Şimdi Ara

Samsung PİŞMANLIKTIR 'Mutlaka Okuyun'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yazıyı lütfen sonuna kadar okuyun. Okuyun ki sizde benim gibi pişman olmayın.

Kısa zaman önce aldığım samsung galaxy alpha cihazım 2 ay sonra kendiliğinde kapandı ve açılmadı. Garantiye gönderdim ve bana arıza bulunamadı yazılım güncellemesi yapıldı deyip tekrar gönderdiler. Ben ısrarla donanım sorunu olduğunu söylememe rağmen beni dikkate almadılar. Zaten daha 1 ay bile geçmeden beklediğim oldu ve tekrar arıza yaptı. Telefon durup dururken kapandı ve açılmadı.

Şimdi tekrar gönderdim ve bu seferde bana telefona root atıldığını bu nedenle garanti dışına çıktığını söylediler. Çok saygısızca konuşan bir bayanla muhatap oldum. Root atmadığımı söylememe rağmen bana hiçkimse inanmadı. SONRASI DAHA VAHİM....

Sistem kurulumu için 50 TL para talep edeceklerini ve sistemi kurulmazsa da anakartı değiştirmeleri gerekeceğini söyledi. Ben bu bataktan kurtulmak için 50 TL yi kabul ettim ama anakart arızası diyeceklerini de biliyordum. Nitekim hiç şaşırmadım tekrar aradılar ve anakart yanmış 720 TL ücreti var dediler. Zaten kadın resmen yerini yapmıştı anakart arızasıda olabilir diye. Tabi kabul etmedim ve telefonu o şekilde geri gönderdiler.

Sizlerle bunu paylaşmamın sebebi KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE samsung telefon almayın. Alırsanız ve arıza yaparsa burnunuz boktan çıkmaz.

Gözlerimle şahit olmasam inanmam iphone kullanan 2 arkadaşımın telefonları garantiye gitti ve 1 hafta içinde sıfır kutuda telefon gönderdiler. Paraya biraz daha kıyıp iphone alın. En azından burnunuz boka batmaz.Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fytech -- 7 Nisan 2016; 18:35:51 >

• Bır taksıcıyle yaptıgım sohbet aklıma geldı. Galaxy tab s camı kırılmıstı.. Hangı servıse gondereyım demıstım.. Taksıcıde avcılar tarafındakı servısın ne kadar berbat oldugundan bahsetmıstı.. Adam sınırden dukkanda telefonu yere fırlatıp cıkmıs... Boyle buyuk bır sırketın rezıl bır teknık servısı olur akıl alır gıbı degıl...
  • Ondan sonra iPhone pahalı donanımı kötü felan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin SONY
  • şiddetle sana katılıyorum samsung pişmanlıktır. bende 960 tl ye samsung k zoom aldım hiç bir darbe düşme olmaksızın iç ekranı çatladı garantiye gönderdim garanti dışı dediler ve 650 tl ücret talep ettiler.. bende samsung a tövbe ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.