıp test edecekler.Kardeşim telefon bu yav düşürürsen edersen tabiki eskisi gibi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Essentiel

Yakında SGS3 ve I4S in yanında atom bombası patlatıp test edecekler.Kardeşim telefon bu yav düşürürsen edersen tabiki eskisi gibi olmaz.

Alıntıları Göster
    Adamdaki heyecana bak Lan bu telefonu alana kadar 1 aydır canım çıktı şunların yapyığına bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirrüs

Adamdaki heyecana bak Lan bu telefonu alana kadar 1 aydır canım çıktı şunların yapyığına bak

Alıntıları Göster
    Kırığını versenizde olur

• quote:

Alıntıları Göster
    ben galaxy ace'ten öteye gidemiyorum adamlar arabaya S3 bağlayıp sürüklüyo
  • quote:

Alıntıları Göster
    Aynen adam heyecandan ölücek nerdeyse. Yazık oldu ikisinede

• quote:

Orijinalden alıntı: Raider84

Aynen adam heyecandan ölücek nerdeyse. Yazık oldu ikisinede

Alıntıları Göster
    Adama bak ya seni arabanın arkasına bağlayıp sürükleseler hoşuna gider mi???

• quote:

Orijinalden alıntı: iAndroid

Adama bak ya seni arabanın arkasına bağlayıp sürükleseler hoşuna gider mi???

Alıntıları Göster
    Kimse telefonlara ne oluyor, sonuç nedir diye konuşmuyor, herkes ürünlerin alım şartları ve fiyatlarına odaklanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Kimse telefonlara ne oluyor, sonuç nedir diye konuşmuyor, herkes ürünlerin alım şartları ve fiyatlarına odaklanmış.

Alıntıları Göster
    S3'e çok kırılgan, yere bi düşse tuz buz olur diyorlardı. Taş gibi telefon işte. Gorilla glass 2 farkı ortaya çıkmış oldu. Daha büyük ekranın daha kolay kırılması gerekirdi halbuki.
  • La arabanin arkasinda niye surukluyonn bana versene ihtiyacin yoksa
  • La arabanin arkasinda niye surukluyonn bana versene ihtiyacin yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Freedom-

La arabanin arkasinda niye surukluyonn bana versene ihtiyacin yoksa
    Bu adamları bulup ağzına kürekle vurmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Bu adamları bulup ağzına kürekle vurmak lazım

Alıntıları Göster
    Yıl 2012 3100 kullanıyorum onları orda sürükleyeceğine bana versen ya sevaba girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

Yıl 2012 3100 kullanıyorum onları orda sürükleyeceğine bana versen ya sevaba girersin

Alıntıları Göster
    Hiç mi içiniz acımadı lan
  • Arkadaşlar adamlarda para varki yapıyolar yav size ne oluyor

• Kırık mırık bana yollasinlar fark etmez benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çılgınsın Man

Kırık mırık bana yollasinlar fark etmez benim için.
    millet para mı s.ç.yor yoksa biz mi çok fakiriz lan!?

edit:

adamlar nedense çok acele ediyor dikkatimi çekti belkide telefonları çalmış olabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC01DF2E2 -- 12 Ağustos 2012; 23:59:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.