Herkese merhaba, bu 3 telefon arasında karar vermekte zorlanıyorum tavisyelerinizi bekliyorum. s5233 ile s5603'ü karşılaştırdığımda s5233'te WLAN var, s5603'te 3g var. s5233'ün şarjı baya uzun gidecek gibi özelliklerinden, gerçekten şarjı uzun gidiyor mu?
n79'da WLAN-5 mp kamerası var.
bunların arasında n79 daha kaliteli duruyor gibi. Sizin fikirleriniz nedir bu konuda? ya da aynı fiyat aralığı, 450-650, arasında tavsiye edebileceğiniz cep telefonu var mı?
Cevaplar için teşekkürler.
ben preston kullanıyorum cok iyi bir cihaz heleki fiyatına göre sana diyecegim öncelikle dokunmatik bir cihaz istiyormusun?eger dokunmatik şık bir cihaz kullanmak istiyorum diyosan tabiki s5603 preston diyorum fakat dokunmatik olması cok ta fark yapmazsa fikrin n79 biraz daha agır basar tabiki...
s5603 ün işletim sistemi standart fakat n79unki symbiandır birisi dokunmatik birisi normal tuşlu telefon öncelikle kendi isteklerini söyle ona göre yardımcı olalım nokianın ikinci eli iyidir n79 çok tutulan ve daha çok özelliklere sahip bir telefon yalnız kullanımı beklenilen gibi bir telefon değil