Şimdi Ara

Samsung JET Arıza ve 30 iş günü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafama takılan bir şey var. 1 ay önce telefonumu servise verdim. Teslim aldıklarına dair belge var elimde. Kredi kartı slipleri de mevcut. Fatura'yı kaybetmiştim ama bu slipler de kabul ediliyormuş. Yani 30 iş günü sonunda mahkemede kullanabileceğim belgeler mevcut. Telefonumu 1.100 liraya almıştım. Garantisi devam ediyor.
    Kafamı karıştıran bir nokta var. Tuder.net'te şu yazıyı gördüm:
    İlçe Hakem Heyeti (2.446.03 TL altındaki şikayetler için)
    Buna göre ben kaymakamlıklardaki hakem heyetlerine başvuracağım. Yine aynı sayfada aşağıda bir yazı var:

NOT: İlçe hakem heyetlerinde bağlayıcı karar 936.97 TL'dir
    Bu yazı ne anlama geliyor. Para iadesi talep edersem anca bu kadarını mı alabilirim?

Eğer servis tüketici hatası derse de para iadesi talep etme hakkım var mı?
    Fazla ayrıntı vermek istemiyorum, izleniyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: BBoYSySTR

Arkadaşlar kafama takılan bir şey var. 1 ay önce telefonumu servise verdim. Teslim aldıklarına dair belge var elimde. Kredi kartı slipleri de mevcut. Fatura'yı kaybetmiştim ama bu slipler de kabul ediliyormuş. Yani 30 iş günü sonunda mahkemede kullanabileceğim belgeler mevcut. Telefonumu 1.100 liraya almıştım. Garantisi devam ediyor.
    Buna göre ben kaymakamlıklardaki hakem heyetlerine başvuracağım. Yine aynı sayfada aşağıda bir yazı var:

Bu yazı ne anlama geliyor. Para iadesi talep edersem anca bu kadarını mı alabilirim?

Merhaba,
    Ürünü aldığın yerden faturanın forokopisini aslı gibidir yaparak isteyebilirsiniz.
    Bence mahmeme veya benzeri şeylerle uğraşma Telpa ya iade talebini belirt ve işlem yapılmasını istediğini soyle.
    Bende 1 yıl kullandığım 8003 Jet i Geçen temmuzda 5 dafa servis gördüğü için iade ettim.
    Onlar başka ürün önerdiler bende istemediğimi garanti belgesinde yazan para iade hakkımı kullanmak istediğimi soyledim.
    Biraz zor geçen süreçten sonra 999 tl yi gerei alldım.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: atlantice

quote:

Orijinalden alıntı: BBoYSySTR

Arkadaşlar kafama takılan bir şey var. 1 ay önce telefonumu servise verdim. Teslim aldıklarına dair belge var elimde. Kredi kartı slipleri de mevcut. Fatura'yı kaybetmiştim ama bu slipler de kabul ediliyormuş. Yani 30 iş günü sonunda mahkemede kullanabileceğim belgeler mevcut. Telefonumu 1.100 liraya almıştım. Garantisi devam ediyor.

Merhaba,
    Ürünü aldığın yerden faturanın forokopisini aslı gibidir yaparak isteyebilirsiniz.
    Bence mahmeme veya benzeri şeylerle uğraşma Telpa ya iade talebini belirt ve işlem yapılmasını istediğini soyle.
    Bende 1 yıl kullandığım 8003 Jet i Geçen temmuzda 5 dafa servis gördüğü için iade ettim.
    Onlar başka ürün önerdiler bende istemediğimi garanti belgesinde yazan para iade hakkımı kullanmak istediğimi soyledim.
    Biraz zor geçen süreçten sonra 999 tl yi gerei alldım.

Kolay gelsin.

Teşekkür ederim. Telefonu servise göndermeleri için aldığım yere teslim etmiştim. Talebimi yine onlara mı ileteyim yoksa direk Telpa'yı mı aramalıyım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.