Şimdi Ara

samuray mücadelesi topgear !!! (accord-mazda6-avensis)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbuldan ankara otobanına baglanıp bolu üzerinden karabük e 3 araçla yolculukta inceleme yapmıslar,kısa özet geçmek gerekirse ;

donanım olarak en geniş aracı accord bulmuslar accord un sehir dısı verisi 5.7 iken test kullanımında 6.6 cıkmıs konfor anlamında en tatmin edici accord süspansiyonları sert değil ancak cok iyi yoltutusuna ve direksiyon hislerine sahipmiş iç mazeme kalitesinin yüksek oldugundan ancak honda motor konusunda uzmanlasmasına ragmen mazda 6 yı kullandıktan sonra ,mazda 6 ya göre daha cansız ve ruhsuz bir motor olduguna karar varilmiş,5 ileri şanzından övgü ile söz ediyor accord için. ve accord un iç görüntüsü için kusursuz diyor.

avensis için ise hayal kırıklıgı oldugunu vasat iç mekana sahip oldugunu söylüyor.sadece 7 ileri şanzıman sayesinde en az yakıt tüketem araç oldugunu söylüyo ve söylene bilecek iyi bir seyinde cok saglam fren sistemi oldugu belirtimiş..toyota nın dış tasarımı fena olmada iç tasarım cok kötü ve mazeme kalitesi olarak accord ve mazda 6 nın cok arkadasında oldugu söyleniyor...yalıtım olarakta bu 2 aracın gerisinde...

mazda 6 aracın dış tasarımından hayranlıkla bassediyor ve honda accord la aynı hp ve tork a sahip olmasına ragmen garip bir sekilde 6 nın accord a göre cok daha seri ve daha hızlı tepki veridigini söylüyor ki şanzımanı cok begenmiş accord gibi,ancak direksiyon arkası kulakcıkları cok kullandıgı için ve mazdada olmamasının eksi puan oldugunu söylüyor.3 model içinde sadece 6 da kulakcık yok.ancak her güzelin ufak bir kusura var diye eklemeyi ihmal etmemiş :) ve mükemmel ötesi bir müzik sistemi oldugunu söylüyor mazda 6 nın ve frenleri yol tutusunu son derece oldugun araç içinde kendinizi gercekten her anlamda güvende hissediyormuş araç.

1-mazda 6
    2-honda accord
    3-toyota avensis

acıkcası bana böyle bir soru gelse gözüm kapalı accord 2 sinide harcar derdim şasırtıcı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchking34 -- 5 Şubat 2012; 2:07:54 >

• Accord'ta Mazda 6 da birbirinden güzel araçlar.

Benzinli olması iyi aslında herkeste yok.
  • Denildiği gibi mazda 6 da tek sorun direksiyondan vites atılma imkanı olmaması

Geri kalan herşey için mazda 6
  • Dizel motor seçenekleri daha makul olsa satılır ama ülkemiz şartları
  • accord un ve mazda 6 nın, 1.6 dizeli olsa Türkiye satışlarında eminim patlama yapar, passat satışları epey düşer gibime geliyo

accord özellikle iç dış tasarım en yakışıklı araç bence
  • valla 3 üde bence çok iyi araçlar :)
  • mazda 6 -95.000 tl
    honda accord 92.500 tl
    toyota avensis-104.500 tl

ne komik en pahalısı gene avensis :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açık ve net...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

Açık ve net...

bu araç amerika versiyonu dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

mazda 6 -95.000 tl
    honda accord 92.500 tl
    toyota avensis-104.500 tl

ne komik en pahalısı gene avensis :)

en ucuzu avensis yanlış fiyat listesi almışsınız sanırım
    Avensis 1.6 Elegant Extra 57,900 57,900
    Avensis 1.8 Elegant Extra Multidrive S 72,600 67,400
    Avensis 2.0 Premium Multidrive S* 96,500 92,000
  • Hic 6 ya binmedim hos bir arabaya benziyor ama accord tek kelimeyle harika ici disi inanilmaz karizma bir araba inmek istememistim.
  • Ben şaşırmadım.

Hele ki bu kasa Avensis'in sonuncu olmasına hiç.

Bir önceki kasa iyidi ama bu hiç iyi değil bence.
  • Mazda6 donanım olarak biraz üstün. Anahtarsız çalıştırma ve bi özellik daha vardı artı olarak.Ama yinede accord ile mazda6 arasında net olan bir sonuç çıkamaz kimse kusra bakmasın. Açık ve net tarzı yorumları bu 2 araç için kullanmak lüzumsuz olur.

Kesin ve net olan avensiz bu 2 araca göre çok geride kalması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 5 Şubat 2012; 1:57:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musch-lee

quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

Açık ve net...

bu araç amerika versiyonu dimi ?

Evet
  • bekledigim gibi sasirmadim.
  • mazda 6 tasarım olarak bana hitap etmiyor.

iç&dış accord hakikaten hasta olduğum bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Mazda6 donanım olarak biraz üstün. Anahtarsız çalıştırma ve bi özellik daha vardı artı olarak.Ama yinede accord ile mazda6 arasında net olan bir sonuç çıkamaz kimse kusra bakmasın. Açık ve net tarzı yorumları bu 2 araç için kullanmak lüzumsuz olur.

Kesin ve net olan avensiz bu 2 araca göre çok geride kalması.

Donanım olarak üstün diyorsun,testte de zaten sürüş dinamiklerini ve performansını daha iyi bulmuşlar.Bence değil(sencede değildir tabiki) ama tasarımlarınında eşit güzellikte kabul edersek geriye ne kalıyor açık ve net üstün olması için
  • Test sonuçları doğru gibi ama Accord'un da Mazda 6'ya göre + ları var Accord'da navigasyon arka koltuklar için havalandırma çıkışı,dönüş ayınlatma sistemi(makyajla birlikte eklendi) vb.özellikleri var.

Ama yolda bir Accord yada 6 görürsem dönüp bir daha bakarım.

Bu arada şöyle bir Accord fena olmazdı.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-model-accord-2-0-executive-mugen-li-65757540/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 5 Şubat 2012; 9:27:42 >
  • mazda 6'da 2.0 lite benzinli motor 190 tork ve 156 beygir üretiyor ama passatttaki 1.4 benzinli motor 220 tork ve 160 beygir üretiyor. hepsine hayır ve passata evet diyorum.
  • Bu 3'ü arasında kalsam Accord alırdım şahsen. Tasarım olarak çok karizmatik bir araç. D Sınıfının en iyi tasarımı diyebilirim. İç mekan da oldukça kaliteli.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.