Şimdi Ara

SAMSUNG n150 & NC111 karşılastırması ve öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, samsung modellerinde n150 olarak ve nc111 olarak seçtim ve karşılastırmada aralarında cokaz fiyat farkı var ama internette nc111 ile nerdeyse çok az bilgi var fakat n150 ile ilgili cod4 acitiğinin videosu dirt3 oynadığına göre videolar koyanlar var resimde karşılastırdım işte

N150 için touch screen uygulaması varmış ama hiç göstermiyor herhangi bi yerde onunda videosu var

SAMSUNG n150 & NC111 karşılastırması ve öneriniz

Videolar Samsung n150 plus için

http://youtu.be/OmHaax_mfN8 : Dirt3
    http://www.youtube.com/watch?v=BoI838Gylv4&feature=related : Touch screen
    http://www.youtube.com/watch?v=PQPWuIjprYs&feature=related : mafia

gercekten bu oyunları düzgün sekilde acarmi yada hangisni almalıyım bu fiyatlarda daha iyi bi öneriniz varmıdır acbaa ?

• Netbookta Mafia, Dirt 3 gibi oyunları oynamaya çalışmak boş beleş adamların işi. Öncelikle bu sevdadan vazgeçin. Netbookların işi bellidir; günlük işlerinizi halletmek, internete girmek, müzik dinlemek ve film izlemek. Oyun için yeterli değil birçoğu. Başlıktakiler de o çoğunluğa dahil.

Benim önerim NC111 olur. Yansıma yapmayan anti-glare monitör çok rahat kullanım sağlıyor. NC110'da 1154x864'e kadar seçenekler var, NC111'de durum nedir bilemiyorum ama farklı olmaması lazım. Bu da önemli bir avantaj. İşlemcisi çok az daha güçlü.

İki cihazın da diskleri 5400 RPM. Bu RPM olayına takılmamakta fayda var. SSD almadıkça durum değişmez, HDD'ler netbookların önündeki en büyük engeller. İşletim sistemi olarak Home Premium ya da Ultimate öneririm stabilite açısından. 64 bit işletim sistemi kurabilirsiniz eğer sürücüleri bulurum derseniz. Biraz daha hızlı çalışır ama RAM'den de o derece fazla tüketir.

• Peki bu touch screen olayı herhangi bi yerde geçmior özellik olarak ama n150 icin videosu var sanırım programla yapılmıs ve nc111 boyle bisey varmı yokmu acaba ?
  • Programla derken, ekranın dokunmatik olmasından bahsediyorsanız, bunun için fazladan bir aparat almanız lazım ve montajını yapmanız lazım. Zahmetli ve riskli bir iş. Muhtemelen cihaz garanti dışı kalır.
  • nc111 için sata 3 ssd takılabililr mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitrendir

nc111 için sata 3 ssd takılabililr mi?

Sata3 takilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

Sata3 takilir

performans olarak n e kadar düşme olur. 500 e 500 okuma yazması olanlar var mesela..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

Sata3 takilir

performans olarak n e kadar düşme olur. 500 e 500 okuma yazması olanlar var mesela..

performansta düşme değil artış yaşarsın 12 saniyede açılır mesela netbook daha az ısınır seri olur her markayı alma ama onu da araştır bazılarının sıkıntıları olduğunu okumuştum bende düşünüyorum ama pahalı şimdilik iş gördüğü için gerek duymadım açıkçası (okuma ve yazma olarak 500 ve üstünü düşün )

• elbette artış oalcagını biliyorum. Ama Sata bir var bende ama ben buna sata 3 takıyorum. Uyum sorunu olmasada veri yolu farklı oldugu için sata 2 gibi çalsıyormus. diyorlar. Sata2 ler de piyasada az bulunuyr. Ayrıca dayanıklılık problemleri vb. şeyler okudum. Zaten pahalılar. bozulma olasılıgı çok yuksek olan bir urune bukadar para vermek biraz düşündürüyor beni..
  • quote:

elbette artış oalcagını biliyorum. Ama Sata bir var bende ama ben buna sata 3 takıyorum. Uyum sorunu olmasada veri yolu farklı oldugu için sata 2 gibi çalsıyormus. diyorlar. Sata2 ler de piyasada az bulunuyr. Ayrıca dayanıklılık problemleri vb. şeyler okudum. Zaten pahalılar. bozulma olasılıgı çok yuksek olan bir urune bukadar para vermek biraz düşündürüyor beni..

Dostum ara servisi sor onay al öyle al ben sata3 uyumlu diyebiliyorum sikinti cikacagini dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw servisteki adam yüzüme kapattı.. Dandik adamları oraya koyuyorlar.. kendileri de bilmiyor.. nyse sonuc olarak vaz gectim çünkü SSd ler hep pahalı ve hemde dahanıklılık soruunları var. Özellikle Sistem bekleme durumundan çıkarken SSD ler sorun yaşıyormus..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.