Şimdi Ara

Samsung Ks 8500 serisi kullanan arkadaşlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tv'nin 55'' olanını almayı düşünüyorum ; fakat testlerde yandan bakılınca renklerde ve görüntüde bozulma oluyor denmiş.
    Doğrumu bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 31 Mayıs 2017; 12:20:10 >

• Doğru,tam karşıdan izlicen
  • Tam karşıdan izlemen şart değil,ama tabiiki iyice kenarlara gelirsen renk kaybı oluyor,görüntü bozulması değil.

Ben çok memnunum yanlarda oturup seyredenlerde dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden

Tam karşıdan izlemen şart değil,ama tabiiki iyice kenarlara gelirsen renk kaybı oluyor,görüntü bozulması değil.

Ben çok memnunum yanlarda oturup seyredenlerde dahil

Anlatmak istediğim tam da buydu , görüntüde bozulmadan ziyade renk kaybı , kontrastta azalma. Yani diyelim evde 8 kişiyiz bazı arkadaşlar tam karşıdan değil de yandan izleyecek tv'yi , seyir zevkinde azalma olur mu ?

Tavsiye eder misin bu tv'yi ? 10 üzerinden kaç verirsin? Artıları, eksileri nelerdir? Şimdiden sağ ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Doğru,tam karşıdan izlicen

Kalabalık izlersek sorun olur mu yandan izleyenler için?
  • Fikir verebilir:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeepBlue

Fikir verebilir:

Sağ ol dostum , sence kaç dereceden sonra izlenmez hale gelir görüntü? Yani kaç dereceden sonra değişim başlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S serisi tavsiye
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50 dereceye kadar sorun yok bende hemde hiç,ben 10 üzerinden kendi adıma 10 veriyorum.Çok memnunum dostum.
  • Dark-Child kullanıcısına yanıt
    Aslında keskin gözler için 5-10° den sonra bozulmalar başlıyor VA panelde ama eskinin TN paneli gibi izlenmez değil. Geniş bir odaya yerleştirecekseniz IPS paneller daha uygun olabilir fakat VA panelin görüntü kalitesini de alamazsınız. Eklediğim videoda örnek sizin için uygunsa bence KS8500 alın, TV nin bu fiyat bandında muadili yok sayılır. En büyük sorunu backlighting, TV den TV ye değişmekle beraber kenar aydınlatma kullanımı nedeniyle ışık sızması ve bulutlanma görme riskiniz var. Onun dışında görüntü kalite olarak güzel bir TV denilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Doğru,tam karşıdan izlicen

Kalabalık izlersek sorun olur mu yandan izleyenler için?

olur kardeşim VA panellerin kaderi bu,yan açıya geçince renklerde kayıp soluk bir görüntüyle karşılaşırsın bu gibi durumlar ıps veya oled ,plazmalarda olmaz ama VA panellerde var ...
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Bu konuda en iyi Plazmalar, sonra OLED daha sonra IPS, VA ve en son TN.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.