Şimdi Ara

Samsung S3 Hızı hakkında Önemli..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu konu daha önceden açıldı mı bilmiyorum açıldıysa kusura bakmayın. Ben telefonu alalı bir buçuk ay oldu ve aldığım da telefonda android 4.1.1 yüklüydü. Bana bir ay sonra güncelleme geldi ve 4.1.2 ye yükseldi telefonun sürümü tabi telefon kasmaya başladı. Bugün tekrardan güncellemeye ek dosya geldi onuda yükledim ramde sadece biraz iyileşme oldu. Uygulama yöneticisinin resmini koydum sizce normal mi değilse ne yapmam gerekiyor bu konuda bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitewolfs -- 14 Ocak 2013; 21:40:16 >

• benim s3 mini de nisbeten böyle ama 250 mb falan boş kalıyo 150 mb da kalsa fark etmez.telefonda kasmalar varmı? sürümü tekrar 4.1.1 yapabilirsin.
  • Kasma dediğiniz şeyler rehberin geç açılması falan mı? (bazıları o durumu kasma zannediyor)
  • valla ben sıfır aldım 4.1.2 geldi. hep 650-670mb arası geziyor benimkide. ne kasma var ne birşey. isterse 800 e gitsin telefona kasılmıyor başka şeylerden kısıyor. bu bizim düşündüğümüz gibi bir ram yönetimi değil sanırım. pc dekinden farklı bir ram yönetimi var androidde bence. yani 20-30mb boş ramle bile kasmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Kasma dediğiniz şeyler rehberin geç açılması falan mı? (bazıları o durumu kasma zannediyor)

Rehberin geç açılması neden kaynaklanıyor? Onu kasmadan saymak olmaz mı ? Rehber geç açılıyor gerçekten nedenini biliyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klack

valla ben sıfır aldım 4.1.2 geldi. hep 650-670mb arası geziyor benimkide. ne kasma var ne birşey. isterse 800 e gitsin telefona kasılmıyor başka şeylerden kısıyor. bu bizim düşündüğümüz gibi bir ram yönetimi değil sanırım. pc dekinden farklı bir ram yönetimi var androidde bence. yani 20-30mb boş ramle bile kasmıyor.

Haklısın galiba bundaki ram sistemi pc den farklı ama bazen menü geçişlerde kasıyor ama öyle fazla değil hafif bir kasma oluyor sence normal mi bu durum? Bu aralar bir kere donma oldu bütün programlardan çıkınca telefon kitlendi bir de facebook da dondu bir kere bunlar normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: har33

benim s3 mini de nisbeten böyle ama 250 mb falan boş kalıyo 150 mb da kalsa fark etmez.telefonda kasmalar varmı? sürümü tekrar 4.1.1 yapabilirsin.

Menüler de bazen hafif kasma oluyor ama normal mi bilmiyorum? Bu arada 4.1.1 nasıl dönebiliriz ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitewolfs

quote:

Kasma dediğiniz şeyler rehberin geç açılması falan mı? (bazıları o durumu kasma zannediyor)

Rehberin geç açılması neden kaynaklanıyor? Onu kasmadan saymak olmaz mı ? Rehber geç açılıyor gerçekten nedenini biliyormusunuz?

Rehberde telefonda bir uygulama olarak çalışıyor. Telefonu uzun süre kullanmadığınız zaman sistem rehberi sonlandırıyor ve yeniden açtığınızda rehberi yeniden yüklüyor. Bu yüzden 3-4 saniye bekliyorsunuz. Bu durumun tek nedeni sistemin rehber uygulamasını "sebepsiz yere" kapatmasıdır. Marketten Exdialer i indirin kurun. O rehber sürekli açık kaldığı için her açtığınızda anında önünüze gelcektir.

Ayrıca home tuşuna 2 kez tıklayınca açılan sesli komut yardımcıyı kendi menüsü içinden kısayolunu home tuşundan kaldırırsanız telefonunun home tuşuna basınca eskisinden çok daha hızlı tepki verir.

