Hocam kesinlikle Galaxy Z Fold 5 derim. Telefonun yeniliklerini şöyle özet geçebilirim. Artık daha parlak bir ekranı var. Snapdragon 8 Gen 1 yerine Snapdragon 8 Gen 2 yonga setiyle geliyor. CPU ve GPU daha güçlü. Kalınlığı 14,2 mm’den 13,4 mm’ye düştü. Ayrıca 10 gram daha hafif. Menteşe sistemi yenilendiği için artık ekran katlandığında tam olarak kapanıyor. Araya toz vs. girmez. Wifi 6E desteği eklenmiş. Bluetooth versiyonu 5.3’e yükseltilmiş. Batarya aynı ama işlemcinin tasarrufundan dolayı pil daha uzun süre gidiyor. |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Fold 4'ü kaça alacağına bağlı. Fold 5 derim ama fiyat farkı yüksek ise biraz da senin beklentine bağlı olarak Fold 4 de alınır. Fold 4 katlandığında menteşe kısmı biraz daha kalın duruyor tam kapanmadığı için. Fold 5'te ise burada kalan boşluğu azaltmışlar ama ekran dayanımını uzun vadede nasıl etkileyecek merak konusu. Araya toz girecek kadar boşluk her türlü kalıyor.
Genel kullanım olarak da bir fark yok aralarında. Batarya Fold 5'te biraz daha iyi gidebilir, şimdilik bir fark hissetmedim ikisi arasında ben. İşlemci zaten iyiydi, şimdiki daha iyi ama o farkı göreceğin uygulamalar kullanıp kullanmaman seninle ilgili.
-
Kim ne derse desin Galaxy Z Fold 5 telefon teknolojisinin zirvesidir. Katlanabilir ekranın en verimli kullanıldığı ve ekran, kamera, işlemci, tasarım gibi konularda en yüksek donanımların bir arada olduğu tek telefon. Büyük ekranın hakkını kesinlikle veriyor.
-
arkadaşlar z fold 5 elinde olan birisi high bitrate 4k60fps hdr video çekebiliyor mu telefon bir deneyebilir mi rica etsem?
-
Yüksek bit hızlı video ve HDR10+ seçenekleri 4K60'ta aynı anda aktif edilebiliyor. 8K'ya geçince ikisi de pasifleşiyor.
-
Samsung Galaxy Z Fold 5 ile ilgili söyleyebileceğim çok ufak ve önemsiz bir sorun. Kamera camları metal halka içine yerleştirilmiş ve halka ile cam arasında çok ufak bir boşluk var. Bu boşluğa da kıl tüy doluyor. Z Fold 4'te sürekli ellemekten iz olduğundan sık sık kamera camlarını silerdim, onda böyle bir şey farketmedim. Sanırım cam üstten yapıştırma idi. Ama bunda böyle bir durum var. Arada temizlemek lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lens koruyucu kullanmalısınız pahalı cihazlarda.
Arkadaşım Galaxy Z Fold 4 kullanıyor ve aşırı memnun. Telefonu her gördüğümde içim gidiyor. Benim tabletle hallettiğim işleri o telefonun ekranından kalemiyle hallediyor. Ben de düşünyüorum da 7,6 inç ekran boyutu benim için gayet yeterli. İşim gereği sürekli telefon ve tablet taşıyorum.
Galaxy Z Fold 5 alıp tablete veda edicem ve tüm işleri telefondan halledeceğim.
-
Teşekkürler hocami fold4'te sadece 30'da çekiyor hdr video. 5'e geçmek için iyi bir neden
-
hocam ben de 2 tane orijinal kılıf var.
Birisi S-penli samsung sitesinde 3.000 TL olan kılıf var. Diğeri ise yine samsung sitesinde 1.500 liraya satılan standlı kılıf var. Açıkçası S peni çok kullanmıyorum. Sadece 1 kere denemek için çıkardım kılıftan. Kılıfı 4-5 gün falan kullandım. İsteyene S penli kılıfı 2.500 liraya verebilirim.
-
Galaxy Z Fold 5 çok tatlı telefon olmuş. Yeni icy blue rengine bayıldım hatta aşık oldum desem yeridir 😍
-
Bugün mağazada Galaxy Z Fold 5'i kullandım. Kullanışlılık olarak çok hoşuma gitti. Ayrıca telefon artık çok daha seri çalışıyor. Arayüzde bazı değişiklikler olmuş. Artık yan yana iki üç uygulama açmak daha kullanışlı oluyor. Aynı anda birden fazla uygulama çalıştıranlar için kullanışlı araçlar eklemişler. Tasarım olarak gayet güzel telefon. Ağırlık olarak da 7,6 inç ekranına rağmen bence ideal ağırlıkta. Cebe koyulup her yere taşınabilir. Ekran kapandığı zaman telefon, açıldığı zaman tablet bilgisayar gibi oluyor
-
Geçen hafta tam alacaktım, banka hesabımda sorun olunca sonra alırım dedim. Çarşamba günüde teknosa'da inceleyeince fold4'den geçmenin bir anlamanı olmadığını anladım. Fold2/3 kullananlar geçsin ama benim gibi fold4 kullananların geçmesine gerek yok. Pazartesi amazon alamanyadan slim stadnlı kılıfım geliyor, dünde hepsiburda'dan fold4 orjinal ekran koruyucu sipariş ettim sanırım son 1 adet vardı onuda ben aldım. Belki seneye cihaz arızalanır filan yerine fold5 verirler 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ciddi bir çekimde denemedim hocam. Muhtemelen denemem de, çünkü böyle zorlayıcı özelliklerle yazılım farklı yerlerden kısarak telafi ediyor. 60 uygun ışık koşulları olmadan çok iyi bir ürün için biraz yetersiz daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 11 Ağustos 2023; 20:8:0 >
O koruyucular genelde dandik oluyor. Sonra onu sökerken lense zarar vermek de olası. Dediğiniz gibi bir şey kullanmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 11 Ağustos 2023; 20:9:26 >
www.spigen.com.trGalaxy Z Fold 5 Kamera Lens Cam Ekran Koruyucu, Spigen Glas.tR EZ Fit Optik Pro (2 Adet) | Spigenhttps://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-z-fold-5-kamera-lens-cam-ekran-koruyucu-spigen-glas-tr-ez-fit-optik-pro-2-adet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X