Şimdi Ara

Samsung, Hangi Cihazlara Android 4.4.4 KitKat Güncellemesi Geleceğini Açıkladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung, uzun bir sürenin ardından hangi cihazlara Android 4.4.4 KitKat güncellemesinin geleceğini açıkladı. En sonunda bir liste yayınlandı ve hangi cihazların Android KitKat 4.4.4 güncellemesini destekleyeceği açıklandı. Umarım siz de bu güncellemeden yararlanan kişiler arasında varsınızdır. (güncelleme sorunu maalesef iOS’ta da, Android’de de var. O yüzden “lanet olsun ya” falan demeden, cihazları en verimli şekilde nasıl kullanabiliriz, bunu düşünmek lazım)

Samsung, Hangi Cihazlara Android 4.4.4 KitKat Güncellemesi Geleceğini Açıkladı.

• O zaman öbür listede gerçek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4.2 ve 4.4.4 arasında ne fark var ki güncellemeye değermi??
  • L alicaklarin listesi yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KutayYilmazturk kullanıcısına yanıt
    Samsungun açıklaması olduğu nerede yazıyor?
  • L sadece 64 bit destekli cihazlar için destek verecekse sadece note 4 Exynos lara gelecek L..
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlis biliyorsunuz. Nexus 6 32 bit islemciyle cikiyor o ne yapacak? L 64bit destekliyor fakat ayni zamanda 32 de destekliyor. Yanlisinizi duzeltmek istedim.

Bir de bir yerde okudum, ayni boyle liste vardi, L geleceklerin arasinda S4, Note 3 ve S5 bulunuyordu. Note 2 iptal gozukuyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkur ederim.. eskisi kadar yurtdışı forumları özellikle XDA yı takip edemiyorum.. android L özellikle 64 bitler için çıkacak gibi düşünmüştüm cahilliğime gelmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Hocam yanlis biliyorsunuz. Nexus 6 32 bit islemciyle cikiyor o ne yapacak? L 64bit destekliyor fakat ayni zamanda 32 de destekliyor. Yanlisinizi duzeltmek istedim.

Bir de bir yerde okudum, ayni boyle liste vardi, L geleceklerin arasinda S4, Note 3 ve S5 bulunuyordu. Note 2 iptal gozukuyordu.

Peki note 3 neo var miydi ?

• Hatirlayamiyorum valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Hatirlayamiyorum valla.

Sagolasin

• This one's easy. The Galaxy S5, and Galaxy Note 3 will get updated to Android L as fast as Samsung is able to update them. The Galaxy S4 will follow shortly after, and then Samsung is basically done. The few high-end devices that weren't sold in the west will probably see an update, but none of us have them and nobody can guess when.

note 3 neo dan bahsetmiyor ama high-end 2013 ve midlle - high 2014 telefonlar android L ye geçecek gibi görünüyor..sadece tahmin benimkisi...
  • Where is kaynak

Eğer gerçekten doğruysa note 2

• S4 için gelecek olan güncellem yeni touchwizi barındırıyomu içinde

• note 2 2012 ye ait sanırım Android L update gelmez ona..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

note 2 2012 ye ait sanırım Android L update gelmez ona..

Ya bu L değil zaten 4.4.4 güncellemesi.

Gerçi fazla bir fark olmaz 4.4.2 ile ama ufak tefek toparlamalar yapabilirler bu güncelleme ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 15 Ekim 2014; 19:16:42 >
  • Ee N9000Q note 3 Ler hakkın rahmetine mı kavuşuyor?
    Note 4 te de snapdragon pesinde mı koşacaz yani? Bu nedir ya? Bir cihazı farklı donanımlarla üretmek baya baya saçmalık.

Yani çıksın da note 4 alayım, bu sefer Türkiye ürünü olsun derken yine yurtdışı snapdragon aratacaklar anlaşılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

This one's easy. The Galaxy S5, and Galaxy Note 3 will get updated to Android L as fast as Samsung is able to update them. The Galaxy S4 will follow shortly after, and then Samsung is basically done. The few high-end devices that weren't sold in the west will probably see an update, but none of us have them and nobody can guess when.

note 3 neo dan bahsetmiyor ama high-end 2013 ve midlle - high 2014 telefonlar android L ye geçecek gibi görünüyor..sadece tahmin benimkisi...

Tskler dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.