Şimdi Ara

Samsung LCD ve İnternet @ tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Bende digitürkweb var ve bu aralar 100 hz full hd lcd almak istiyorum muhtemelen samsung 40c650 modelini..internet @ tv özelliği ve ethernet varsa digitürkweb'i kullanıp direkt olarak tv'den maçları seyredebilir miyim? Web tarayıcı var mı bu tvlerde? Ayrıca kablosuz internet bağlantısı mümkün mü?

Eğer direkt olarak internete giremiyorsa bu tvler bilgisayardan maçı açıp tv'ye kablo ile bağlarken bilgisayarın ekranının meşgul olmaması (yani bilgisayarın da aynı anda bağımsız olarak kullanılabilmesi) mümkün müdür?

Teşekkürler.

• C serisinde web tarayıcı yok.Bu ay satılmaya başlanacak d serisi 2011 modellerde web tarayıcı var ancak digitürk web tv den izlemek için silverlight programı gerekiyor yada hd olmayan altarnatif flash playerdan izliyorsunuz. videolardan gördüğüm kadarıyla d serisi tv de flash desteği yok. silverlight desteği ayrı olarak indirilebilir belki zannetmiyorum olacağını.

Kablosuz internet bağlantısı C serisinde 150 dolarlık adaptörle oluyor D serisinde kendinden var.
    Yapabileceğiniz tek şey hdmı destekli ekran kartınızdan tv nize hdmı kablosuyla bağlantı yapmak pc nin görüntüsünü tv de göstermek.tv gösterirken pc kullanmak mümkün olmuyor bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 2 Nisan 2011; 21:41:35 >
  • Teşekkür ederim cevap için. Anlaşılan en iyi çözüm maç yayınını laptop'tan tv'ye aktarmak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.