Şimdi Ara

Samsung HD520HJ Hard Disk Geçersiz Disk Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, uzun süredir sadece depolama için kullandığım hard diskimi 3-4 gün önce bilgisayarıma bağladım verilerimi başka bir diske almak için fakat diski bağladıktan sonra tıkır tıkır sesler gelmeye başladı diskten kafa sorunu olduğunu düşnüyorum başta verilerimi görebiliyorken verileri diğer hard diske kopyalamaya çalıştım 50gb resim ve video arşivim vardı toplu alacağıma parça parça almaya çalıştım bir süre sonra disk okunmuyor gibi hatalar vermeye başladı disk, bilgisayar donmaya başaldı ne yapacağımı bilemediğimden hard diskin kablolarını çıkardım bilgisayardan bir süre bekledikten sonra tekrar bağladım ve beklemeye başladım çünkü bilgisayar yine donmuştu disk sağlığına bakmak için hd tune indirdim fakat hiç bir şey görünmüyordu smart kısmında bende disk yönetiminden diski dinamik diske dönüştürdüm ve böylelikle bir kaç defa diskin içerisine girebildim verileri görebildim fakat daha sonra bu yöntemde işe yaramamaya başladı şuan hiç bir şekilde diske giriş yapamıyorum çok önemli belge ve resimlerim var içerisinde ne yaparak bu verilere ulaşabilirim?

Not: Değerlerine bakmak için önereceğiniz program varsa onları da yükleyip resimlerini gönderebilirim.

• Düzeltiyorum.
    Disk 2 dinamik disk olarak ayarlandığı bağlantı yerine bağlanmalı. Yoksa disk yönetiminde bu şekilde görünür.

Diskte bad sector var . Verileri almak mümkün şu an. Ama profosyonel destek almanızı öneririm. Şu an makul rakamlar ile çözülebilir muhtemelen

_____
    ( Disk 2 de okuyucu kafa arızası var )

Özelden Profosyonel veri kurtarma desteği verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalVeri -- 9 Temmuz 2020; 22:58:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalVeri

Düzeltiyorum.
    Disk 2 dinamik disk olarak ayarlandığı bağlantı yerine bağlanmalı. Yoksa disk yönetiminde bu şekilde görünür.

Diskte bad sector var . Verileri almak mümkün şu an. Ama profosyonel destek almanızı öneririm. Şu an makul rakamlar ile çözülebilir muhtemelen

_____
    ( Disk 2 de okuyucu kafa arızası var )

Özelden Profosyonel veri kurtarma desteği verebilirim
    Hocam şimdi şöyle söyleyeyim almam gereken 7gb bir veri var çok eski resimlerim olduğu için ve yedekleri olmadığı için kaybetmek istemiyorum.
    Güncelleme yapayım: disk RAW'a dönüşmüş ve RAW dan NTFS ye dönüşmüyor çünkü dönüştürme esnasında disk kendisni kapatıyor ve işlem yarıda kalıyor ya da iptal oluyor. HD Tune ile bad sectör taraması yaptım 43 tane bad sectör var onarım için HDD Regenerator indirdim ve aynı şekilde onda da disk kapandığı için işlem iptal oluyor. Bu konu da yardımcı olursanız çok sevinirim.

• experti E kullanıcısına yanıt
    FiIksel sorunu olan disklerde Ckhdsk , disk onarma , HDDRegenerator ile bad sector düzeltmeye çalışmak son derece riskli . Bad sectorlerin artması , okuyucu kafanın bozulması , defect list kayıtlarının şişmesi , hatta plakaların cizilerek verilerin kurtarılamaz hale gelme riskleri var.
    Problem başladığında yapılacak ilk ve en ilk şey, öncelik sırasına göre önemli verileri almak olmalı.

Profosyonel veri kurtarma işlemi , Windows ortamında yapılan tüm denemelere göre 8-10 kat daha az riskli , alınabilecek veri miktarı ve kalitesi -8-10 kat daha yüksektir.

Bu tarz problemler başladığında profosyonel destek daha makul rakamlarda kalabiliyor. Arıza büyüdükçe rakam da artacaktır. Veriler tahrip olduğunda ise artık para da verilse geri gelmeyecek hale gelebilir.

Sizin diskinizde dosya ve klasör sistemi bilgilerinin olduğu sektörler hasar görmüş. Onarma yerine veri kurtarma işlemi yapılmalıdır

Kullanıcı tarafından bu şekilde zorlanan diskler , profosyonel veri kurtarma işlemini de zorlaştırıyor, neredeyse yarıya yakınında ise malesef sonuç alınamıyor.

Profosyonel veri kurtarma desteği için özelden yardımcı olurum.
    Web sitem , twitter adresim hemen altta imza bölümünde yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalVeri -- 11 Temmuz 2020; 23:3:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.