• quote:

quote:

quote:

Rehberde telefonda bir uygulama olarak çalışıyor. Telefonu uzun süre kullanmadığınız zaman sistem rehberi sonlandırıyor ve yeniden açtığınızda rehberi yeniden yüklüyor. Bu yüzden 3-4 saniye bekliyorsunuz. Bu durumun tek nedeni sistemin rehber uygulamasını "sebepsiz yere" kapatmasıdır. Marketten Exdialer i indirin kurun. O rehber sürekli açık kaldığı için her açtığınızda anında önünüze gelcektir.

Ayrıca home tuşuna 2 kez tıklayınca açılan sesli komut yardımcıyı kendi menüsü içinden kısayolunu home tuşundan kaldırırsanız telefonunun home tuşuna basınca eskisinden çok daha hızlı tepki verir.

Bilgiler için teşekkür ederim. Dediğiniz Exdialer programı ne işe yarıyor? Bu arada internete girdiğim zaman bazen telefonumda olmayan oyunun reklamı babında bildirileri geliyor ve oyun bildirileri gelince galeride reklam ile ilgili kendine resim klasörleri oluşturuyor bu normal midir? sizde oluyor mu böyle oyun önerileri? yoksa virüs mü gönderiyorlar? Örn:golf oyunu, araba yarışı gibi..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgiler için teşekkür ederim. Dediğiniz Exdialer programı ne işe yarıyor? Bu arada internete girdiğim zaman bazen telefonumda olmayan oyunun reklamı babında bildirileri geliyor ve oyun bildirileri gelince galeride reklam ile ilgili kendine resim klasörleri oluşturuyor bu normal midir? sizde oluyor mu böyle oyun önerileri? yoksa virüs mü gönderiyorlar? Örn:golf oyunu, araba yarışı gibi..

Sen o telefona format at o oyunlarıda kurma ;) Doğru düzgün yapımcıların oyunlarını kurmaya çalış ya da lisanlı olarak al.

exdialer rehber uygulamasıdır. Orjinal rehber yerine bu rehberi kullanıyoruz ve çok çok hızlı. HEr zaman hazır konumda bekliyor anında tepki veriyor ;)

• yardım
  • arkadaşlar s3 kullanan ve sorun yaşayanlar güncelleme sonrası sim ve hafıza kartı çıkarıp fabrika ayarlarına dönün olmasa faktori reset yapın tel güncellemeden kalan gereksiz dosyaları silsin ondan sonra tertemiz kullanın rehber sorunu gidermek için storeden ram önbellek temiizleyici var onukurun düzelir ne alaka diyeceksiniz evet bende öylededim ama düzeliyor başka birşey yapmanıza gerekyok kolay gelsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen o telefona format at o oyunlarıda kurma ;) Doğru düzgün yapımcıların oyunlarını kurmaya çalış ya da lisanlı olarak al.

exdialer rehber uygulamasıdır. Orjinal rehber yerine bu rehberi kullanıyoruz ve çok çok hızlı. HEr zaman hazır konumda bekliyor anında tepki veriyor ;)

Format atarsam düzelicek midir? Rehber programı için teşekkür ederim deneyeceğim. Rehberi beklemek bazen insanın sinirini bozuyor..:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost.54

arkadaşlar s3 kullanan ve sorun yaşayanlar güncelleme sonrası sim ve hafıza kartı çıkarıp fabrika ayarlarına dönün olmasa faktori reset yapın tel güncellemeden kalan gereksiz dosyaları silsin ondan sonra tertemiz kullanın rehber sorunu gidermek için storeden ram önbellek temiizleyici var onukurun düzelir ne alaka diyeceksiniz evet bende öylededim ama düzeliyor başka birşey yapmanıza gerekyok kolay gelsin

Format atarsam düzelir mi diyorsunuz? u arada rehber sorununu tam anlayamadım ama biraz açabilirmisin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.