Şimdi Ara

SAMSUNG LC32R500FHPXUF 32 inç 81.28 Ekran FHD Çerçevesiz Kavisli Monitör Gri 2.999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Diğer sitelerde en düşük 5k ya yakın. Değerlendirmek isteyenler için fırsat bence.

SAMSUNG LC32R500FHPXUF 32 inç 81.28 Ekran FHD Çerçevesiz Kavisli Monitör Gri 2.999 TL
  • Teşekkür ederim, 4 taksitle siparişimi geçtim…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyon niyetine alınabilir. Monitör olarak kullanmak çözünürlük sebebiyle rahatsız edecektir. Piksel yoğunluğu çok düşük. 32" 2k kullanıyorum bu bile pek iyi değil. 32 inç'in hakkı 4k dır.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

Yedekte tv olarak kullanmak için olabilir ama sadece tv amaçlı bence gereksiz gibi.

Kendini kanıtlamış sistemli ve uydu alıcılı tvler varken bu alınmaz. Tabi tv amaçlı olarak.

• Teşekkürler aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TurkishRealtor T kullanıcısına yanıt

İndirim nasıl yaptiniz hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matias12 M kullanıcısına yanıt
    Telefondan mediamarkt.com.tr de Samsung monitör diye arayın ordan bu ürünü seçin 20-30 sn içinde indirim kodu veriyor 10 dk veya 30 dk geçerli kod bireysel üyeliklerde indirim oluyor kurumsal üyeliklerde indirim uygulamıyor hocam

dediğniiz uygulamdım ama eski üyelikli ya da üyeliksiz gelmedi. belli bi saati mi var acaba

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Ben iki telefondan denedim hocam direk çıktı. İlki kurumsal üyelikle giriş yapınca kodu düşürmedi sonra ikinci telefonla aynı metotla bireysel üyelikten denedim kodu kabul etti

Opera’ da çıkıyor…

Pardon ama gerçekten çok merak etmişem; ne direği çıktı acaba? elektrik mi yoksa telefon direği mi?...

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Mesaj sayınızı artırmak için her gördüğünüze mesaj yazmanıza gerek yok hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishRealtor -- 1 Nisan 2023; 22:31:55 >
  • internet ve film için kullanacaklar için iyi fırsat

• 32 inch ve full hd ile görüntü kayış gibi olur alacaklar dikkat etsin :)

• Monitör geldi tabiki her indirimden aldığım ürün gibi defolu çıktı. Monitörün tam ortasında ölü piksel var kenarlarda da mevcut ama onlar tam ölü değil, kasanın sağ menteşeleri tutarken içeri göçüp ses yapıyor.
    Görüntüsü FHD olmasına rağmen iyiydi fazla deneyemedim bozuk çıktığı için moralim bozuldu kutusuna geri koydum iade talep ettim.

• Alias57 kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun hocam. şimdi hepberaber mediamarkın satış sonrası tutumunu göreceğiz. zorluk çıkarmazlar inş.

• 32 kötü diyen arkadaşlar monitörü dibinden kullanıyor galiba. 7 senelik LG 32inch full HD monitör TV diye geçen bir monitörüm var. Yaklaşık 1 metrelik mesafeden kullanıyorum. Çok rahat. 24 inch HP full HD şirketin verdiği monitörün görüntülü kalitesi o kadar kotu ki. 27 Samsung curve 1080p aldım onu da 80cm gibi bir mesafeden kullandığimda çok güzel işimi görüyor. Benim derdim vs code da.ik ikodu yan yana açabileyim. Emülatörleri rahatça sağ tarafta açarken solda yer kalsın.
    Oyunlarda da mesafe olduğu için pek bir sorun yaşamadım.

Burada bazı arkadaşların standartları çok yüksek fakat normal kullanıcı için mesafe varsa 32 inch 1080p yeterli oluyor.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun mesafe koyun biraz pixelleri görmezsiniz

Blokla geç hocam, seviyesi ortada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.