Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.816
Cevap
100
Favori
135.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fold çok pahalı ama Pro Max uygun fiyatlı demedim zaten. O da çok pahalı bir cihaz. Samsung da Türkiye'ye fiyat konusunda güzel çalışma yapmaya özen gösteriyor. Yoksa burada da fiyatları yurtdışındaki gibi olur. Apple alıcı kitlesi belli bir cihaz zaten. Pro Max'in eşdeğeri Samsung'ta S23 Ultra. Katlanmadan büyük ekran isteyenlere iki tarafta da bu cihaz var. Her Pro Max kullanan da kolay kolay Fold'a geçmez. Apple'da sınırlı model var. En iyisini alacak olana adres belli. Samsung'ta öyle değil. Fold alsan kameradan kalıyorsun, S23 alsan katlanmıyor etmiyor, bir çay tepsisi adeta. Burada da olsa yurtdışında da olsa pahalı bir cihaz.

Satışların dağılımına bakıldığında da Flip hep önde oluyor zaten. Hatta burada haber yapıldı mı bilmiyorum. Önsiparişlerde Flip/Fold 4 serisinde Flip Fold oranı 6/4 iken 5 serisinde 7/3 olmuş. Yani Samsung'un katlanırlarına talep artmış ama esas artış Flip'te olmuş, Fold'da değişiklik az ya da azalış var. Tam rakama göre hesaplamadım. Hatta Samsung'un beklentisi de bu muhtemelen ki Fold 5'te bir yenilik yok, iyileştirme var. Flip'te en azından bir 3X zoom kamerası olsa benim tercihim de Fold'tan yana Flip olabilirdi.

• löpçük kullanıcısına yanıt

Fiyat konusu normalde bir ay sonra dedikleri gibi düşüş oluyor ama bizim ekonomide o düşüş olmazsa da şaşırmazsın, çünkü her şey zamlanıyor. Sıkıntı o. Hatta şuan bile sokak arası telefoncularında sıfır Fold'a denk gelirsen Samsung'un sattığı fiyattan daha ucuz satanları görebilirsin.

Eskiden de Samsung S serisinde mesela, hediyeli kampanya yapıyordu. İstanbul'da telefoncuda denk geliyordum, Samsung'un fiyatından ucuza satılıyordu telefon. Hediyeleri yok yanında. Zamanla farklı satış yerlerine de yayılıyordu bu şekilde. Ha hediyeli alanlar da hediyelerini satarak oradan farkı alabiliyordu yine.

Şimdi ne olur belli olmaz. Fiyat düşsün diye beklerken her şeye gelen zamla bir zam da bu telefonlara gelebilir. :)

• fold 3ü edindim sonunda. yahu niye söylemiyorsunuz videolarda kocaman görünüyor telefon gayet sevdim, fold da flip de olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hocam yoruma bodoslama dalıyorum. Konu ile alakası da yok ama bugün Fold 5 kullandım birkaç saat. Cihaz tek kelime ile mükemmel. Yok 14 Pro Max yok s23 Ultra affetsin arkadaşlar ama fold 5’in getir götürünü yaparlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yapmışsınız hocam. Cihaza gerçekten aşık oluyor insan. Yeni menteşe ile birlikte cihaz albenili olmuş. Herhalde elde en dikkat çeken cihaz olacak bu sene.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Onu ben de düşünmesem ben de Fold 5 kullanıyor olmazdım hocam.  

Tüm Iphone'lar sıkıcı. Ama insanlar sıkıcılığı tercih ettikleri için...

• Samsung Galaxy Z Fold 5 dayanıklılık testi de çıkmış. JerryRigEverything videosu.

Hocam mutlaka konuyu ara ara geri bildirimler ile besleyin. Kullanıcı sayısı az olduğu için doğru bilgi çok zor.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel cihaz tercih etmişsiniz hocam. Böyle giderse ben de katılacağım kervana 😀

• Bugün iş çıkışı teknosa'da fold5 inceledim, çoğu editor demişti "fold4 kullananların fold5 geçmesine gerek yok" diye haklılalarmış. Fold6 da çerçeveler incelir, katlanma izi olmaz ve şarj 45w destekler o zaman geçerim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Z fold 5 de hangi kılıfı kullanıyorsunuz

• 7,6 inç boyutundaki bir ekranın katlanarak cebe girmesi ve ister küçük ister büyük olarak kullanılabilmesi kesinlikle teknolojinin geldiği son noktadır arkadaş.

Diğer telefonlarda her sene aynı şeyler sunulurken Galaxy Z Fold 5 ben gelecekten geldim diyor.

• Galaxy Z Fold 4 mü Galaxy Z Fold 5 mi? Hangisini tavsiye edersiniz?

• FullPerfromance F kullanıcısına yanıt

fold 3  

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.