Şimdi Ara

Samsung S8 Plus'tan İphone 7 Plus'a Geçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Samsung S8 Plus kullanıyordum ve telefon artık canıma tak edince İphone 7 Plus'a geçtim dün itibariyle. Acaba iyi yaptım mı? Henüz 1 gün olduğu için net bir gözlem yapamadım. Bana tavsiyeleriniz var mıdır? İlk gözlemim şu ki; App Store, Google Play'e toz attırır. Çok kaliteli gerçekten... Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum...

• Nokia, samsung, iphone, samsung ve yine iphone a dönen birisi olarak şu biri iyi diğeri tu kaka muhabbetleri baydı artık
    Ben de s7 edgeden geldim ama öyle ulan çk kötüydü bea diyecek bir şeyi yoktu. İkisi de stabil ikisi de hızlıydı. Hatta kamera konusunda samsung 1 tık öndeydi. diğer her şey kullanım alışkanlığı sadece. Abartılacak bir durum yok.
  • Hayırlı olsun çok yerinde bir kara vermişsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim...
  • İlk hafta bu ne biçim telefon lan diyebilirsiniz 1-2 hafta sonra adamlar yapmış yeaa moduna giriyosunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın.

2.si androidden iOS’a, iOS’dan android’de geçmek kolay değil, (şöyle değil;alışkanlıklar var) ama alışınca aslında kullanımı en kolay telefonun iPhone olduğunu görüyorsunuz.

3.sü iPhone için, iTunes bağımlısı telefon derler ama iCloud kullanan birisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bağımlı falan değiliz. Ben çok uzun zamandır telefonumu bilgisayara bağladığımı hatırlamıyorum.

iPhone dörtten bu yana iPhone kullanan biri olarak size tavsiyem şudur ki, büyük güncellemeleri yorumları incelemeden dinlemeden yapmayın, örneğin iOS 11’den 12’ye geçerken değil ama belki 13’ten 14’e geçerken yorumları inceleyin ondan sonra geçin.

Bir ileriki sürümünü denemek isterseniz de, public beta sürümü indirin (nasıl yapılacağını anlatan konular var forumda) ancak şunu da unutmayınız ki, beta sürümler bazen telefonda kararsızlığa Sebebiyet verebilir. En nihayetinde kullandığınız yazılım halen daha test aşamasında olduğunu unutmayın.

Bir sıkıntı bir sorun yaşarsanız bana sorabilirsiniz bilgim varsa o konuda mutlaka sizi aydınlatırım, yoksa da bilmiyorum derim zaten.

• Çok teşekkürler bilgilendirmeniz için :)
  • Hocam geçme sebebiniz nedir?

Memnun değil miydiniz s8den?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • s8 plus ekran hassasiyeti çok düşük. Geç algılıyor. İphone candır. Güvenlik konusunda da iyi bir telefon.
  • s8 de canınıza tak eden şey neydi

• Nokia, samsung, iphone, samsung ve yine iphone a dönen birisi olarak şu biri iyi diğeri tu kaka muhabbetleri baydı artık
    Ben de s7 edgeden geldim ama öyle ulan çk kötüydü bea diyecek bir şeyi yoktu. İkisi de stabil ikisi de hızlıydı. Hatta kamera konusunda samsung 1 tık öndeydi. diğer her şey kullanım alışkanlığı sadece. Abartılacak bir durum yok.
  • troll yada csb.. s8 den memnun olmayan ılk ınsansınız galıba hayır memnun olmayı geçtım canınıza tak etmek ? tamam onuda geçtım s8 canınıza tak ettı ve gıdıp ölü bir telefon olan iphone 7 plus aldınız ve memnun olmayı beklıyorsunuz.. komik.
  • Bende Iphoneden geçmiş bir kişi olarak söylüyorum ekran kalitesi normal s8 hepsine toz atırır buna ıphone X de dahil, kamera olarak baş başa gider, fakat artık eski samsung olmadığını kullandıkça anlıyorum düşünsenize yanınızda bilgisayar taşımıyorsunuz zaten telefon bilgisayar oluyor, artık yeni çağa hoşgeldiniz diyor, ofis programları ve photoshop baya hızlı o kadar beklemediğimi söyleyebilirim artık telefon kullanmıyorum bilgisayar var elimde
  • Çok çabuk kırılıyor ve çatlıyordu. Sonunda ekran gitti, çizgileşti ve karmaşıklaştı. Benim de canıma tak dedi ve İphone geçtim..
  • iPhone'un piyasa değerini göz önüne alırsak bence iOS platformu ve iPhone'u sevmezseniz S8 Plus'a hatta 4-5 ay sonra Note 8'e bile geçebilirsiniz, yani iPhone'u denemeniz güzel bir hamle olmuş.
  • LG Samsung zamanın üst seviye modellerini kullanıp bi ara iPhone 5+jb hasretimden dolayı 7 plus a geçtim bir çok yönden gayet iyi tatmin edici ve gerçekten piyasayı olan bir cihaz iPhone serileri. Ama maalesef android tarafında öyle değil aldığın an 300 tl düş zaman geçsin kullan 500 düş öyle öyle üstüne para verip birine vermeye kadar gidiyor... şu an ne Samsung ne lg cezbediyor beni sadece Xiaomi(mi arayüzünden dolayı)- One Plus(görüntüsü ve özelliklerin dolayı) ve Meizu işlevselliği. AMMAAA jb gelirse gözüm hiçbir cihazı aramaz

• adama bak telefon kullanmayı bilmiyor düşürmüş kırmış ondan sonra s8 canıma tak etti bilmemne cabuk kırılıyomus catlıyomuş hahahhahsh. işte iphone kullananların bilgi seviyesi bu kadar.

• Doğru karar vermişşin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

Bende Iphoneden geçmiş bir kişi olarak söylüyorum ekran kalitesi normal s8 hepsine toz atırır buna ıphone X de dahil, kamera olarak baş başa gider, fakat artık eski samsung olmadığını kullandıkça anlıyorum düşünsenize yanınızda bilgisayar taşımıyorsunuz zaten telefon bilgisayar oluyor, artık yeni çağa hoşgeldiniz diyor, ofis programları ve photoshop baya hızlı o kadar beklemediğimi söyleyebilirim artık telefon kullanmıyorum bilgisayar var elimde

yavaş toz attırsın
    https://forum.shiftdelete.net/threads/galaxy-s8de-yasadigim-sorunlar.528590/

• sebebi neydi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

Bende Iphoneden geçmiş bir kişi olarak söylüyorum ekran kalitesi normal s8 hepsine toz atırır buna ıphone X de dahil, kamera olarak baş başa gider, fakat artık eski samsung olmadığını kullandıkça anlıyorum düşünsenize yanınızda bilgisayar taşımıyorsunuz zaten telefon bilgisayar oluyor, artık yeni çağa hoşgeldiniz diyor, ofis programları ve photoshop baya hızlı o kadar beklemediğimi söyleyebilirim artık telefon kullanmıyorum bilgisayar var elimde

iphone x ekranına toz mu attırır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.