Şimdi Ara

Samsung ML-1640 Sorunu (Isınıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçenlerde yazıcı aldım ev için. Lazer almaya karar vermiştim baskı maliyetini azaltmak için. Yazıcı güzel sorunsuz çalışıyor. Ama bir problemimiz var bugün 6 sayfalık word belgesini arkalı önlü çıktısını aldım ardından bir 5 sayfalık arkalı önlü çıktı daha aldım. Makinanın tepe kısmı ısınmıştı. Sizce bu normalmi? Ard arda arkalı önlü çıktı alınırsa bu tarz problemlerle karşılaşılırmı? Birde yazıcı marka/model seçimim nasıl? Araştırmalarıma göre iyi bir yazıcı diye biliyorum birde siz tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim.

• sanırım ilk defa lazer yazıcı kullanıyorsunuz. lazer yazıcılar toner tozunu ısıtmak suretiyle kağıda yapıştırırlar yani ısınmış olması normaldir, ısınmayan lazer yazıcı yoktur.
  • ısınmazsa sorunlu dostum sıkma canını zaten cihazı ilk açtığında belli bir süre ısınmaya çalışıyor. çok çok anormal bir ısı olmadığı sürece sorun yok
  • ısınması normal dostum
  • samsung ml 1640 yazıcım var . nefret ettim. 250 sayfalık döküman var elimde 4 sattir yazdıramadım. sürekli kilitleniyor. toner doldurttum yeni. cipi de sıfırladım. 20 sayfa yazıyor duruyor. 51-100 arasını yaz diyorum gidiyor 60 tan başlıyor yazmaya ne alaka yaww. kıracağım şimdi makinayı. çözümü olan varmı ark.lar. (driver güncelledim. pc ye ve printere reset attım. usb kablosunu degiştirdim. ne gerekiyorsa yaptım. ) çok bunaldım. yardım..

ben böyle makinnın................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macroasm -- 23 Mart 2010; 2:50:44 >
  • Arkadaşlar aldığımdan beri sorunsuz kullandığım samsung ml-1640 modelli yazıcım var.Bir kere toner dolduruldu.Ama dolduralı çok oldu ve bir sorun yaşamadım.Geçen hafta bir çok baskı aldım.Bugün yine bir şey bastırıyordum ki kağıt sıkıştı.Neyse çıkarttım kağıdı makinayı kapatıyorum açıyorum tık yok.Sürekli kırmızı ışık yanıyor.Bir türlü düzeltemiyorum.İnternetten baktım çip-frimware falan diyorlar ama bu konuya değinen yok.Basit bi kağıt sıkışması problemi oldu.Başımıza bela aldık.Bazen yeni teknolojiden nefret ediyorum.40 yerinde 40 sensör var

Arkadaşlar sonuç olarak kağıt sıkıştı ve birdaha çalışmadı.Kırmızı ışık sürekli yanıyor ve programı(smart panel) kapak açık uyarısı veriyor.Çözüm nedir?
    Not:Lütfen alıntı yaparak cevap veriniz :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.