Bildirim
samsung ve sarj sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: erkaya_mustafa
samsung kullananlar sürekli konuşurken veya mesajlaşırken sarjınız en fazla kaç saat gidiyor?
BU DURUM MODELDEM MODELE DEĞİŞİR EKRANIN PARLAKLIĞI TİPİ BATARYA AMPERLERİ HER MODELDE DEĞİŞİKLİK GÖSTERİR -
5 saat anca gidiyo. e200 kullanıyorum (gunduz tustakımı ısıgı kapalı ve ekran parlaklığı mınımumda) telefon acayıp ısınıyo o zaman -
d600 kullanıyorum 3 saat gidiyorda o yüzden sorayım dedim en iyisi şarjı uzun giden bir telefon bulmak -
samsungların son bir kaç modeli dışında tüm modellerinde şarj problemi mevcut... -
ben daha yeni e-251 aldım 2gün gitti şimdi 2.şarjı yaptım bakalım nasıl olacak tuş takımı aydınlatmayıda gece'ye aldım.. -
samsung şarj süresi konusunda berbat bir marka... Bende de D880 var, 2-3 gün ancak dayanıyor, tilt ediyor beni... -
düşük amperli batarya kullanıyorlar hala..ve yükseğini alma gibi bir seçeneğimiz yok hepsi standart
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ağınız dengesiz ne demek
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- zırrr zil sesi indir
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- galaxy unpacked
- samsung s24 plus özellikleri
- kamerası en iyi telefonlar 2025
- s22 ne zaman çıktı
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X